:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 A dalmatków jakich tam nie masz przypadkiem? :evil_lol: Świetne fotki ;) Quote
chicken Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Dogomaniaczka Klaudia: Dogomaniaczka Polna: Quote
chicken Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A dalmatków jakich tam nie masz przypadkiem? :evil_lol: Świetne fotki ;) Niestety nie zdarzylam na dalmaty-mam tylka jedna fotke na agility... Quote
Klaudia :-) Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Magda dziękuje za zdjęcia Mikulca:-) trzeba było podejść to byśmy pogadały:-) Quote
Klaudia :-) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Magda przekleiłam fotki do mojej galerii na inne forum:-) Quote
chicken Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Magda przekleiłam fotki do mojej galerii na inne forum:-) Spoko, nie mam nic przeciw... Kazdy moze sie czestowac oczywiscie tylko nie na zadne wirtualne psie blogi:roll: PS:a gdzie ty sie przenioslas"? Quote
Klaudia :-) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 do dogomaniackiej galerii Mikulca i na forum border collie:-) Quote
haska_12 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Moze by jakies fotki? :cool3:bo cisza niesamowita :shake: Quote
chicken Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 haska_12 napisał(a):Moze by jakies fotki? :cool3:bo cisza niesamowita :shake: A bo jak wstawiam foty to nic nie piszecie wiev fot nie robilam :roll: Pochwale sie: w ostatnim tygodniu czerwca najprowdopodobniej zagosci u nas nowy (tymczasowy) domownik-szczeniaczek Golden'a Retriever'a, ktorego foty mozecie podziwiac na poprzednich stronach(gdzies tam):cool3::loveu: Tymczasowo bo podejme sie nad nim opieki w czasie nieobecnosci jego panci ;) BEDZIE SUPER! I juz sie nie moge doczekac:lol::multi::lol: Quote
m.m Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Bardzo miło było mi poznać dziś chicken i Kesi na szkoleniu u Asi Bohdziun :mdrmed: Moja Kama wyszalała się z Kesi i Sarą po szkoleniu i teraz grzecznie śpi... :) Pozdrawiamy! Quote
chicken Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 m.m napisał(a):Bardzo miło było mi poznać dziś chicken i Kesi na szkoleniu u Asi Bohdziun :mdrmed: Moja Kama wyszalała się z Kesi i Sarą po szkoleniu i teraz grzecznie śpi... :) Pozdrawiamy! Dopiero teraz skojarzylam ze to ty :cool3: <zobaczylam wpis w watku "szkolenie w Łodzi" :lol: A jest gdzies Gosia(?)(:oops:) od Sary na forum? Quote
m.m Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Zdaje się, że Gosi tu nie ma :shake: W razie czego mogę Ci dać kontakt do niej, albo jej dać namiary na Ciebie, jeśli chcesz. Quote
chicken Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 m.m napisał(a):Zdaje się, że Gosi tu nie ma :shake: W razie czego mogę Ci dać kontakt do niej, albo jej dać namiary na Ciebie, jeśli chcesz. nie, nie musisz... bylam tylko ciekawa czy tu przesiaduje...:cool3: Quote
haska_12 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Super! No to ja tez sie czerwca doczekac nie moge :P Quote
chicken Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Takie oto cus stworzylam sobie: http://www.youtube.com/watch?v=iY3Yuzo50is Podsumowanie naszej galerii :cool3: W rzeczywistosci wyglada to duzo lepiej bo niestety po sformatowaniu prezentacji kilkukrotnie jej jakosc spadla :shake: I ten glupi napis... Mam nadzieje ze niedlugo uda mi sie go zlikwidowac ;) Quote
chicken Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='chicken']Takie oto cus stworzylam sobie: http://www.youtube.com/watch?v=iY3Yuzo50is Podsumowanie naszej galerii :cool3: W rzeczywistosci wyglada to duzo lepiej bo niestety po sformatowaniu prezentacji kilkukrotnie jej jakosc spadla :shake: I ten glupi napis... Mam nadzieje ze niedlugo uda mi sie go zlikwidowac ;) Nikogo nie interesuje co tam wymyslilam? :roll: Quote
Recommended Posts