Marta_Ares Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 to zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia:loveu: Quote
Klaudia :-) Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 życzymy zdrówka i trzymamy kciuki za Kesi Quote
Marta_Ares Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ale sliczne haszczaki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
chicken Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Ma ktos z Was psa chorego na niedoczynnosc trzustki? :roll: :-(Jesli tak to napiszcie to tutaj-potrzebuje rad... Quote
kalina. Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Jak tu dawno nie byłam:loveu: .Ojj Kesiczku:(Chicken moze zapytaj sie na forum stake-out? Quote
chicken Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dzis prawie zyskalam drugiego psa Jadac sobie z moja psica rowerkiem znalazlam czarnego labradora!! Tak-to byl prawdziwy 6 miesieczny szczeniaczek labradora... Podeszlam-sunia przestraszyla sie troche mojej panienki ale potem podeszla i sie przywitaly-labradorka zadbana ladna tylko bez obrozy Byla na ulicy osiedlowej, wiec zanim stwierdzilam ze zabiore ja do domu () postanowilam najpierw sprawdzic czy nie mieszka w zadnym z tych domkow... Zadzwonilam do jednego i..... eureka-wybiegla mala (ok 12lat) dziewczynka i zaczela mi bardzo dziekowac ze znalazlam jej psa Sunia tez sie bardzo ucieszyla i w podskokach leciala do domu A tak na marginesie-TA RODZINA MIALA WIELKIE SZCZESCIE ZE TO JA ZNALAZLAM TEGO PSA A NIE KTOS INNY-ktos kto mogl go naprawde wziac do domu Nastepnym razem beda go bardziej pilnowac Quote
nathaniel Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Napisałaś na weterynarii o waszych problemach z trzustką ? Tam jest masa wetów , moze coś poradzą. Quote
chicken Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 nathaniel napisał(a):Napisałaś na weterynarii o waszych problemach z trzustką ? Tam jest masa wetów , moze coś poradzą. Napisalam... Ale przy tej chorobie trzeba obchodzic sie z kadym psem inaczej bo kazdy reaguje na rozne rzeczy calkiem inaczej... Quote
Klaudia :-) Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 o znajome tereny spacerkowe i śliczne psiaki Quote
chicken Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Podnosze nasze ostatnie foty bo nikt nic nie pisal :mad: chicken napisał(a): Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Witajcie! :multi: Koooooooope lat mnie u Was nie było :oops: Wspaniałe fotki :klacz: Gratuluję również postępów Kesi na szkoleniach, mądra psina :loveu: Piekny Amigo i Kacperek :) Quote
Carolcia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 witam :) Mnie tez dawno tu nie bylo, ale i tak malo ostatnio na dogo przesiaduje, nawet galerii juz nie prowadze :roll: . A Kesi jest super :multi: ,a jej koledzy rowniez ;). Tez chcialabym znalezc kogos z psem na spacery:shake: .Gdzie Ty ich znajdujesz?????:lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Haszczaki :multi: Pies pani 2037 jest piekny :loveu: Quote
Recommended Posts