monia&Tofi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 asia_pie, Gingerka na pewno szybciutko nabierze sił i polecicie razem na zlocik :multi: Czekam na foty :razz: A ja miałam dać foty w nowej obróżce, ale wejście USB sie sprzeciwia :placz: Quote
monia&Tofi Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Zapomniałam włączyć aparatu... :mdleje: Trzeba być naprawdę... Fotki :D To chyba najlepsze :lol: Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witamy ponownie :multi: Fotki cudowne:loveu: i ten śliczny kolorek Tofika:loveu: Wymiziaj przystojniaka mocno ode mnie i od Daisy :) Pozdrawiamy Quote
Asia & Ginger Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Super fotki! Ale ta bije wszystkie na głowę: :cool3: http://img255.imageshack.us/img255/8466/75449981cj3.jpg Istny aniołeczek! :evil_lol: Fajna obróżka, taka męska. :cool3: ;) Quote
monia&Tofi Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Pati i Daisy, witamy, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :multi: asia_pie, aniołeczek? hmm... nie bardzo :evil_lol: Obroża praktyczna :cool3: Narazie jeszcze bez smyczy :lol: chodzimy na zielonej :evil_lol: Idealnie pasuje :diabloti: Alcazar, witamy :multi: Naprawdę to wygląda śmiesznie, bo kot robi niesamowite podchody, zeby wsadzić łeb do psiej miski, a pies go (czasami) przepędza pacnięciem pyska. W wyniku po takiej sesji kot ma całe obślinione czółko... widok niepowtarzalny, mam to na filmiku :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Monia, dawaj filmik z obślinionym kotem! :cool3: :evil_lol: Quote
Alcazar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 z miłą chęcią zobacze filmik, od mojego kotki trzymają się z daleka Quote
monia&Tofi Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 asia_pie, Matinka, Alcazar straaasznie dziekujemy za odwiedzinki :multi: :loveu: Filmik z obślinionym kotem niestety musi trochę poczekać... :shake: Przygotowania do wyjazdu pełną parą, a jutro jeszcze do pracy :evil_lol: Ale na zachętę fotka obślinionego kota :lol: Piękny widok... :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ło jejuśku, ale mu Tofik nażelował fryzurkę. :evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 asia_pie, a_ga.isk, dziękujemy za odwiedzinki :multi: Tofik narazie wybrał karierę sportowca, fryzjerstwo stosuje jako mini hobby :lol: A my już po obozie :razz: Pobawiłam się balansem bieli i fotki w ruchu zaczynają wychodzić :D Taką rzeczkę mieliśmy :D A te zdjęcia zrobiła nam Likaa :D Moje zdjęcia z obozu można zobaczyć tutaj: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34544&page=64 Obóz super, czekam na następny za rok :D Quote
a_ga.isk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Hoho zazdroszczę wam wyjazdu... Ja mam wakacje pod pracą... Grrrr.... A fotki śliczne ;) Quote
monia&Tofi Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 a_ga.isk, dzięki :p A dla pocieszenia Ci powiem, ze u mnie wakacje się skończyły i calutki sierpień pracuję ;) Quote
a_ga.isk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ha. Mi zostały jeszcze 19 dni pracy (odliczam, już skreślając dni na kartce :P ), potem na 3 dni do Polski i dopiero 2 tyg wakacji, ahhhhh Quote
monia&Tofi Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Takim to dopiero fajnie :lol: Ale za to jutro wypłata :evil_lol: A raczj wynagroszenie... Quote
Anza&Hacker Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 No w końcu zawędrowalismy i do Was :lol: ...uważaj na tego kota bo ma jakieś dziwne zamiary względem Tofisia, jakiś mały sadysta Ci z niego wysrasta - ja tu mówie poważnie! :evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Oto nasz filmik z przebiegu na koniec obozu: http://youtube.com/watch?v=R4v-UOIDvD4 A tutaj 2 zdjęcia zrobione przez hanik: A teraz zastanawiam się nad kursem PT2 albo PTT :razz: Anza&Hacker, ten kot jest baardzo dziwny... W dodatku jak Tofika nie było to kot chorował i nic nie jadł :crazyeye: Ale już jest ok, miłość nadal, psie żarcie wróciło... :lol: Quote
Anza&Hacker Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ...ale mu fajnie idzie :lol: - musicie tunele dopracować i już nic jak tylko na zawodach śmigać :p ..a kotu to może chodziło o to żarcie, a nie psa :evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Z tunelami czasami są problemy :oops: Zwykle chodzi o to, że go wprowadzam do tunelu i uciekam... i wiedziałam, ze mi tak zrobi też teraz :D Jak możesz takie rzeczy wypowiadać głośno!!! Że co? Że psie żarcie jest ważniejsze niż Tofik?? :diabloti: :evil_lol: :lol: Quote
a_ga.isk Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 A Ten Kot ma już jakieś imię? :P A zdjęcia w tunelu szuper ;) Quote
monia&Tofi Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Na TEGO KOTA każdy mówi inaczej, ale generalnie Bobek lub Stefan :evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 a_ga.isk napisał(a):Stefan zdecydowanie lepiej :evil_lol: też tak sądzę :evil_lol: A my się może wybierzemy na PT2 albo PTT, bo strasznie mi tego brakuje :p Quote
Recommended Posts