chicken Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Hey, moze ktos z Was ma ochote przygarnac okolo rocznego haszczaka? :-( Ma czas tylko do srody... Quote
Imbirka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 witaj pani moderator:cool3::lol: nie było mnie na dogo przez weekend i takie zmiany:crazyeye: jaki dział masz pod sobą? Quote
Carolcia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Chicken Ty moderatorem?!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: -ale sie porobilo :cool3: :p Kesi jak zwykle swietnie wychodzi na fotach :loveu: :loveu: :loveu: Quote
chicken Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Moderatorką zostałam dziś i własnie zglebiam sie w tajniki zarzadzania forum :cool3: Mam pod soba cala grupe V, wychowanie i zaprzegi;) Dzis znalazlam domek dla Diesla-tak go nazwalam ;) Ufff kamien z serca bo nie mialabym z nim co zrobic... :/ Quote
:: FiGa :: Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Super że psiak znalazł juuż domek :klacz: I gratuluje stanowiska ;) Quote
chicken Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 W zwiazku z tym ze psiak juz pojechal, w nowym domu nazwali go Hades ;), wstawie pare otek Kesi i jego jak jeszcze byl u mnie... Quote
chicken Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Jaki piękny:crazyeye::crazyeye: Nooo ladny :loveu: Tylko ze mial glowe bardziej malamucia niz haszcza :cool3: Quote
chicken Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='chicken']W zwiazku z tym ze psiak juz pojechal, w nowym domu nazwali go Hades ;), wstawie pare otek Kesi i jego jak jeszcze byl u mnie... Przenosze na nastepna strone Quote
chicken Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Uprzedzam wszystkich wczesniej, ze w dniach 21.06-30.06 nie bede obecna na dogo z powodu wyjazdu :lol: Takze dozobaczenia za 9 dni ;-) Jedziemy sobie na zgrupowanie "Lato z psem" :loveu: Bedzie super zabawa :multi: Quote
Klaudia :-) Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 udanego wyjazdu i dużo fotek po powrocie:-) Quote
gogunia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 chicken napisał(a):W zwiazku z tym ze psiak juz pojechal, w nowym domu nazwali go Hades ;), wstawie pare otek Kesi i jego jak jeszcze byl u mnie... Haszczak mojej bratowej i mojego brata, też ma na imię Hades:lol: :cool3: Quote
chicken Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Oto wielki powrot! Musze sie pochwalic ze lacznie z Kasia (forumowa Amigo i Ja) wygralysmy egzekwo konkurs na najlepszy Etogram Psa na letnim zgrupowaniu Lato z Psem :multi: (pozniej zamieszcze moje zdjecia z tego konkursu) :lol: A teraz Kesi na zgrupowaniu :) Kesi i Amigo Polowanie Ah ta milosc: Psie szczescie Quote
Fidel_Castro Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Musze sie pochwalic ze lacznie z Kasia (forumowa Amigo i Ja) wygralysmy egzekwo konkurs na najlepszy Etogram Psa na letnim zgrupowaniu Lato z Psem :multi: (pozniej zamieszcze moje zdjecia z tego konkursu) :lol:Bardzo ładne zdjęcia, ale zapomniałaś dodać (zapewne przypadkowo:evil_lol:) że startowały jedynie 3 osoby, więc wygrana ex aequo z Kasią nie jest wielkim wyczynem :p Quote
chicken Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Fidel_Castro napisał(a):Bardzo ładne zdjęcia, ale zapomniałaś dodać (zapewne przypadkowo:evil_lol:) że startowały jedynie 3 osoby, więc wygrana ex aequo z Kasią nie jest wielkim wyczynem :p Ahahaha 8) Witaj Maciuś :eviltong: Jednak ja mysle, ze jest sie czym pochwalic bo jak to p Asia mowila, prezentowany byl wysoki poziom zdjec i opisow konkursowych ;) Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Bardzo mi się podoba to zdjęcie:p:p http://images23.fotosik.pl/12/1248cf5867c374f0med.jpg Quote
Marta_Ares Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 witam super foteczki ale czekam na wiecej:loveu: :loveu: Quote
Igi^MBE Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ej podziel się fotkami z tego urlopu z psem :) Ps. Gratuluję objęcia znacznej części dgm we władanie :D pps. Chwaliłem się złotym medalem z krakowa? :) Quote
chicken Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Igi^MBE napisał(a):ej podziel się fotkami z tego urlopu z psem :) Ps. Gratuluję objęcia znacznej części dgm we władanie :D pps. Chwaliłem się złotym medalem z krakowa? :) Pochwale sie troszke pozniej bo teraz mam cos do zrobienia. GRATULUJE ZŁOTEGO MEDALU :multi::multi: EXTRA! Wkoncu przygotowales sie do wystawy :evil_lol: Quote
Fidel_Castro Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Jednak ja mysle, ze jest sie czym pochwalic bo jak to p Asia mowila, prezentowany byl wysoki poziom zdjec i opisow konkursowych ;-)Może i racja, ja i tak się cieszę że nie wygrałem bo nie mógłbym i tak pić z kubka z yorkami bo gdyby zobaczył to jakiś kolega to musiałbym zmienić szkołę:lol: A antyrama ze zdjęciem już wisi nad biurkiem:klacz: Quote
Recommended Posts