chicken Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Marta_Ares napisał(a):ja odwiedzam, a wczesniej zadalam pytanie a ktos mi nie odpowiedzial....:eviltong: :eviltong: co to za husky z ktorym bawi sie Kesi?? To Kacperek, kolega Kesi, pelni role starszego wuja i uczy Kesika dobrych manier... ;) Quote
haska_12 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Słodkie zdjęcie :loveu: i kolega fajny :cool3: Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 HEJ:loveu: Kiedy jakies nowe foteczki Kesi???? Quote
Igi^MBE Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 chicken napisał(a):Widze ze nikt nas nie odwiedza... :cool1: Ja też od czasu do czasu zaglądam, ale raz że miałem kupe egzaminów dwa że mi się komp popsuł trzy że mam psa chorego na głowie (zatrucie pokarmowe) cztery - ojciec złamał rękę i jeszcze kupa rzeczy w domu do zrobienia no i na dodatek pięć - idę do pracy :) Czyli jednym słowem - wszystko na raz. No - ale i tak staram się na dogo chociaż raz na 3 dni wleść :) Quote
haska_12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Igi^MBE napisał(a):staram się na dogo chociaż raz na 3 dni wleść :) Ło jejku :crazyeye: Podziwiam.. ja to bez dogo dnia bym nie przeżyła :loveu: Quote
chicken Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Cześć,co nowego u Kesiczka:-) Ano, duze postepy w szkoleniu :cool3: Zobaczymy jak dlugo :roll: >oby na wiecznosc :lol:< P. Bedziemy zdawac PT-tylko nie wiem kiedy... Chyba nie w maju tego roku :crazyeye:-musze sie dopytac p Asi... A oto fotki z ostatnich zajec (wstawiam tylko pare bo na wiekszosci nie ma Kesi :oops:) Quote
chicken Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='chicken'] Tak w woli wyjasnienia: Kesi chyba poznajecie i jej przedstawiac nie musze... Tez drugi hasior to Kacper, jej kolega, ktory uczy jej psich obyczajow :cool3: Co u nas: Pewnie nie wszyscy wiedza, wiec powiem oficjalnie: Kesi chodzi do szkoly posluszenstwa i uczy sie podstawowych psich rzeczy... Obecnie na szkoleniu jest swietna (twu twu zeby nie zapeszyc) i planujemy zdawac egzamin PT lub OB (zerowke) ;) Jestem z niej dumna jak paw i trzymam glowe wysoko :P Wiadomo ma gorsze i lepsze dni ale niedawno przeszla jakas przemiane i teraz naprawde umie przestawic sie na cwiczenia :D >musimy sie tylko nauczyc ograniczac smakolyki:P< Poza tym jak widac na zdjeciach Kesi jest spuszczana non stop ze smyczy... Uczy sie-wiec narazie staramy sie organizowac jak najwiecej spacerkow z innym pieskiem zeby mogla sie go trzymac :P Jej miloscia jest beagle Amigo-i to chyba jest milosc odwzajemniona :P Komicznie to wyglafa jak Kesi i Amigo caly czas podczas szkolenia chca na siebie patrzec, a zawsze stoimy daleko od siebie... (zdjecia Amiga mozecie podziwiac np. na poprzedniej stronie) No narazie to tyle pozdrawiamy Magda i Kesi Quote
Marta_Ares Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 super foteczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Klaudia :-) Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Magda jak będziesz na widzewie to mozemy isć na jakiś spacerek:-) Quote
gogunia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 super foteckaaaaaa!!!:cool3: :loveu: Dużo kwiatów i słodyczy, dużo szczęścia w dniu kobiet!!!!!! Quote
chicken Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Magda jak będziesz na widzewie to mozemy isć na jakiś spacerek:-) Jestem na widzewie caly czas! :cool3: Mozemy isc ktoregos dnia... :lol: Quote
Klaudia :-) Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ok to może w środe tak o 15.30 kolo szkoły??? będziesz już wtedy po szkole? Quote
kalina. Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Witam. Nasze panny kończą roczek.Kesi za 2 dni,a Perełka za 4:). Fajne fotki. A co!:diabloti: . Quote
chicken Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Klaudia :-) napisał(a):ok to może w środe tak o 15.30 kolo szkoły??? będziesz już wtedy po szkole? SOry ale sama wiesz ze tu na widzewie neta nie mam :cool1: Ja w srode nie mam szkoly wiec moge isc nawet wczesniej ale dam ci jeszcze znac na komorke co i jak :cool3: bo w tym tygodniu mozliwe ze bedziemy miec dodatkowe zajecia PT tylko nie wiem kiedy... PS: Kesi dzis konczy rok!!! Quote
chicken Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Pierwszy roczek Kesika!! :bigcool::bday::BIG::BIG::laola::bday::BIG::new-bday::new-bday::bday: Quote
haska_12 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :ylsuper: :lilangel: :lilangel: :ylsuper: :B-fly: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :tort: :new-bday: :new-bday: :bday: :drink1: :knajpa: :drinka: :drinka: :beerchug: :laola: :pepsi: :chlup: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Klaudia :-) Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wszystkiego Najlepszego Dla Kesi:-):-):-) Quote
chicken Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Im wiecej daje fotek tym mniej widze tu komentarzy... :roll: [SIZE=2]Kesikowy tort: I zdjecia ze spacerkow: Quote
Marta_Ares Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ale fajny tort dostala:evil_lol: :loveu: :loveu: ale piekna fotka:loveu: :loveu: wyglada jak wilki...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts