milena182 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 a wiec watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13418i kilka blogow http://syberian-show.blog.onet.pl/ http://hodowla-srebrny-potok.blog.onet.pl/ http://hodowla-blekitna-nadzieja.blog.onet.pl/ Quote
kalina. Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Na jednym blogu są zdjęcia psów z Ed i foto mamy Perły:lol: . W ostatnim blogu są zdjęcia suki z hodowli:Arktogea. Quote
chicken Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Dzis byl dzien pelen wrazen :lol: Bylysmy z Kesi najpierw na PT a pozniej na psim przedszkolu, az wreszcie na koncu weszlysmy na parkur AGILITY :multi: Kesi pokonala wszystkie przeszkody-jestem z niej dumna i wiem ze jak sie zrobi cieplej to bedziemy chodzic sobie na agility :razz: Po powrocie Kesi zjadla (naprawde ZJADLA) pelna miche zarcia i teraz sobie smacznie spi! ;):evil_lol: Pewnie juz dzis tak szybko nie wstanie :evil_lol: Quote
chicken Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Oto pare fotek z psiego przedszkola na ktorym dzis bylysmy :cool3: A pozniej byly zawody, spacerek i na koncu tor agility ale niestety bateria mi padla i nie zrobilam wiecej zdjec :placz: Jak ktos mi wysle jeszcze jakies na maila to wstawie ;) Quote
haska_12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ale swietne zdjecia przedszkolakow! :evil_lol: Quote
chicken Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='milena182']przegladalas te blogi? Tak, na jednym myslalam ze to Kesi ale ja nie robilam jej takiego zdjecia wiec to nei moze byc ona... ;) No chyba ze jakis paparazzi jej zrobil bez mojej wiedzy :mad: Quote
milena182 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='chicken']Tak, na jednym myslalam ze to Kesi ale ja nie robilam jej takiego zdjecia wiec to nei moze byc ona... ;) No chyba ze jakis paparazzi jej zrobil bez mojej wiedzy :mad: no ale podobne psiaki,moze ktos odnajdzie tam swojego... Quote
Klaudia :-) Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Niestety otwiera mi się tylko pare zdjęć:-( Byłyście dzisiaj na zajęciach u Izy,bo na tym zdjęciu widze znajome tereny?? Quote
chicken Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Niestety otwiera mi się tylko pare zdjęć:-( Byłyście dzisiaj na zajęciach u Izy,bo na tym zdjęciu widze znajome tereny?? TAK, u Izy bylismy na koniec w celu zapoznania przedszkolakow z parkurem ;) Quote
chicken Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 A oto pare zdjec, ktore dostalam od p Asi-czyli naszego szkoleniowca z wczorajszych zajec ;) Musze Was tylko poinformowac ze my na psie przedszkole normalnie nie uczeszczamy (my jestesmy w grupie wczesnoszkolnej):evil_lol: Kesi jest juz za stara :cool1: ale od czasu do czasu przychodzimy zeby Kesi uczyla sie przychodzic do nogi gdy pozniej idziemy na spacer :razz: Quote
kalina. Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 chicken wszystkiego najlepszego...:BIG: :new-bday: :tort: :bday: . Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hej, nadrabiam pomalu zaleglosci:oops: super foteczki,a ja poprosze wiecej Kesi:eviltong: Quote
chicken Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 kalinaM napisał(a):chicken wszystkiego najlepszego...:BIG: :new-bday: :tort: :bday: . Dziekuje... Hyh-teraz to juz bede sie tylko starzec :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Magda wszystkiego najlepszego:-);-):-) Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 kto to??????? to jest slodkie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Karilka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ło matko ale Kesi wydoroślała <szok> !!! Jak ją widziałam to to takie dziecko było a teraz?? Panienka! Quote
chicken Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Widze ze nikt nas nie odwiedza... :cool1: Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ja odwiedzam, a wczesniej zadalam pytanie a ktos mi nie odpowiedzial....:eviltong: :eviltong: co to za husky z ktorym bawi sie Kesi?? Quote
DiDDlina85 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ale słodkie nowe zdjęcia:) sliczne psiaki:) Quote
Recommended Posts