chicken Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Dobranoc... :evil_lol: Powrot do wilczej natury :evil_lol::evil_lol: Co tam sie tak rusza?? :???: Quote
chicken Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Sesja zdjęciowa z 1 sierpnia 2006 :p:p Tutaj prawie idealnie-tylko tylne nogi troche sa za bardzo do przodu :shake: PS: Następny ząbek już za nami, tym razem kiełek... :D Quote
agatek Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Śllicznego masz haszczaka ;) Rośnie jak na drożdżach albo jakimś innym wspomagaczu :evil_lol: Wygłaskaj ją ode mnie! Quote
chicken Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Dzieki!! Kesi jest wyczochrana od ciebie :p Dobranoc wszystkim od Kesi :loveu::loveu: Quote
Sylwia506 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Kesi jest przepiękna :):) zazdroszcze ci tak pięknego psiaka :) Quote
chicken Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Dziekuje za wszystkie mile slowa :loveu::loveu: Quote
Kiessa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Śliczna jest:loveu::loveu:kocham haszczory:p mam pytanie: ile ona ma? ps.wiecej zdjec!! Quote
chicken Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 W tickerze na bierzaca jest napisane: teraz ma >ONA< 4 miesiace 3 tygodnie i 1 dzien :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daisunia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ma super oczy moja mama mowi ze takie są najfajniejsze ;) zapraszam do naszej malamuciej galerii Quote
chicken Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Jeszcze jedna porcja Kesikowych zdjęć :lol::lol::loveu::loveu: Dobranoc od Kesi... :cool3::cool3: Quote
chicken Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 W tak nieladna pogode nowa porcka zdjec: :loveu::loveu: A tu maly powrot do przeszlosci: pod krzaczkiem :loveu::loveu: Zabawy z siostra :prawie: blizniaczka-siostra ma niebieskie oko lewe a drugie brazowe a Kesi na odwrot :loveu::loveu: (kesi to ta co szczerzy zeby) :evil_lol: Widac ze juz wtedy ciagnelo ja do konikow polnych :evil_lol: Quote
chicken Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Hmmm... Dlaczego nikt nie odwiedza naszej galerii :shake::shake: cekamy cierpliwe na nowe komentarze :p:p Quote
anuleq Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Kesi jest cudna ^^ Gdyby Bounty dosiegnal pyszczkiem do monitora to by mi sie zakochał i obslinil monitor (chociaż wszystko slini) ;) Ale jeszcze nie dosięga ^^ Nas też nikt nie odwiedza, a wlasnie dorzucilam sporą dawke zdjęć. Quote
nathaniel Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 co wy wszyscy na ta pogode narzekacie? Bosko jest! A i tak zima jets najpiękniej i najlepiej :loveu::loveu: :cool3: Quote
chicken Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Kesi tez by sie napweno Bounty spodobal-taki z niego przystojniak :loveu::loveu: Co do pogody to hmmm jest glupio bo pada-ja wrocilam ze spaceru z Kesi cala przemoczona :shake::shake: No ale nic-trzeba sie z tym liczyc :p:p Ja zimy sie nie moge doczekac bo chce zobaczyc Kesi w akcji :loveu::loveu::cool3::cool3: Quote
bigos Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 (Cow&)chicken:evil_lol:Wszystkie foteczki piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
chicken Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Widze ze jak mnie nie bylo to oczywiscie nikt nic nie napisal :shake::shake: Quote
Shikka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 My piszemy :) Bardzo nam sie podoba Kesikowa galeria :) Oczki ma niesamowite :lol::lol::lol: Shikka przesyła liza w nochalka :) A ja pozdrawiam :) Quote
chicken Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Aaaa bardzo dziekujemy-ja narazie troche zaniedbuje Dogomanie bo mam w domu goscia z zagranicy(pierwszy raz w Polsce :evil_lol:) i musze jej wszystko pokazac :shake::shake: No ale jeszcze tylko tydzien :cool3::cool3: Quote
chicken Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Powrocilam z dzialeczki: Hmm dzis ide na spacer z Kesi :loveu::loveu: i zrobie nowe fotki :loveu::loveu: Quote
Shikka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Czekamy czekamy na nowe foteczki :) My też jutro zamieścimy :) Zamieściłybyśmy dzis ale zostawilam kabel do koma w domu :/ W każdym razie-zapraszamy do nas :) Quote
Recommended Posts