Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anza&Hacker, wymowna mówisz? :evil_lol:
To dla Ciebie następna, bardziej "normalna" ;)

*Ania...Niuf*, witamy, witamy u nas w galerii :multi: :multi:
Tofik wyściskany, przesyła buziaki dla Dianki (dobrze kojarzę?) :p

Posted

[quote name='monia&Tofi']
Anza&Hacker, wymowna mówisz? :evil_lol:
To dla Ciebie następna, bardziej "normalna" ;)

Dziękuję za foto! :loveu:
Dla Ciebie -> :Rose:
...a co mu na tym drugim zdjęciu tak z oczka leci?

Posted

*Ania...Niuf*, Tofik bardzo dziękuje :loveu:

Anza&Hacker, dziękujemy za kwiatki :multi: Od czasu do czasu mu tak leci, ale wystarczy zakroplić i po krzyku, przedwczoraj miał zakrapiane, muszę wymyślać coraz to nowe podstępy, bo baardzo tego nie lubi :evil_lol: Zabiera łepek raz w jedną stronę raz w drugą, a z uszami też mamy problemy, ale ucha sam nadstawia :razz:

Posted

Porządki poświąteczne :cool3:

Kłaki we włosach potargał wiatr :evil_lol:

zjadam choinkę...

:loveu:

taran, chować się :eviltong:

I na koniec pokażę wam jęzora :eviltong::diabloti:

Posted

Kłaki we włosach potargał wiatr :evil_lol:

Jaaa - genialny tekst :cool3:
...a fotki swoją drogą... chciałam jakąś zacytować, ale jak tu mam się zdecydować na ta jedną, jak wszystkie cudowne! :loveu:

Posted

Anza&Hacker, tekst akurat mojego brata jak zobaczył to zdjęcie :evil_lol: Eee, tam cudowne, z mojego aparatu za dużo się nie da wycisnąć, ale czasami naprawdę fajne rzeczy wychodzą ;) [Tylko nikt mi nie pisze, ze tu się nie liczy aparat tylko zdolności :mad: ]
*Ania...Niuf*, hej :multi: To są fotki wygrzebane z "przedzimowej wiosny" (swoją drogą skoro wiosna minęła powinno być lato:mad: ), dlatego nie ma śniegu, wczoraj, czy przedwczoraj znowu nas zasypało, a dzisiaj już powoli topnieje :crazyeye: mi się tak podoba :evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='monia&Tofi']
P.S.Wpadamy do Was często, ale się nie odzywamy :evil_lol: Ale się poprawimy :razz:

To dobrze , bo już się bałam że o nas zapomnieliście :cool3:

Posted

arystokratka, cześć! ;) dziękujemy, mi z tych trzech podoba się najbardziej pierwsza, chociaż ostatnia najlepiej pokazuje jego reakcje na śnieg :diabloti:
Anza&Hacker "słodzi mordek" ? Gdzie Ty to widzisz? :eviltong:
asia_pie przynajmniej Ty widzisz w nim tego Ufosa :evil_lol:
gabryska, hej, witaj u nas :multi:
Kamcia_14, :p

Nie ma ostatnio jak zdjęć nowych robić :-( Ferie się skończyły, nie ma czasu ani siły nawet na kompa wejść.

Posted

arystokratko, witam i o zdrowie pytam :p Dawno mnie tu nie było :roll:

asia_pie, szczerze mówiąc, to nawet nie pomyślałam o tym :oops: Mam narazie obóz z psem w lipcu bodajże. Przejrze temat, zobaczę jak to wygląda, kto jedzie, ale nie wydaje mi się... zwłaszcza ten koniec sierpnia mi nie pasuje :roll:

Ponieważ idzie wiosna postanowiłam się [i Was] pocieszyć "ciepłymi" fotkami z lata '06 :lol:

:razz: :razz: :razz: