monia&Tofi Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Tofik to roczny mieszaniec cockera :) Ma bardzo fajny charakterek, jedynym naszym problemem jest genetyczna agresja, ale pracujemy nad tym z dobrymi skutkami :cool3: Niedawno skończyliśmy PT1 z oceną b. dobrą, teraz szykujemy się na agility :multi: No to kilka zdjęć na początek: Starczy narazie :lol: .................................... Quote
anetta Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Jaki ladny, blyszczacy :p Nie wyglada na agresora, ale widze to pozory :diabloti: Gdzie bedziecie chodzic na agility? Quote
żabka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Słodziak :loveu: Czekam na kolejne foteczki :cool3: Quote
marlena924 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Piękny piesek :multi: :multi: :multi: [SIZE=1]Ja też mam Tofficzka, tylko przez dwa 'ff' :lol: Quote
Agga Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 ZObaczycie jeszcze troche to nie bedzie można było robic zdjęć z kaczkami:evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Dziękujemy za miłe komentzarze :p anetta, lecimy do Fortu :cool3: Na agresora może nie wygląda, ale za to ta choroba psychiczna... :lol: Wasze psy też tak śpią??? ;) Quote
nathaniel Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Monia mój tak śpi, zadek na posłaniu , łeb na podłodze Quote
monia&Tofi Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Tofik to roczny mieszaniec cockera :) Ma bardzo fajny charakterek, jedynym naszym problemem jest genetyczna agresja, ale pracujemy nad tym z dobrymi skutkami :cool3: Niedawno skończyliśmy PT1 z oceną b. dobrą, teraz szykujemy się na agility :multi: No to kilka zdjęć na początek: Starczy narazie :lol: Quote
monia&Tofi Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Taką fajną zabaweczkę mam, tralalalala Ile można tak siedzieć i wypatrywać kocury :?: Przysypiam... Chyba widziałem kotecka :P Łeeee!!! Nikt nas nie komentuje!!! :( :( Quote
Wyjątek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Śliczności ten Tofik :loveu: Więcej fotek proszę!! I gratuluję tak dobrze zdanego egzaminu PT :) Quote
monia&Tofi Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Wyjątek napisał(a):Śliczności ten Tofik :loveu: Więcej fotek proszę!! I gratuluję tak dobrze zdanego egzaminu PT :) Dziękujemy :loveu: Na nowe fotki narazie nie mam pomysłu :roll: Quote
nomu Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ta piesia agresorem? To niemożliwe, przecież jest taki ładniutki:bigcool: Quote
monia&Tofi Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='nomu']Ta piesia agresorem? To niemożliwe, przecież jest taki ładniutki Pozory mylą :] Nie, no tak na serio to udało mi się go troche "zgasić" i teraz nieprzyjemne incydenty zdarzają się już rzadko, a jak już to tylko wtedy jak piesek "znajdzie" (na stole w kuchni ) jakieś mięsko, kości itp. Niestety jeśli ma się rodzinę, która wszystko zostawia na środku stołu i nic do nikogo nie trafia, kradzieży nie mozna oduczyć Fotki dzień po kapieli (Hery potrafi zdziałać cuda!!!) http://img520.imageshack.us/img520/8517/fifop6.jpg Quote
nomu Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='monia&Tofi'] http://img520.imageshack.us/img520/8517/fifop6.jpg Jaki wzrok:lol: "zaraz ci zjem ten aparat":cool3: Quote
Juszes Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Piękny piesio :** Wygłaskaj w moim imieniu!! Quote
monia&Tofi Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Dziękujemy wszystkim za miłe słowa :D Quote
monia&Tofi Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 piesio miewa milutkie sny :D Quote
anetta Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 :lol::lol::lol: i na dodatek jezyczek mu wyskoczyl :loveu: Quote
Juszes Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='monia&Tofi']piesio miewa milutkie sny :D Zapewne wystawia tak języcek, aby dostać na niego wymarzony smakołyk :-) Quote
monia&Tofi Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Przyszedł czas na ostatnie Tofikowe fotki w tym roku !!! :D Tak nam ten czas zleciał, a tu już 1,5 roku razem jesteśmy :) Tofik pomagał ubierać choinkę: :D Ble... co oni na mnie powiesili ? Chyba pomylili mnie z choinką... ;) Czerwone korale... Ojć, pomyłka... Ciiiiiiichaaaa nooooc!!! Godzinka już trochę zaawansowana, ale trzeba jakoś przetrzymać do północy... Poskaczę sobie, może się rozbudzę choć troszkę? No to kochani: Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami. Nowy niech Wam przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! życzy Monia & Tofi :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 O ! Nowa galeria :loveu:. Piękne fotki :loveu:. Chociaż długo się otwierały watro było poczekać te 15 minut :loveu:. PS. HAPPY NEW YEAR ! Quote
Recommended Posts