Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a_ga.isk, :hmmmm:
asia_pie, tak na serio to on to zrobił dla mnie :loveu: Aktorki oraz serialu to chyba nie trawi :shake: :evil_lol: Często mu się zdarza przysypiać [ jak on śmie!!!] :evil_lol:

Postaram się niedługo o jakieś nowe fotki, bo wraca mi wena, powoli, ale wraca :cool3:

Posted

a_ga.isk, :ak-shot:

Tofik wczoraj na spacerku wskoczył w piękne błotko, oczywiście położył się w nim i nie bardzo chciał wychodzić, skrzyżowanie psa z prosiakiem? :cool3:
Po spacerku wskoczył natomiast do wanny, dziwnie dobrze się zachowywał pomijając fakt, ze oblał wodą pół łazienki jak się poślizgnął w wannie... :lol:
A potem wyszedł na dwór i przez jakieś 5 minut stał (?) w takiej pozycji: [zdążyłam na spokojnie zrobić serię fotek :lol: ]

Kota na ten widok trochę przytkało :lol:

Więc Tofik zorientował się, ze jednak nie wszytko z nim OK i wstał :)

"Nigdy więcej nie patrz na mnie takim wzrokiem" :lol:

Posted

BBeta, on stawia na orginalność :D
a_ga.isk, milo mi :evil_lol:
asia_pie, mój też jeździ, ale tym razem o tak sobie stanął i zero ruchu :lol: Zupełnie inaczej niz zwykle. Zawsze jeździł głową i dom roznosił, a teraz tak spokojnie... :roll: to mu pomogłam i kotka przyniosłam, od razu się rozruszał :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Tak mnie coś dzisiaj oświeciło, że Warszawska międzynarodówka już tuż tuż :cool3:
Nie mogę się doczekać :loveu:
Jak dobrze pójdzie [a nie mogę sobie wyobrazić co by było, gdyby tak nie poszło] to zdążę sobie jeszcze kupić big kartę do aparatu (na wystawie w Legionowie ledwo mi starczyła :shake: A co dopiero międzynarodówka...)
W sumie jeszcze prawie 2 tygodnie,a le tylko by nie zdążyła dojść :angryy: Chyba napiszę, zeby mi priorytetem wyslali :evil_lol:

Posted

Anza&Hacker,a pomyśleć, ze moim pierwszym psem miał być właśnie seter irlandzki :evil_lol: Potem, zeby przekonać rodziców zeszło na cockera, bo mniejszy, więc łatwiej pójdzie. A na czym się skończyło? Na czymś pomiędzy :D

Posted

Moi sąsiedzi kupili sobie właśnie ślicznego małego rudego spanielka tyle, że ze spanielka wyrósł właśnie seter irlandzki :diabloti:

Posted

Z mojego sobie wszyscy jaja robią, ze jest model, bo nie jest taki niskopodłogowy jak cockery zwykle :evil_lol: Ale to mi się w nim bardzo podoba :loveu: Następny pies, myślę, ze byłby springer spaniel angielski, bo jest własnie trochę większy od cockera i kolorowy... Ewentualnie cocker angielski też kolorowy, zależy jak wyjdzie z domkiem w przyszłości :loveu:

Posted

Mi też się bardzo podobają setery irlandzkie i springer spaniele angielskie, ale chyba pozostanę przy przeuroczych cockerkach. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:
A moim pierwszym psem miał być golden albo labek, ale według rodziców są za duże do domu. :crazyeye: A dom mamy naprawd spory i wielgachne podwórko do tego.
No i skończyło sie na cockerku, ale wcale nie żałuję. :p Zakochałam się w nich po uszy. :iloveyou:

Poza tym mam jeszcze ciągoty do dogów niemieckich. :evil_lol:

Posted

Golden u mnie też wchodził w grę, nawet mieliśmy wziąść szczeniaka od znajomych mojej mamy, ale było już za późno (dzięki Bogu :razz: ) i mam mojego kochanego Tofika. A w przyszłości chciałabym mieć najbardziej springera, ale obawiam się, ze przyjdzie mi mieszkać w bloku, więc cocker lepszy :cool3: Ale gdzie by mnie chcieli z dwoma psami? :evil_lol:

Do dogów niemieckich też mam ciągoty, w mojej okolicy nawet jeden jest, cud pies :loveu:

Posted

Nareszcie mogę wrzucić coś nowego :D Fotek się trochę nazbierało ;)

Z kotkiem :diabloti:

A takie by było ładne :-(

Ała, nie szczyp!

