Asia & Ginger Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ale ja Ci zazdraszczam, że masz gdzie cwiczyc agility. :eviltong: Ja mieszkam na takim zadoopiu, że kompletnie nic tu nie ma, nawet sklepu z porządnymi karmami (chociaż i tak gotuję psom). Ale jak się przeprowadzę kiedyś do Wrocka, to się zainteresuję bardziej agility. A co do skakania, to Ginger jak obwą****e drzewka w poszukiwaniu ptaków i skacze przy tym, to zawsze czeka aż ją podniosę i będzie mogła wyżej poniuchac. Wtedy troche podskakuje, a ja ją łapię i podnoszę wyżej, żeby mogła postraszyc ptaki (szczególnie w nocy tak lubi). :diabloti: Czasami jak się zacznie wspinac po mnie, to potrafi nawet stanąc mi na ramieniu tylnymi łapami a przednimi opiera sie o drzewko i niucha. :crazyeye: Zabawnie to pewnie wygląda, dobrze ze nikt nas w nocy nie widzi. :evil_lol: Spróbuję wykorzystac Twoje rady, może uda się ją tego wskakiwania na ręce nauczyc. :razz: Pozdrawiam :loveu: Quote
BBeta Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Obejrzałam filmik i jestem zdziwiona, że Ty swojego psa z taką łatwością nosisz na rękach :crazyeye: Ja mojej Kaji normalnie nie moge unieść, a co dopiero jakby skoczyła na mnie z rozpędu :cool3: Quote
a_ga.isk Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Hoho ze skakaniem to ja mam nie miłe wspomnienia ^^ Kiedyś mi moja Azja tak wargę rozbiła Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 monia&Tofi napisał(a): *Ania...Niuf* :loveu: Szkoda, że nie ma więcej... :lol: Dobrze że choć tyle;) cześć Quote
Anza&Hacker Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Suuuuper skacze! :loveu: ...i na pusi podusi wygląda sweet! :p Quote
Likaa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Odwiedzamy Tofika :D Super fotka na poduszce i ta pt. hę też super.. Taffy tak przekręca pyszczek jak mówi się do niego - idziemy na spacerek? - albo chodź do armaska :) Pozdrowienia dla Tofisia od Taffisia :D Quote
niunia32 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='monia&Tofi'] - Tofik, pomachaj łapką do odwiedzających twoją galerię :razz: hihihi ale nam pomachal! wystawil jezyk, ale za to jaki fajny :) jjeee jaki on fajnie wysportowany :) :) super skacze!! glaski dla niego! pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
maartucha Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 cudaśny piesek :D hihi co za zbieg okolicznosci :D MOj malutki szkrab tez Toffik, tyle ze to Yorczek :D Quote
Asia & Ginger Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Boska fotka :loveu: Poproszę więcej fotosków Tofika! :cool3: :eviltong: :mad: Quote
monia&Tofi Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Ale mnie tu dawno nie było... :roll: W dodatku nie mam nowych fotek :razz: No dobra... mam, ale nie zrzuciłam jeszcze na kompa :evil_lol: asia_pie, ja też mieszkam na wsi :lol: Niby to jeszcze Warszawa, a takie zadupie... nikt normalny tu normalnie nie trafia :razz: Kiedyś to tu mieliśmy aptekę, pocztę, 4 sklepy, kiosk, fryzjera, a teraz zostały tylko 3 małe sklepiki, z tym, ze w jednym ceny są dwa razy wyższe niż w innych miejscach, w drugim zawsze czegoś brakuje, a w trzecim odbywają się codziennie imprezy alkoholowe... :lol: Ostatnio zamknął się kiosk... Za każdą pierdółką trzeba latać... I mamy aż jeden autobus! :shake: Ginger ma w sobie duszę myśliwego :cool3: Mój tylko jak ma fazę pobiegnie za ptaszkiem, woli kotki :evil_lol: BBeta, a ile Kaja waży? Mój w zeszłym roku ważył 13 kg, teraz nawet nie wiem, ale raczej się bardzo ta waga nie zmieniła. Ciężkawy to może i nie jest, czasami go na chwilę podnoszę to jest ok, ale żeby go przenieść kawałek dalej to się nie da... Jak go pies dziabnął w tyłek to go wzięłam na ręce, ale i tak zanim doszłam do weta (następna ulica) to raz sam szedł, a raz go niosłam ;) a_ga.isk, ale jak to refleks wyrabia :cool3: Kiedyś się orientowałam, dopiero jak mi po nogach zjeżdżał, a teraz jak leci to już rączki przygotowane :evil_lol: Mi Tofi zwykle skacze tak, że raczej nie czuje tych łap, ale raz mu się zdarzyło, że łapami z