Igi^MBE Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Igi^MBE napisał(a):między 3-10 luty to już na bank mogę :) A dokładniej to "się zobaczy" :) No więc: Troche sie już pozbierałem po tych egzaminach :) Na dzień dzisiejszy to wygląda mój plan na ferie tak: W przyszłym tygodniu siedze w domu, ale we wtorek i w czwartek od rana idę na egzaminy :) Przez resztę dni nic nie robię bo rodzice zostawiają mnie na tydzień, a że prawa jazdy nie mam to nigdzie daleko sie nie wybiorę. W tygodniu nastepnym mam w zasadzie wolne poza jakimś tam jednym dniem na egzamin mam wolne. Daj znać co z tych terminów Ci pasuje :) Tylko pamiętaj że bez samochodu rodziców jestem średnio mobilny :) (Wilczaki nie lubią zbyt dalekich podróży zatłoczonymi autobusami :) powyżej 30 min to dla nich tragedia) Quote
gogunia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kesi na tej fotce wygląda zupełnie jak wilk:D:loveu: Quote
DiDDlina85 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Sliczne fotki zimowe:) a coś mi się zdaję że widziałam dzisiaj Kesi..na Janowie..i nawet mój goldek się z nią z nią bawił przez chwilę:) Quote
chicken Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Sliczne fotki zimowe:) a coś mi się zdaję że widziałam dzisiaj Kesi..na Janowie..i nawet mój goldek się z nią z nią bawił przez chwilę:) Tak, pewnie ja widzialas (?) :cool3: bo zagoscilysmy w grupie zaawansowanej (wyjatkowo) :evil_lol: Wybacz ale tam bylo tyle goldenkow ze nie jestem w stanie stwierdzic, ktory to byl... :oops::evil_lol: Quote
kalina. Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Śliczne fotki:p . U nas tez są nowe foty:p . Quote
DiDDlina85 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 chicken napisał(a):Tak, pewnie ja widzialas (?) :cool3: bo zagoscilysmy w grupie zaawansowanej (wyjatkowo) :evil_lol: Wybacz ale tam bylo tyle goldenkow ze nie jestem w stanie stwierdzic, ktory to byl... :oops::evil_lol: hihih..mój bawił się z Kesi jak już Wasza grupa wracała..to było przy samochodach już:) stałaś między dwoma samochodami z Kesi a ona bawiłą się i skakała na mojego Nerusińskiego:) na żywo jest jeszcze piękniejsza:loveu: Quote
gogunia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='chicken'] Śliczne foteczki Kesi:loveu: :loveu: :loveu: _________________________________________ reniferek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
chicken Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 DiDDlina85 napisał(a):hihih..mój bawił się z Kesi jak już Wasza grupa wracała..to było przy samochodach już:) stałaś między dwoma samochodami z Kesi a ona bawiłą się i skakała na mojego Nerusińskiego:) na żywo jest jeszcze piękniejsza:loveu: Wiesz teraz cos pamietam... Skojarzylo mi sie teraz imie: jak najpierw Kesi pokazala mu brzuch, a potem Nero jej-pamietam tez ze (chyba) Ty wolalas go po imieniu :evil_lol: Ale nie zmienia to faktu ze nie rozroznilabym go od tych innych goldasow :roll:-wszystkie sa identyczne :evil_lol: i slodkie :loveu: A jak sie udalu zajecia? Psy topily sie w sniegu?! :evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 chicken napisał(a):Wiesz teraz cos pamietam... Skojarzylo mi sie teraz imie: jak najpierw Kesi pokazala mu brzuch, a potem Nero jej-pamietam tez ze (chyba) Ty wolalas go po imieniu :evil_lol: Ale nie zmienia to faktu ze nie rozroznilabym go od tych innych goldasow :roll:-wszystkie sa identyczne :evil_lol: i slodkie :loveu: A jak sie udalu zajecia? Psy topily sie w sniegu?! :evil_lol: tak to bylo z tymi brzuchami:) wołałam go po imieniu bo wszystkie przedszkolaki bawily sie razem a on jak zawsze od starszaków sie przymilał:) Zdjęcia wyszły nawet fajne..chociaz psiaki to istne żywioły i ciezko je było złapać:) Quote
haska_12 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale piękna focia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
chicken Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Igi^MBE Po dluzszych przemysleniech stwierdzam ze pasuje mi np czwartek :cool3: i piatek-w tym tygodniu... Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hej :razz:. wy tu gadu gadu a ja nie wiem o co chodzi :oops: . Quote
chicken Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Kamcia_14']Hej :razz:. wy tu gadu gadu a ja nie wiem o co chodzi :oops: . A bo ja i Igi^MBE wybieramy sie na wspolny spacer... :cool3: Wilczako-huszczy :evil_lol::loveu: Quote
Igi^MBE Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='chicken']Igi^MBE Po dluzszych przemysleniech stwierdzam ze pasuje mi np czwartek :cool3: i piatek-w tym tygodniu... Z tych dwóch dni mi zostaje piątek po południu :/ czwartkowy egzamin z psychologii okazało sie że jednak jest o 14 więc w środku dnia :) A w piątek z samego rana muszę sie w kolejce po wpis z socjologii ustawić :) Quote
a_ga.isk Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hej ;) Ale Kesi ladnie na tym snieznym tel :loveu: Quote
haska_12 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dzien dobry :) A bedziemy mogli liczyc na fotki z "Wilczego" spacerku :cool3:? :p Quote
chicken Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Igi^MBE napisał(a):Z tych dwóch dni mi zostaje piątek po południu :/ czwartkowy egzamin z psychologii okazało sie że jednak jest o 14 więc w środku dnia :) A w piątek z samego rana muszę sie w kolejce po wpis z socjologii ustawić :) No to moze przyszly tydzien w takim razie? Bo nie widzi mi sie po ciemku z Kesi srodkami MPK poruszac :shake::cool1: Quote
chicken Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 haska_12 napisał(a):Dzien dobry :) A bedziemy mogli liczyc na fotki z "Wilczego" spacerku :cool3:? :p Takie fotki beda za tydzien, a teraz mam fotki ze spacerku beaglowo-haszczo-borderkowego :evil_lol: Moze wkleje pozniej i ile wroce do domu :eviltong: Quote
Igi^MBE Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 chicken napisał(a):No to moze przyszly tydzien w takim razie? Bo nie widzi mi sie po ciemku z Kesi srodkami MPK poruszac :shake::cool1: Jasne - przyszły tydzień mam wolny cały poza środą :D Ehh Ciebie też kiedyś czeka sesja i wszystkie przyjemności z tym związane :):) Quote
chicken Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Oto fotki beaglowo-haszczo-borderkowe :evil_lol: Z niektorych zdjec jestem bardzo dumna :cool3: CDN... Quote
AguŚ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 chicken powiedz mi jak ty to robisz ze spuszczasz sunie , moja ost notorycznie ucieka, wciaz tylko na smyczy automatycznej Quote
chicken Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 AguŚ napisał(a):chicken powiedz mi jak ty to robisz ze spuszczasz sunie , moja ost notorycznie ucieka, wciaz tylko na smyczy automatycznej Ja ja bardzo rzadko spuszczam :-( Na szkoleniu ja spuscilam, wtedy gdy poszlismy wszyscy na spacer (trzmala sie grupy psow z ktorymi sie bawila-i to najlepsze rozwiazanie... A te fotki u gory, ktore sa to owszem spuscilam ja ale na ogrodzonym placu zabaw dla dzieci w towarzystwie Miki (borderka Klaudii) Quote
Recommended Posts