Ała, nie duś!

To teraz ja Cię podduszę :evil_lol:

Ale generalnie jest fajnie :lol:

Ale bawią się prześwietnie :evil_lol:

A wczoraj zrobiliśmy sobie spacerek szkoleniowy, mam też kilka fotek, ale robione w przerwach między sesjami, sami rozumiecie :p Wszystko wyszło świetnie oprócz tego, ze Tofik mi wpadł prawie pod samochód (na szczęście był na lince, zresztą bez linki w takie miejsca nie chodzimy). Dzisiaj za to jakiś mały kundelek z sąsiedztwa uczepił mi się na nogawce :angryy: Babka stała obok, patrzyła sobie i wołała, a pies i tak miał ją w d**** :mad:
Ale fotki z wczoraj:

Hę...? :lol:

I na koniec jeszcze 2 portreciki :D

Życzymy miłego oglądania :D

Posted

monia&Tofi napisał(a):

Do dogów niemieckich też mam ciągoty, w mojej okolicy nawet jeden jest, cud pies :loveu:

Ja też :cool3:
Ale moja rodzicielka chyba by zawału dostała gdybym jej powiedziała że chce doag:razz:
A zdjęcia z Kotem cudne ;)

Posted

a_ga.isk, ja nawet nie myślę o tym, żeby mówić takie rzeczy mojej rodzicielce :evil_lol: Z reguły mało jej mówię :evil_lol:
Alcazar, witam i dziękuję :multi:
asia_pie, powiedzmy, że to coś pomiędzy. Najlepiej to widać na filmiku, ale narazie mam utrudniony dostęp do moich pierdółek z aparatu i nie mam jak wrzucić :shake:
Ale bywają takie momenty, że kot gania psa po pokoju :lol:
Co do psiego pycholka - był szczęśliwy, ze pani mu wreszcie dała chwilę przerwy na bieganie, bo to aportowanie to przecież... :shake: Zacznę biegać sama za aportem w tą i spowrotem, może go coś ruszy :cool3:

Posted

Likaa, dziękujemy :D Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę Twojego stworka ;)

Właśnie przed chwilką przyszedł listonosz z nową kartą do aparatu, nie mogę się doczekać weekendu :loveu:

To jeszcze wrzucę jedną fotkę, która strasznie mi się podoba :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='asia_pie']Rzeczywiście bardzo ładnie Toficzek wyszedł na tej fotce. :loveu: :loveu: :loveu:
Zresztą jak zawsze. :p :loveu:
Straaasznie dziękujemy :D

My dzisiaj mamy swietne humorki, zresztą od kilku dni :p
Jest pięknie, kwiatki kwitną, ptaszki śpiewają :loveu:
[chyba się trochę rozpędziłam...]
Gdyby nie ta pogoda to byłoby prawie idealnie :multi:

Postaram się porobić Tofikowi jakieś nowe fotki, ale szczerze mówiąc aparat już mnie wkurza... chciało by się leeeepszyyyy

Pozdrawiamy bardzo, zyczymy udanych wakacji. Ja jeszcze tydzień pracuję, a potem jedziemy razem na obozik agility :D Wrócimy na pewno z kupą fot :evil_lol:

Posted

Oj tak, fotki poprosimy! Duuużo fot! :cool3:

Ja też za tydzień wyjeżdżam (nad morze), ale niestety bez Gingerki, bo to wyjazd ze znajomymi i nocne szaleństwa się zapowiadają. :p Zresztą Gingerka po sterylce jest i niezbyt dobrze się czuje, więc do podróży się nie nadaje. :shake: