Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis byl dzien pelen wrazen :lol:
Bylysmy z Kesi najpierw na PT a pozniej na psim przedszkolu, az wreszcie na koncu weszlysmy na parkur AGILITY :multi: Kesi pokonala wszystkie przeszkody-jestem z niej dumna i wiem ze jak sie zrobi cieplej to bedziemy chodzic sobie na agility :razz:
Po powrocie Kesi zjadla (naprawde ZJADLA) pelna miche zarcia i teraz sobie smacznie spi! ;):evil_lol: Pewnie juz dzis tak szybko nie wstanie :evil_lol:

Posted

Oto pare fotek z psiego przedszkola na ktorym dzis bylysmy :cool3:

A pozniej byly zawody, spacerek i na koncu tor agility ale niestety bateria mi padla i nie zrobilam wiecej zdjec :placz: Jak ktos mi wysle jeszcze jakies na maila to wstawie ;)

Posted

[quote name='milena182']przegladalas te blogi?
Tak, na jednym myslalam ze to Kesi ale ja nie robilam jej takiego zdjecia wiec to nei moze byc ona... ;) No chyba ze jakis paparazzi jej zrobil bez mojej wiedzy :mad:

Posted

[quote name='chicken']Tak, na jednym myslalam ze to Kesi ale ja nie robilam jej takiego zdjecia wiec to nei moze byc ona... ;) No chyba ze jakis paparazzi jej zrobil bez mojej wiedzy :mad:
no ale podobne psiaki,moze ktos odnajdzie tam swojego...

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Niestety otwiera mi się tylko pare zdjęć:-( Byłyście dzisiaj na zajęciach u Izy,bo na tym zdjęciu widze znajome tereny??

TAK, u Izy bylismy na koniec w celu zapoznania przedszkolakow z parkurem ;)

Posted

A oto pare zdjec, ktore dostalam od p Asi-czyli naszego szkoleniowca z wczorajszych zajec ;) Musze Was tylko poinformowac ze my na psie przedszkole normalnie nie uczeszczamy (my jestesmy w grupie wczesnoszkolnej):evil_lol: Kesi jest juz za stara :cool1: ale od czasu do czasu przychodzimy zeby Kesi uczyla sie przychodzic do nogi gdy pozniej idziemy na spacer :razz: