Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sesja zdjęciowa z 1 sierpnia 2006
:p:p

Tutaj prawie idealnie-tylko tylne nogi troche sa za bardzo do przodu :shake:

PS: Następny ząbek już za nami, tym razem kiełek... :D

Posted

W tak nieladna pogode nowa porcka zdjec:

:loveu::loveu:
A tu maly powrot do przeszlosci:

pod krzaczkiem :loveu::loveu:

Zabawy z siostra :prawie: blizniaczka-siostra ma niebieskie oko lewe a drugie brazowe a Kesi na odwrot :loveu::loveu: (kesi to ta co szczerzy zeby) :evil_lol:

Widac ze juz wtedy ciagnelo ja do konikow polnych :evil_lol:

Posted

Kesi jest cudna ^^ Gdyby Bounty dosiegnal pyszczkiem do monitora to by mi sie zakochał i obslinil monitor (chociaż wszystko slini) ;) Ale jeszcze nie dosięga ^^ Nas też nikt nie odwiedza, a wlasnie dorzucilam sporą dawke zdjęć.

Posted

Kesi tez by sie napweno Bounty spodobal-taki z niego przystojniak :loveu::loveu:
Co do pogody to hmmm jest glupio bo pada-ja wrocilam ze spaceru z Kesi cala przemoczona :shake::shake: No ale nic-trzeba sie z tym liczyc :p:p Ja zimy sie nie moge doczekac bo chce zobaczyc Kesi w akcji :loveu::loveu::cool3::cool3:

Posted

Aaaa bardzo dziekujemy-ja narazie troche zaniedbuje Dogomanie bo mam w domu goscia z zagranicy(pierwszy raz w Polsce :evil_lol:) i musze jej wszystko pokazac :shake::shake: No ale jeszcze tylko tydzien :cool3::cool3:

Posted

Czekamy czekamy na nowe foteczki :)
My też jutro zamieścimy :) Zamieściłybyśmy dzis ale zostawilam kabel do koma w domu :/ W każdym razie-zapraszamy do nas :)