Cockermaniaczka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cockerfanka napisał(a):Hm... naprawdę to jest mieszaniec cockera???? Wygląda na cocker spaniela angielskiego, a nie na mieszanca. Śliczny psiak, żeczywiście ma baaardzo błyszczącą sierść. Pozdrawiam Pies bez papierow jest kundelkiem Cockerfanko..Zreszta porownaj sobie zdjecia Rasowych=rodowodowych spanieli to zobaczysz roznice:p Co nie oznacza ze Tofik jest brzydki:eviltong:Bo jest naprawde ladny:pI pierwszy spaniel w galerii ktory nie ma papci i nawet uszka ma zrobione:loveu::loveu: Podoba mi sie jego wlos,chyba nie sprawia wielu problemow? Nie to co puch negra:roll::cool1: Quote
Kaya93 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Witamy sie:loveu::multi: Tofik jest cudny:loveu::loveu: http://img201.imageshack.us/img201/6396/10ab0.jpg:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sandrulka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 co tu taka cisza?? jadawno nie widziałam fotek Tofika a bardzo chcę!! Quote
agus5839 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Witamy:p Śliczniuchy Tofik:loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy i zapraszamy do nas:p Quote
Recommended Posts