Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moderatorką zostałam dziś i własnie zglebiam sie w tajniki zarzadzania forum :cool3:
Mam pod soba cala grupe V, wychowanie i zaprzegi;)

Dzis znalazlam domek dla Diesla-tak go nazwalam ;) Ufff kamien z serca bo nie mialabym z nim co zrobic... :/

Posted

[quote name='chicken']W zwiazku z tym ze psiak juz pojechal, w nowym domu nazwali go Hades ;), wstawie pare otek Kesi i jego jak jeszcze byl u mnie...

Przenosze na nastepna strone

Posted

Uprzedzam wszystkich wczesniej, ze w dniach 21.06-30.06 nie bede obecna na dogo z powodu wyjazdu :lol:
Takze dozobaczenia za 9 dni ;-)

Jedziemy sobie na zgrupowanie "Lato z psem" :loveu: Bedzie super zabawa :multi:

Posted

chicken napisał(a):
W zwiazku z tym ze psiak juz pojechal, w nowym domu nazwali go Hades ;), wstawie pare otek Kesi i jego jak jeszcze byl u mnie...

Haszczak mojej bratowej i mojego brata, też ma na imię Hades:lol: :cool3:

Posted

Oto wielki powrot!
Musze sie pochwalic ze lacznie z Kasia (forumowa Amigo i Ja) wygralysmy egzekwo konkurs na najlepszy Etogram Psa na letnim zgrupowaniu Lato z Psem :multi: (pozniej zamieszcze moje zdjecia z tego konkursu) :lol:
A teraz Kesi na zgrupowaniu :)

Kesi i Amigo

Polowanie

Ah ta milosc:

Psie szczescie

Posted

Musze sie pochwalic ze lacznie z Kasia (forumowa Amigo i Ja) wygralysmy egzekwo konkurs na najlepszy Etogram Psa na letnim zgrupowaniu Lato z Psem :multi: (pozniej zamieszcze moje zdjecia z tego konkursu) :lol:
Bardzo ładne zdjęcia, ale zapomniałaś dodać (zapewne przypadkowo:evil_lol:) że startowały jedynie 3 osoby, więc wygrana ex aequo z Kasią nie jest wielkim wyczynem :p

Posted

Fidel_Castro napisał(a):
Bardzo ładne zdjęcia, ale zapomniałaś dodać (zapewne przypadkowo:evil_lol:) że startowały jedynie 3 osoby, więc wygrana ex aequo z Kasią nie jest wielkim wyczynem :p

Ahahaha 8) Witaj Maciuś :eviltong:
Jednak ja mysle, ze jest sie czym pochwalic bo jak to p Asia mowila, prezentowany byl wysoki poziom zdjec i opisow konkursowych ;)

Posted

ej podziel się fotkami z tego urlopu z psem :)
Ps. Gratuluję objęcia znacznej części dgm we władanie :D
pps. Chwaliłem się złotym medalem z krakowa? :)

Posted

Igi^MBE napisał(a):
ej podziel się fotkami z tego urlopu z psem :)
Ps. Gratuluję objęcia znacznej części dgm we władanie :D
pps. Chwaliłem się złotym medalem z krakowa? :)

Pochwale sie troszke pozniej bo teraz mam cos do zrobienia.

GRATULUJE ZŁOTEGO MEDALU :multi::multi: EXTRA! Wkoncu przygotowales sie do wystawy :evil_lol:

Posted

Jednak ja mysle, ze jest sie czym pochwalic bo jak to p Asia mowila, prezentowany byl wysoki poziom zdjec i opisow konkursowych ;-)
Może i racja, ja i tak się cieszę że nie wygrałem bo nie mógłbym i tak pić z kubka z yorkami bo gdyby zobaczył to jakiś kolega to musiałbym zmienić szkołę:lol:
A antyrama ze zdjęciem już wisi nad biurkiem:klacz: