haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Wszystkie z dogo? :o Ja skojarzyłam tylko Imbira, Mike i Kesi ... A reszta cudaczków to kogo? ( nicki ). Wszystkie psiaki z Łodzi? Quote
Klaudia :-) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 wszystkie z Łodzi i najbliszej okolicy:-) Reszta nicków to polna,amigo i ja,tulasy Quote
haska_12 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 No Kesi wychodzi duża na zdjęciach :d Zmierz ją jak bedziesz miała okazję ;) Mój ma ok. 63-64 cm w kłębie ( podobnie jak malamut :evil_lol: ) Quote
chicken Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 AguŚ napisał(a):moja ma bodajże 60 w kłębie Kesi na 100% az tyle nie ma...:roll: Quote
gogunia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='chicken']Szczekacze: http://video.google.pl/videoplay?docid=-716299465243686751 A oto moje fotki: CDN... Hejj:multi: Fajny filmik, I jak dużo piesków jest:cool3: :crazyeye:! Quote
Marta_Ares Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 CHICKEN, KESI gdzie jestescie???????????? Quote
chicken Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 No prosze...Widze ze ktos tu sie nami interesuje :roll::diabloti: Jesesmy cale i zdrowe i wlasnie konczymy ferie zimowe :placz::wallbash::flaming: Ja i Kesi mieszkalysmy przez tydzien w Łodzi-w ramach socjalizacji :evil_lol: Wiecie co stwierdzilam: Miasto ma jednak swoje plusy przy posiadaniu psa... 1.Nie spotkalam bezpanskich psow, a co za tym idzie-Kesi jak pobiegnie za psem to wiem ze gdzies niedaleko bo TU jest jego wlasciciel 2.Spotyka sie wieeeelu sympatykow psow 3.Mozna pogadac o rasie-bo jest tu wiecej posiadaczy huskych :lol: 4.Mamy blizej na szkolenie 5.Jest to miasto ale sa rowniez SUPER tereny spacerowe (niedaleko) -sa rowniez tereny ogrodzone! >fakt ze byl to plac zabaw dla dzieci ale w taka pogode nikt z dziecmi tam nie chodzi i wtedy mozna psa ladnie uczyc przychodzenia na zawolanie... Kurcze jak narazie widze same plusy... :PROXY5: No moze oprocz starych babc ktore na Yorka mowia ze powinno sie takie "grozne" psy w kagancach prowadzic :roll: Szkoda ze ferie sie skonczyly bo na pewno bym tam zostala dluzej :-( ze wzgeldy na Kesi... Quote
Marta_Ares Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 oo trafilam jeszcze na fotki:multi: :multi: Widac ze kesi zadowolona. swietna fotka:D:loveu: :loveu: Quote
Klaudia :-) Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 fajne haszczakowo-beaglowe szaleństwa Quote
haska_12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Swietne fotki !! :loveu: Aż nie wiem ktora zacytować :) Quote
gogunia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :loveu: Wszystkie fotki są piękne:crazyeye: P.s.Zapraszamy do nas i życzymy superowych walentynek:loveu: Quote
Usia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 hej hej warszawa wita ... Łódz :eviltong: co tam u was dawno sie nie widziałysmy wiec postanowiłam wpasc i sie przywitac, przypomnieć jak ja kocham te usmiechniete mordy :loveu: Quote
kalina. Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witam:). Właśnie miasto tez ma plusy...tam jest tylu dogoswirow...chciałabym mieszkac w miescie:diabloti: ... Quote
nathaniel Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 kalinaM napisał(a):Witam:). Właśnie miasto tez ma plusy...tam jest tylu dogoswirow...chciałabym mieszkac w miescie:diabloti: ... To Łódź chyba bardzie cywilizowana :eviltong: Bo u mnie to klapa, niby dużo psów jest, ale niektórzy się TAK nimi zajmują, że szkoda gadać. Quote
milena182 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ostatnio udzielam sie na watku o blogowych adopcjach,na jednym znalazlam psa podobnego do kesi jestes zainteresowana? Quote
chicken Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='milena182']ostatnio udzielam sie na watku o blogowych adopcjach,na jednym znalazlam psa podobnego do kesi jestes zainteresowana? TAK :mad: [10 znakow] Quote
Recommended Posts