Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis prawie zyskalam drugiego psa
Jadac sobie z moja psica rowerkiem znalazlam czarnego labradora!! Tak-to byl prawdziwy 6 miesieczny szczeniaczek labradora... Podeszlam-sunia przestraszyla sie troche mojej panienki ale potem podeszla i sie przywitaly-labradorka zadbana ladna tylko bez obrozy Byla na ulicy osiedlowej, wiec zanim stwierdzilam ze zabiore ja do domu () postanowilam najpierw sprawdzic czy nie mieszka w zadnym z tych domkow... Zadzwonilam do jednego i..... eureka-wybiegla mala (ok 12lat) dziewczynka i zaczela mi bardzo dziekowac ze znalazlam jej psa Sunia tez sie bardzo ucieszyla i w podskokach leciala do domu
A tak na marginesie-TA RODZINA MIALA WIELKIE SZCZESCIE ZE TO JA ZNALAZLAM TEGO PSA A NIE KTOS INNY-ktos kto mogl go naprawde wziac do domu
Nastepnym razem beda go bardziej pilnowac

Posted

nathaniel napisał(a):
Napisałaś na weterynarii o waszych problemach z trzustką ?
Tam jest masa wetów , moze coś poradzą.

Napisalam...
Ale przy tej chorobie trzeba obchodzic sie z kadym psem inaczej bo kazdy reaguje na rozne rzeczy calkiem inaczej...

Posted

Witajcie! :multi:

Koooooooope lat mnie u Was nie było :oops:
Wspaniałe fotki :klacz: Gratuluję również postępów Kesi na szkoleniach, mądra psina :loveu:

Piekny Amigo i Kacperek :)

Posted

witam :)
Mnie tez dawno tu nie bylo, ale i tak malo ostatnio na dogo przesiaduje, nawet galerii juz nie prowadze :roll: . A Kesi jest super :multi: ,a jej koledzy rowniez ;). Tez chcialabym znalezc kogos z psem na spacery:shake: .Gdzie Ty ich znajdujesz?????:lol: