siekowa Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Witajcie. Potrzebuje pomocy w szukaniu domu dla kota. 30 października potrącił go przy mnie samochód, oczywiście kierowca po chwili pojechał dalej jakby nic się nie stało. Udało nam się odnaleźć przerażonego zwierzaka, zadzwoniłam do Psiego Anioła i poprosiłam ich o pomoc. Kot był przez kilka dni na obserwacji w elwecie, całe szczęście nic poważnego mu się nie stało. Po kastracji przyjechał do mnie, niestety nie mógł zostać, ale cudem udało się znaleźć dla niego tygodniowy tymczas. Czas minął w niedziele a ja nadal nie mam dla niego domu. :( Nigdy nie zajmowałam się adopcją kota i teraz jakoś ciężko mi to idzie. Czy ktoś może pomóc mi w ogłaszaniu? Możecie polecić jakieś strony gdzie najlepiej zamieszczać kocie ogłoszenia? Przydałaby się też pomoc w napisaniu tekstu. Kota nazwano w lecznicy Jigsaw, ma około roku i uwielbia kontakt z człowiekiem. Jest zadbany, zdrowy, wykastrowany, załatwia się do kuwety. kontakt: 515-365-914 Quote
siekowa Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 ogłoszenia: allegro.pl (wyróżnione) adopcje.org gumtree.pl morusek.pl adopcjakota.pl psianiol.org.pl Quote
BasiaD Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wracaj chłopaku na 1 stronkę, śliczny jesteś, po domeczek hop! Quote
korek221 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Kiciusiu tak się cieszę :):multi: wszystkiego dobrego Ci życzę w nowym domku:multi: Quote
Recommended Posts