:: FiGa :: Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 W moich okolicach nic podobnego sie nie organizuje :shake: Musialabym jechac na drugi koniec polski :shake: Swietne fotki ;) Quote
chicken Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):W moich okolicach nic podobnego sie nie organizuje :shake: Musialabym jechac na drugi koniec polski :shake: Swietne fotki ;) A coz to za problem? :cool3: Oboz "Lato z psem" na ktory ja pojechalam, organizowany jest przez moja instruktorke od szkolenia psow, czyli Łodzianke, a osoby ktore przyjechaly na to zgrupowanie byly z calej Polski ;) Z Łodzi i okolic, Częstochowy, Katowic i spod Katowic, Gliwic i Opola :cool3: Przeciez to jest oboz na ponad tydzien ,wiec to normalne wakacje tyle ze stworzone dla psiarzy ;) Quote
:: FiGa :: Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jakie sa mniej wiecej koszty takiego obozu? I z dojazdem miałybysmy problem :hmmmm: Quote
chicken Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Od poniedzialku zawita u nas nowy towarysz, łyżewek niemczuszek :evil_lol::loveu: A tymczasem, jutro jedziemy na psie przedszkole, siem doksztalcac :multi::eviltong: Quote
Klaudia :-) Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 bedzie to wyzelka Ani? fajny wyjazd,licze na relacje jak sie spotkamy no i wiecej fotek na forum, Quote
chicken Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Klaudia, nie, to nie bedzie Zahra od Ani :lol: To wyzelek ktorym bede sie opiekowac przez nastepne 2 tygodnie :cool3: Dzis po poludniu do mnie przyjezdza...Tylko dlaczego jest az tak goraco :shake::-( Quote
Carolcia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 witam u starych znajomych :razz: :loveu: Ale ja chcialabym byc na takim obozie :placz: :placz: Quote
chicken Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Carolcia napisał(a):witam u starych znajomych :razz: :loveu: Ale ja chcialabym byc na takim obozie :placz: :placz: W przyszlym roku znowu bedzie wiec zapraszam :lol: Quote
Carolcia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='chicken']W przyszlym roku znowu bedzie wiec zapraszam :lol: hehe no tak, ale chciec to co innego niz moc :razz:. Moja mama kaze mi na spacery brac telefon " na wszelki wypadek" ,a poscila by mnie na oboz ??- chyba tylko w marzeniach :placz:. Quote
:: FiGa :: Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 o Kurcze Kessikus bedzie miała koleżanke przez 2 tyg no no :cool3: Quote
chicken Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):o Kurcze Kessikus bedzie miała koleżanke przez 2 tyg no no :cool3: Nom, bedzie miala, a ja wlasnie skonczylam pisac "Umowe opieki nad psem" ;) Nawet fajnie mi to wyszlo. Mam nadzieje, ze nic nie pominelam:diabloti: Quote
chicken Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Kesi zostala dzis poturbowana przez duzo wiekszego psa i niestety po tym incydencie nie chciala wpuscic suczki do domu (pomimo tego ze juz sie raz widzialy i bawily sie u nas w domu):-( Cale szczescie, ze szlam z kolezanka, ktora kopnela tamtego w bok i uciekl :roll: Moze to niehumanitarne ale tamten pies mial juz zeby zatopione w Kesikowej skorze :cool1: Na poczatku probowalam odstraszyc slowami i tupem w ziemie ale tamten nie reagowal i lecial z zebami do Kesika... Swoja droga, jakbym dorwala wlasciciela to bym chyba zabila :angryy: ale najprawdopodobniej ten pies byl bezpanski... Quote
Ania-shira Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Wycałuj i wytarmośc biedną Kesi. Co to za wredny pies który się rzucił na suczke :mad: :angryy: Niech kesi zdrowieje psychicznie i oby nie miała urazu w przyszłości do większych psów Quote
chicken Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Przyprowadzilam jej mala wyzliczke i wyszalaly sie w domu :loveu: Teraz smacznie spia... Quote
Carolcia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 chicken czy Ty wogole mnie jeszcze pamietasz????:mad: Mizianko dla Kesi, zeby jej sie juz taka przygoda nie zdarzyla :loveu: :loveu: Quote
chicken Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Carolcia napisał(a):chicken czy Ty wogole mnie jeszcze pamietasz????:mad: Mizianko dla Kesi, zeby jej sie juz taka przygoda nie zdarzyla :loveu: :loveu: Pamietam, pamietam :loveu: Tylko malo czasy spedzam na fotobloagach :roll: Quote
chicken Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 dadiii napisał(a):śliczne focie!!!!! a tak pozatym to witamy :p Witamy, witamy :lol: I zapraszamy ponownie Quote
Carolcia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 chicken napisał(a):Pamietam, pamietam :loveu: Tylko malo czasy spedzam na fotobloagach :roll: nooo, bo ja juz myslalam ze zapomnialas o mnie :eviltong:. Obowiazki moda czekaja :razz: Quote
Igi^MBE Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 ciekawe, jak przeżyłyście trąby powietrzne i te burze z piątku/soboty :) Ja swojej suni zafundowałem nocleg w namiocie akurat wtedy :) Quote
chicken Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Igi^MBE napisał(a):ciekawe, jak przeżyłyście trąby powietrzne i te burze z piątku/soboty :) Ja swojej suni zafundowałem nocleg w namiocie akurat wtedy :) U nas nie bylo zadnych burz i trab powietrznych :crazyeye: Wystarczy ze nawiedzily nas w listopadzie-az nadto zreszta... Zreszta cale szczescie ze moj dom jest cay i zdrowy bo niektorzy stracili u nas dachy a nawet cale pietra :-o Quote
Igi^MBE Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 chicken napisał(a):U nas nie bylo zadnych burz i trab powietrznych :crazyeye: Wystarczy ze nawiedzily nas w listopadzie-az nadto zreszta... Zreszta cale szczescie ze moj dom jest cay i zdrowy bo niektorzy stracili u nas dachy a nawet cale pietra :-o Hm to naprawdę mieliście szczęście, bo z tego co wiem to w rejonie podłódzkim było ciężko w ten weekend :) A swoją droga to jest ciekawy egzamin z psychiki dla psa - jak pies zareaguje na deszcz, burze i pioruny siedząc w namiocie? :) Quote
chicken Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Podejrzewam ze to JA bym tego egzaminu nie zdala :evil_lol: Quote
chicken Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 A oto przed Wami, łysa Cassie ;) (bardziej podoba mi sie ta pisownia) Quote
Recommended Posts