*Ania...Niuf* Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Moniko śliczny ten twójTofik:loveu: prosimy więcej zdjęć P.S. wyściskaj Tofika odemnie:cool3: Quote
monia&Tofi Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Anza&Hacker, wymowna mówisz? :evil_lol: To dla Ciebie następna, bardziej "normalna" ;) *Ania...Niuf*, witamy, witamy u nas w galerii :multi: :multi: Tofik wyściskany, przesyła buziaki dla Dianki (dobrze kojarzę?) :p Quote
*Ania...Niuf* Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Tak tak dla Diany:lol: Diana tez przesyła buziaki Tofikowi:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='monia&Tofi']Anza&Hacker, wymowna mówisz? :evil_lol: To dla Ciebie następna, bardziej "normalna" ;) Dziękuję za foto! :loveu: Dla Ciebie -> :Rose: ...a co mu na tym drugim zdjęciu tak z oczka leci? Quote
monia&Tofi Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 *Ania...Niuf*, Tofik bardzo dziękuje :loveu: Anza&Hacker, dziękujemy za kwiatki :multi: Od czasu do czasu mu tak leci, ale wystarczy zakroplić i po krzyku, przedwczoraj miał zakrapiane, muszę wymyślać coraz to nowe podstępy, bo baardzo tego nie lubi :evil_lol: Zabiera łepek raz w jedną stronę raz w drugą, a z uszami też mamy problemy, ale ucha sam nadstawia :razz: Quote
*Ania...Niuf* Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Co tu tak cicho nikt nic nie pisze:crazyeye: Quote
monia&Tofi Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Porządki poświąteczne :cool3: Kłaki we włosach potargał wiatr :evil_lol: zjadam choinkę... :loveu: taran, chować się :eviltong: I na koniec pokażę wam jęzora :eviltong::diabloti: Quote
Anza&Hacker Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Kłaki we włosach potargał wiatr :evil_lol: Jaaa - genialny tekst :cool3: ...a fotki swoją drogą... chciałam jakąś zacytować, ale jak tu mam się zdecydować na ta jedną, jak wszystkie cudowne! :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dzien dobry:lol: piękny Tofik:loveu: (jak zwykle zresztą) U was nie ma śniegu:-o bo u mnie to aż za dużo Quote
monia&Tofi Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Anza&Hacker, tekst akurat mojego brata jak zobaczył to zdjęcie :evil_lol: Eee, tam cudowne, z mojego aparatu za dużo się nie da wycisnąć, ale czasami naprawdę fajne rzeczy wychodzą ;) [Tylko nikt mi nie pisze, ze tu się nie liczy aparat tylko zdolności :mad: ] *Ania...Niuf*, hej :multi: To są fotki wygrzebane z "przedzimowej wiosny" (swoją drogą skoro wiosna minęła powinno być lato:mad: ), dlatego nie ma śniegu, wczoraj, czy przedwczoraj znowu nas zasypało, a dzisiaj już powoli topnieje :crazyeye: mi się tak podoba :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Piękny piesio, piękne foteczki, a szczególnie ta mi się podoba: Ten języczuś taki słodki :eviltong: Proszę koniecznie wymiziać ode mnie Tofika :loveu: Pozdrawiam Quote
monia&Tofi Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 asia_pie, witamy, dziękujemy, Tofik wymiziany :loveu: Gdzieś jeszcze miałam kilka fajnych jęzorków :razz: Quote
monia&Tofi Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 To teraz świerzutka zimowa foteczka :P Zimowy jęzorek :eviltong: I UWAGA!!!!! Upiór z podwórka :diabloti: Quote
arystokratka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witajcie :multi: . Piękne foty :multi: :multi:. Quote
Anza&Hacker Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Jaki tam upiór, jak ma taki słodzi mordek?! :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 A ja bym powiedziała, że to 0X i unosi się w powietrzu :eek2: A to pierwsze zdjęcie po prostu boskie, taki zimowy pycholek :loveu: No i ten zimowy jęzorek też uroczy :eviltong: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='monia&Tofi'] P.S.Wpadamy do Was często, ale się nie odzywamy :evil_lol: Ale się poprawimy :razz: To dobrze , bo już się bałam że o nas zapomnieliście :cool3: Quote
monia&Tofi Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 arystokratka, cześć! ;) dziękujemy, mi z tych trzech podoba się najbardziej pierwsza, chociaż ostatnia najlepiej pokazuje jego reakcje na śnieg :diabloti: Anza&Hacker "słodzi mordek" ? Gdzie Ty to widzisz? :eviltong: asia_pie przynajmniej Ty widzisz w nim tego Ufosa :evil_lol: gabryska, hej, witaj u nas :multi: Kamcia_14, :p Nie ma ostatnio jak zdjęć nowych robić :-( Ferie się skończyły, nie ma czasu ani siły nawet na kompa wejść. Quote
Anza&Hacker Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='monia&Tofi'] Anza&Hacker "słodzi mordek" ? Gdzie Ty to widzisz? :eviltong: No jak to gdzie - trzeba tylko się troszke bliżej przyjrzeć: klik! :evil_lol: Przecie to sam cukier! :) Quote
monia&Tofi Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Anza&Hacker']No jak to gdzie - trzeba tylko się troszke bliżej przyjrzeć: klik! :evil_lol: Przecie to sam cukier! :) :eek2::eek2: Dobre, dobre :roflt::roflt::roflt: Quote
arystokratka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Czesc Monia :loveu: :loveu: Życzymy miłego dnia :loveu: :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Monia, masz może ochotę wybrać się na V zlot dogomaniaków? :cool3: Marzy mi się domek spanielkowy (kilka osób w jednym domku ze swoimi spanielkami). :razz: Quote
monia&Tofi Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 arystokratko, witam i o zdrowie pytam :p Dawno mnie tu nie było :roll: asia_pie, szczerze mówiąc, to nawet nie pomyślałam o tym :oops: Mam narazie obóz z psem w lipcu bodajże. Przejrze temat, zobaczę jak to wygląda, kto jedzie, ale nie wydaje mi się... zwłaszcza ten koniec sierpnia mi nie pasuje :roll: Ponieważ idzie wiosna postanowiłam się [i Was] pocieszyć "ciepłymi" fotkami z lata '06 :lol: :razz: :razz: :razz: Quote
Asia & Ginger Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Monia, a gdzie jedziesz na ten obóz z psiakiem? :cool3: Zaciekawiłaś mnie, napisz coś więcej o tym obozie. Tofik jak zwykle śliczniasty. :loveu: Spanielki w wodzie są boskie. :loveu: Quote
Recommended Posts