pazurami do przodu leciał... *Ania...Niuf*, cześć :p Anza&Hacker, ostatnio go zaczęłam w locie łapać, zdziwił się chłopak :evil_lol: On ma tak, że jak chce coś robić, to robi to z zapałem, a jak nie chce to robi, ale byle jak. Kocham go za to :loveu: Mamy znajomą sunię, która jak czegoś nie chce to nie zrobi i już! Wolę mojego filozofa :cool1: W skakaniu to się odzwierciedla tak, ze jak chce to skacze naprawdę wysooooko :crazyeye: a jak nie to tylko przednie łapki troszkę uniesie nad ziemię :evil_lol: Likaa, hej :multi: Mój jak wychodzimy na spacer przynosi smycz :p Jeszcze do niedawna było tak, że upuszczał co chwilę, bo "on chce już wyjść, w dodoatku to takie dziwne, długie, jak ma to nieść", teraz jak już weźmie to niesie do końca, do ręki :p Pozdrowienia dla Taffisia od Tofisia :grins: (uwielbiam tą buźkę) niunia32, bo on jest bardzo kulturalnym psim gentelmenem :lol: Pozdrawiamy :D maartucha, w takim razie Tofik pozdrawia Toffika, swojego imiennika :grins: [SIZE="4"] Przy okazji życzymy wszystkim z Tofikiem [SIZE="5"]WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!!! [SIZE="3"] Dwa kurczaki w koszyku siedzą i rzeżuchę sobie jedzą, baran w szopie zioło pali pewnie zaraz się przewali, ksiądz za stołem już się buja [SIZE="3"] Wesołego Alleluja! Quote
Likaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WESOŁYCH ŚWIĄT MOI DRODZY ! :) Całusy dla was :* ps. Jesteście niesamowici ! Quote
Asia & Ginger Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Najradośniejszych Świąt Wielkanocnych najlepszych wypieków, najkolorowszych pisanek, najsmaczniejszych smakołyków, najbardziej mokrego Śmigusa Dyngusa, najmniejszej liczby obowiązków oraz wszystkiego co najlepsze życzy Asia z Gingerką i Koradusiem w sercu. Quote
monia&Tofi Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Dziękujemy za życzonka :grins: To na końcu to moje?? Ze specjalną dedykacją dla: ...a_ga.isk Likaa asia_pie [quote name='Likaa'] ps. Jesteście niesamowici ! A to dlaczego?? :lol: Quote
niunia32 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Witamy już praktycznie po świętach!!! Tofik is beautiful :loveu: super foteczki buziaki i miziaki [SIZE="1"]p.s. a masz więcej foteczek?? czekamy :) hihihi pozdrawiamy Tajfunek & niunia Quote
monia&Tofi Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 niunia32, mam kilka fotek, ale maja takie wewętrzne fuj, ze lepiej nie wstawiać :roll: Anza&Hacker, fart :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ojejku ale słodki piesek:loveu: :loveu: :loveu: Czekamy na nowe foteczki!!!:p Quote
Asia & Ginger Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dziękuję za zdjęcie Tofika ze specjalną dedykacją dla mnie :cool3: Słodki Niuniek z niego. :loveu: Quote
niunia32 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='monia&Tofi']niunia32, mam kilka fotek, ale maja takie wewętrzne fuj, ze lepiej nie wstawiać :roll: hehe ale na pewno są jakieś fajne :) miłego dnia pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 cześć Monia:loveu: dawno mnie nie było...mizianko zamawiam dla Tofika:loveu: Quote
a_ga.isk Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dziękować za dedykację ;) Patyczek smakował ? :D Quote
niunia32 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Czesc!!! zaglądamy życzyć miłego popołudnia wyczochraj Toffika od nas!! pozdrawiamy tajfek & niunia Quote
monia&Tofi Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Pati i Daisy, witamy u nas :p Nowe foteczki zaraz wstawię, ale raczej nie będzie to nic specjalnego :roll: asia_pie, do usług :loveu: niunia32, no właśnie jedne wyszły ciemne, inne rozmazane... szkoda wstawiać :eviltong: Również życzymy miłego popołudnia, zwłaszcza, ze pogoda się zrobiła piękna :loveu: *Ania...Niuf*, Tofik został wymęczony i leży w łazience na chłodnych kafelkach, nie będę mu narazie przeszkadzać :razz: a_ga.isk, nie mieć za co ;) Patyczki zawsze mu smakują, najlepsza zabawka :diabloti: wiosna :loveu: wystawmy twarz do słonka :sweetCyb: Druga ulubiona zabawka po patyczku :mad: Quote
Recommended Posts