chicken Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Wersja poprawiona: http://www.youtube.com/watch?v=G4dFZIV4C5k Quote
Igi^MBE Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 mnie się podoba :D Smash mouth - all stars = pankrok :D Quote
chicken Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Igi^MBE napisał(a):mnie się podoba :D Smash mouth - all stars = pankrok :D Tak tak... Domyslam sie ze jestes jednym z czlonkow tej subkultury :evil_lol: Quote
Igi^MBE Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 chicken napisał(a):Tak tak... Domyslam sie ze jestes jednym z czlonkow tej subkultury :evil_lol: Wcale tego nie ukrywam :D To jest cały mój styl życia :) Quote
haska_12 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ale super filmik! :loveu: Fajnie popatrzec na Kesi :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Super :multi: Szczególnie pod koniec, na tym zdjęciu w czapce :evil_lol: Quote
haska_12 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 A jest tu kto? :cool3: Ja nie zapomniałam o tej galerii :diabloti: Quote
chicken Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Dzieki Klaudia za wczorajsze fotki ;) A tu fotki z wczorajszego treningu ukradzione od Klaudii :evil_lol: Majka i Nuka Kesi Mika i Kesi Quote
chicken Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Do mojej galerii to juz nikt nie wchodzi... HYH Oto nowy filmik (tak naprawde poprawiony w innym programie) o Kesi http://www.youtube.com/watch?v=lfMCOf205-o Quote
dadiii Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Nie no Keksunia jest piekna!!!!!! Wyglaskac odemnei TO ROZKAZ!!! Quote
chicken Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Witamy w naszej galerii i zapraszamy ponownie:lol: O JA!!! Mam ognika :D Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='chicken']Do mojej galerii to juz nikt nie wchodzi... HYH Oto nowy filmik (tak naprawde poprawiony w innym programie) o Kesi http://www.youtube.com/watch?v=lfMCOf205-o zaglądamy, ale na ogół nic nie piszemy:oops: Quote
Carolcia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 hej!! Ale Kesi wyrosla :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:. Ogladalam ten slajd na youtube!Ladnie Ci to wyszlo :loveu: :loveu: :loveu:Najbardziej mi sie podobala fotka gdzie Kesi jest ubrana w czapke i szalik. Do pyszczka jej w czerwonym :loveu: :loveu: :loveu: Quote
chicken Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Imbir1 napisał(a):zaglądamy, ale na ogół nic nie piszemy:oops: To pisac trzeba :mad: Hey moze zorganizujemy jakis grupowy spacerek kiedys? :D Quote
haska_12 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ja zaglądam ;););) Super fotka :loveu: A ta pani w różowym, to...? :razz: Quote
chicken Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='haska_12']Ja zaglądam ;););) Super fotka :loveu: A ta pani w różowym, to...? :razz: Kolezanka ze szkolenia, Malgosia :lol: Jej piesek to ten Golden co lezy obok Kesi-Ala ;) Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 chicken napisał(a):To pisac trzeba :mad: Hey moze zorganizujemy jakis grupowy spacerek kiedys? :D oko, oki:oops: na przyszłość się poprawimy:cool3: bardzo chętnie, tylko teraz no najlepiej coś w okolicach wody:razz: mamy w ogóle jakieś bajoro na Widzewie? Quote
chicken Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Imbir1 napisał(a):oko, oki:oops: na przyszłość się poprawimy:cool3: bardzo chętnie, tylko teraz no najlepiej coś w okolicach wody:razz: mamy w ogóle jakieś bajoro na Widzewie? No sa niby takie mini bajora na tych polach w strone Janowa... Ale mozna zawsze sie gdzies przejechac :cool3: Byle to bylo zdala od cywilizacji :lol: Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 chicken napisał(a):No sa niby takie mini bajora na tych polach w strone Janowa... Ale mozna zawsze sie gdzies przejechac :cool3: Bule to bylo zdala od cywilizacji :lol: No właśnie, Imbir nie znosi upałów za to kocha wodę i moze w niej szaleć... trzeba będzie pomyśleć nad jakimś miejscem Quote
chicken Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Imbir1 napisał(a):No właśnie, Imbir nie znosi upałów za to kocha wodę i moze w niej szaleć... trzeba będzie pomyśleć nad jakimś miejscem No ja sie moge na taka impreze wybrac za jakies 2, 3 tygodnie bo Kesica jeszcze ma na sobie zenskie feromony i nie bedzie mogla sie odpedzic od samczych zapedow :shake: Quote
chicken Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Kesi aporter :loveu::loveu: Lada moment Kesi nauczy sie aportowac niczym wytrawny aporter :evil_lol: Quote
Madzika Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wpadłąm więc na rewizyte do Twej galeriu :D Piękny pisak a te oczy:loveu::loveu::loveu:] I widzę ćwiczycie też ostro ( a my sie obijamy overcourse :p) Quote
Marta_Ares Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 jakie swietne te sotatnie fotki lesne szczegolnie te portrety z ciemnym tlem:loveu: :loveu: :loveu: poprostu cudowne, Ewelina jestes swietnym fotografem:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts