Hailwyn_Hailwey Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Jeju ale słodziak|Buziaczki od Tusicy:*zaglądaj też do nas;) Quote
chicken Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Oto konie na kore Kesi patrzy z wielkim zaciekawieniem... "Cio to za wielkie psy?!Ja tez bede taka duuuuuuzia?:p " Dzis gosciem specjalnym na spacerze byla..............................mama :p To ta co idzie daleko po lewej i Kesi sie na nia patrzy:multi: Quote
chicken Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 :multi: :multi: Wyzej!!:multi: :multi: Quote
Esfera Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='chicken'] polowanie na przechodniów ? :evil_lol: Kesi jest urocza :cool3: Quote
chicken Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Ahh dziekuje bardzo za wszystkie mile komentarze:oops: :lol: :cool3: :lol: :oops: Quote
kalina. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 oo kesi w całosci:razz: (albo sie myle albo moje oko mówi mi ze Kesi ma bardziej budowe pociągową niz wystawową;)) Quote
KaRa_ Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Śliczna sunia;) Przez upaly nie chce jesc,ze taka szczuplutka?;) Quote
leemonca Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Dzis gosciem specjalnym na spacerze byla..............................mama :p To ta co idzie daleko po lewej i Kesi sie na nia patrzy:multi:__________________ chyba naprawdę "specjalnym" - jak Kesi za nią spogląda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
chicken Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Śliczna sunia;) Przez upaly nie chce jesc,ze taka szczuplutka?;) Kesi nie jest chuda... :shake: Wazy juz prawie 12 kilo-nie zrobie z niej balona-je normalnie-4 razy dziennie a oprocz tego nagrody w czasie nauki :p :p Tak to wyglada na zdjeciach ale naprawde wyglada bardzo dobrze :razz: Quote
chicken Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 A co do budowy Kalino-mysle ze tak wyglada przez "aparat" i kolory na tylnych lapkach-tam dopiero jej sie zmienia kolor na srebrny-narazie jest mieszzanka bialego z srebrnym i miodowym :cool3: :cool3: :p :p Quote
anuleq Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 chicken napisał(a):Kesi nie jest chuda... :shake: Wazy juz prawie 12 kilo-nie zrobie z niej balona-je normalnie-4 razy dziennie a oprocz tego nagrody w czasie nauki :p :p Tak to wyglada na zdjeciach ale naprawde wyglada bardzo dobrze :razz: My już ważymy ponad 7 ;P A jakoś gruby nie jest... Quote
leemonca Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 anuleq napisał(a):My już ważymy ponad 7 ;P A jakoś gruby nie jest... bo chłopcy są zawsze więksi od dziewczynek! Quote
chicken Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 kalinaM napisał(a):oo kesi w całosci:razz: (albo sie myle albo moje oko mówi mi ze Kesi ma bardziej budowe pociągową niz wystawową;)) Kalina a ile twoja perla wazy? Sa w tym samym wieku wiec jesli wzrost jest podobny to waga mniej wiecej tez powinna byc podobna... :cool3: :cool3: Quote
kalina. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 jeszcze nie ważyłam:oops: nie mam wagi w domku ale jutro postaram się zważyć ją u babci...ale napewno przekroczyła 10 kg(chyba). Quote
chicken Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Wet powiedzial ze wazy bardzo dobrze i ze nie trzeba tuczyc jak pies jest szczuply tylko sie cieszyc ze nie jest beka :lol: :cool3: Nie mowcie ze ona jest chuda bo teraz sama nad tym zaczelam myslec-narazie czekam ile wazy Perla :p :p Quote
chicken Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Mokra nie bede sie bawic :cool1::cool1: Co tak szczeka?:mad: A co tam jest? :cool3: Dawaj ten badyl-jest moj!! :evil_lol: Kto sie ze mna pobawi?:-( No kto?! :-( :-( :evil_lol: Nikt? >foch< nie to nie-ide do domu >foch< :evil_lol: Quote
kalina. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 moja :razz: :razz: :razz: :razz: Twoja Albo mi sie wydaje albo twoja jest wyższa... Quote
chicken Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 :loveu: :loveu: W czerwonym jej do twarzy:loveu: :loveu: Quote
chicken Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Kalino: Moja ma 50 cm w klebie... :cool3: Takie zdjecia komorka wychodza... :shake: :shake: Nic na to nie poradze-ale-juz w sobote beda zdjecia z cyfrowki!! :loveu: A zreszta nie porownujmy zdjec w innym otoczeniu i innej pozycji-nie mowiac juz o sprzecie :roll: Zmierz ja dokladnie to sie przekonamy Quote
chicken Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 !:razz: :multi: :cool3: Wyzej:cool3: :multi: :razz:! Quote
chicken Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Kesi stwierdzila ze dzis spi w swoim koszyczku :p :p Troche jest juz za maly ale jej to widocznie nie przeszkadza :loveu: :loveu: Najswiezsze wiaomosci: Oglaszam ze Kesi zgubila swoj pierwszy (chyba) mleczak :loveu: :loveu: Mialam takie szczescie ze przy tym bylam i zgarnelam zdobycz na pamiatke :multi: :loveu: :loveu: :multi: Quote
HuSkYdIaNa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Gratulacje pierwszego mleczaka:)Ja mojej nie widzialem:(Ale co tam :pzapraszam do mnie byle szybko bo mam świetny pomysł:)Dianka prosi:) Quote
kalina. Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 chicken napisał(a):Najswiezsze wiaomosci: Oglaszam ze Kesi zgubila swoj pierwszy (chyba) mleczak :loveu: :loveu: Mialam takie szczescie ze przy tym bylam i zgarnelam zdobycz na pamiatke Moja równiez już gubi wczoraj poszły 2. Quote
haska_12 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 A ja mam 2 kły Oskarka :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts