Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ma edycji postow:angryy: :angryy: a ja sie pomylilam bo mialam dwa okna do odp napisania i zamiast do Eweliny napisalam tutaj wybacz:oops:

Kesi piekna :loveu: :loveu: te jej oczy sa sliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
nie ma edycji postow:angryy: :angryy: a ja sie pomylilam bo mialam dwa okna do odp napisania i zamiast do Eweliny napisalam tutaj wybacz:oops:

Kesi piekna :loveu: :loveu: te jej oczy sa sliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Wlasnie sie zdzwilam o jakiej Ewelinie mowisz :evil_lol::hmmmm:
Ja Magda jestem ;)

Posted

DZIS OFICJALNIE ZOSTALAM CIOCIA!
Jestem ciocia dla malej wyzliczki ktora wlasnie dzis jest w sswoim nowym domu u mojej kolezanki :loveu: Jest slodziasta i juz nie moge sie doczekac kiedy razem pojdziemy na spacer :loveu:
Fotki beda jak tylko dostane takowe od mamusi suni ;):multi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

O matko i córko :loveu: A skąd koleżanka wytrzasnęła tego klucha? :mdleje: Więcej! Wiecej! :klacz:
Ano, wlasnie wczoraj po nia pojechalysmy :loveu: Kolezanka zdecydowala sie na wyzelka bo od dawna zakochana jest w tej rasie. A dzis klucha jest u mnie bo kolezanka musiala wyjsc z domu a nie chciala jej juz samej zostawiac... :loveu: Oto jak rozrabiaja psy :evil_lol:

A tu nareszcie male sie zmeczylo :-o

Posted

Naprawde mam wspalanialego psa :loveu: Spokojny w domu, wariacki na spacerze :lol: Łagodny do ludzi, łagodny do zwierzat (nawet tej samej plci) ;)
Kesi odroznia ze Zahra to psie dziecko i obchodzi sie z nia bardzo delikatnie ;) Pozwala bawic sie jej swoimi zabawkami :crazyeye: Ahhh... :loveu:

No to teraz kolejna porcja fotek:

Hmm, czemu na mamcia taka wysoka? :shock:

Posted

Ano, wlasnie wczoraj po nia pojechalysmy :loveu: Kolezanka zdecydowala sie na wyzelka bo od dawna zakochana jest w tej rasie. A dzis klucha jest u mnie bo kolezanka musiala wyjsc z domu a nie chciala jej juz samej zostawiac... :loveu: Oto jak rozrabiaja psy :evil_lol:
z jakiej hodowli pochodzi mala? :loveu:a fotki sa rozbrajajace i filmik rowniez :klacz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']z jakiej hodowli pochodzi mala? :loveu:a fotki sa rozbrajajace i filmik rowniez :klacz:
Czarny Dwór

Dzis znalazlam haszczaka u mnie :-(
Wszystko napisane jest tu