monia&Tofi Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Wiecie co, zrobiłam takie gały jak zobaczyłam, ze ten kot za każdym razem lata do kuwety :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: MNoże nie będzie tak źle? Nawet z psem już się powoli zaprzyjaźniają :roll: asia_pie, podwórkowe są ekstra, zabawy i radochy coniemiara :cool3: Tofi nie zwraca za bardzo uwagi jak go coś draśnie :shake: Krewka mu leci a on nic :crazyeye: Nawet jak mu pies tyłek przewiercił to szedł normalnie, nie darł się ... :-o Anza&Hacker, jak dla mnie to wiewióra (przynajmniej tak się porusza, a nawet wspina mi się po plecach :-o ), ale rzeczywiście drapie jak tiger :razz: A na moje pytanie, dlaczego bury, bo gadali jakiś czas temu o rudym kocie [podobno taki szczęście przynosi - nie lubię przesądów] mój wujek odpowiedział, ze jedno rude już w domu wystarczy :diabloti: niunia32, słodyczy jest więcej :cool3: a_ga.isk, Tofik za bardzo nie ma kontaktu z małymi zwierzątkami, dlatego jak jakieś zobaczy to wariuje ze szczęścia. Tak było przy kotku i przy jeżu, którego spotkaliśmy już jakiś czas temu... dobrze, ze go na smyczy miałam :shake: Ale to śliczny widok jak zwierzaki choćby siedzą obok siebie :loveu: Tofik jak miał jeszcze dwie kocie koleżanki :-( to jak koty się położyły na kanapie to on wskakiwał i kładł się na początku niby obok, ale potem jak się zaczął rozpychać to praktycznie na kotach. Czasami mu się w dziub dostało to przestał pchać. Dotąd mam kilka takich zdjęć, ale niestety brak skanera :-( Tofik i kot: na początku trzeba zachować dystans, zwłaszcza, ze kotek wie już doc zego służą łapki i głaszcze pieska po główce... Jak urośnie to chyba na głaskaniu się nie skończy :evil_lol: Kotek niby przestraszony, ale jak piesek nie patrzy... Quote
niunia32 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='monia&Tofi'] [SIZE="4"]kotek troszkę wystraszony... [SIZE="4"]jakby tu zapolować na tego psa?? :) ale ten kiciuś kochany :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='monia&Tofi']Kotek niby przestraszony, ale jak piesek nie patrzy... No proszę, ale się przyczaił. :razz: Pewnie później nastąpił atak na biednego Tofika. :kociak: Quote
monia&Tofi Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 niunia32, wtedy to się kot jeszcze bał... teraz gania mi psa po domu i zgania z kanap :cool3: asia_pie, wtedy się już czaił, ale teraz naprawdę tak robi, skacze mi na niego :evil_lol: A dzisiaj Tofik ma 2 urodzinki :D Z tej okazji Tofiku życzę Ci wszystkiego co najlepsze, dużo smakołyków, zabawy, spacerków, miłości i wszystkiego co pieskowi potrzeba do szczęścia :D Tofik zadowolony z prezentów, wybiegany śpi na kanapie [narazie ;) kot ma dużą satysfakcję ze zganiania go na podłogę...] Quote
niunia32 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 wszystkiego dobrego i kosz pełen psich smakołyków!!!!!!! sto lat Tofiku Tobie życzy niunia z Tajfunkiem. niunia32, wtedy to się kot jeszcze bał... teraz gania mi psa po domu i zgania z kanap hihihi to kot porządku pilnuje :) buziaki Quote
Asia & Ginger Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Tofika z okazji 2. urodzin!!! :new-bday: :tort: :BIG: Dużo miłości, zabaw, radości, psich smakołyków, dłuuugich spacerków i wszystkiego, o czym jeszcze psiak może marzyc. :loveu: :loveu: :loveu: :knajpa::cunao: :laola: Quote
monia&Tofi Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 [SIZE="4"]Dziękujemy serdecznie za życzonka :D :D :D niunia32, haha, narazie wychodzi na to, że tak, ale Tofik nie daje za wygraną :razz: Włączył pysk do zabawy i kot wychodzi zwykle obśliniony :evil_lol: Wczoraj nawet doszło do tego, że Tofik pozwolił mu wejść sobie do miski... z wodą :lol: Dzisiaj przy misce z żarciem Tofik warknął raz, ale potem kot robił podchody od innych stron to tylko się na niego gapił... asia_pie, dziękujemy bardzo :D Wymiziaj tez od nas Ginger, bo ona też solenizantka :cool3: Parę foteczek, tym razem tylko Tofikowych, bo chyba i tak już za dużo tutaj tego paskudnego kocura :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 monia&Tofi napisał(a):asia_pie, dziękujemy bardzo :D Wymiziaj tez od nas Ginger, bo ona też solenizantka :cool3: Gingerka wymiziana od stóp do głów. ;) :lol: monia&Tofi napisał(a): Jaki słodki pycholek! :loveu: :loveu: :loveu: Czochrańce dla przystojniaka. :loveu: :p Czyżbyście też mieli truskaweczki? :cool3: Quote
niunia32 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 slodkości :loveu: hihih to zabawy kotka z psem muszą ciekawie wyglądać :) moje koty jedynie poddają się psu jak mają rujke :) milego weekendu :* Quote
a_ga.isk Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Cześć ;) Jak zwykle foteczki piękne ;) Na spaniele to ja godzinami patrzeć mogę :D Quote
monia&Tofi Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 asia_pie, wymiziany przez kotka :evil_lol: Truskawek troszkę jest, nawet czereśnie się zaczynają :razz: niunia32, jest postęp, Tofik zaczyna odzyskiwać odwagę, jest na etapie ślinienia kota :evil_lol: A kot jest na etapie darcia się, bo jego jedyne cele w życiu to zjedzenie pieska i skakanie mi po klawiaturze :angryy: [teraz coś majstruje przy resecie... ] a_ga.isk, dziękujemy :D Na spaniele to i ja mogę patrzeć i patrzeć :loveu: Elizusiek, witamy :p Kotka zobaczył to od razu szyję wyciąga :eviltong: Quote
monia&Tofi Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 To jeszcze trochę wygłupów kocio-psich :razz: Wiecie co? Patrzac od strony fotografujacego nowy zwierzak w domu to nowy zapał do robienia zdjęć :evil_lol: Z Tofikiem mamy już chyba wszystkie pozy przerobione, a w ruchu to się go w ogóle złapać nie da, a szkoda :shake: Zaczniemy od tego jak kotu spodobały się psie miski: Kot i pies, pies i kot Śpimy :) :D moje najukochańsze psisko FILMIKI Tak się dawać? I to jeszcze kotu???? --> http://www.youtube.com/watch?v=ONzu3bvr5Uk Ocean spokoju... --> http://www.youtube.com/watch?v=D6Jg0OgYs1g Dorzucę potem coś jeszcze, bo nie chce mi się czekać na YT :shake: Quote
a_ga.isk Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jejkuuu jaki on śliczny :loveu: Ja się już mojegoo nie umiem doczekać bóóóó.... Chyba Ci Tofika porwe :evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 a_ga.isk, on jest tutaj pod specjalnym nadzorem :evil_lol: A tutaj Tofik patrzy z głupawą minką co kot wyczynia w jego misce :lol: http://www.youtube.com/watch?v=8K2H5hBAI0A I jak kot sobie pozwala przy obiadku http://www.youtube.com/watch?v=F3TMhPit_rc Quote
a_ga.isk Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Buahaha, Kot W Misce jest genialny :evil_lol: apropos jak Kot ma na imię? Co do nadzoru... da się obejść :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='monia&Tofi'] Zawsze wiedziałam, że kot wszędzie wlezie, ale żeby wylegiwac się w psiej misce??? :crazyeye: :roflt:To jest chyba kot z ADHD. :evil_lol: [quote name='monia&Tofi'] Super fotka. :loveu: :lol: Quote
niunia32 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 no nie, ale miejsce do lezenia :P :loveu: cudniasty widok :loveu: Quote
Likaa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hihi, ale bajeczni modele, zwłaszcza ten kotek, ale zby nie bylo Tofik tez bajecznoie powychodzil, ale slodki ten twoj zwierzyniec ! :) Quote
monia&Tofi Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 a_ga.isk, tylko spróbuj, spotkamy się za rogiem :mad: :evil_lol: Kot ma... no właśnie... wujek [właściciel] nazwał go Bobek, ja sobie na początku robiłam jaja i mówiłam Marian (ale tak ma na imię też mój dziadek:evil_lol: ), a teraz dla mnie jest Wiewiór [wspinał mi się kiedyś po plecach], moja mama woła na niego Stefan milion razy dziennie, więc też tego Stefka podłapałam jakoś :roll: asia_pie, nie mam żadnych wątpliwości :diabloti: ADHD na 100% niunia32, rozmiar w sam raz :cool3: Likaa, dziekuję bardzo :) Po długim weekendzie spędzonym z nimi powoli wysiadam, pobudka o 7 wyglądająca tak: kot wskakuje mi na łóżko, pies za nim... niby nic, ale nie za bardzo lubię być deptana z samego rana przez ok. 15kg bestię :diabloti: Mała zagadka :D Co ogląda Tofik? :razz: Quote
a_ga.isk Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Eee no dobrze łaskawie nie porwę Ci Toffika :P Zwątpiłam jak zobaczyłam co ogląda :evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 a_ga.isk, masz coś do mojego ulubionego serialu? :mad: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
a_ga.isk Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Eee no wiesz... jak by Ci to powiedzieć, teges... nooo... rozumiesz? :evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Teges... no... e... nie... :shake: :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Aaa no hmm.... to ja eeee znaczy się... teges... no szkoda :D Quote
Recommended Posts