Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igi^MBE napisał(a):
między 3-10 luty to już na bank mogę :) A dokładniej to "się zobaczy" :)

No więc: Troche sie już pozbierałem po tych egzaminach :)
Na dzień dzisiejszy to wygląda mój plan na ferie tak:
W przyszłym tygodniu siedze w domu, ale we wtorek i w czwartek od rana idę na egzaminy :) Przez resztę dni nic nie robię bo rodzice zostawiają mnie na tydzień, a że prawa jazdy nie mam to nigdzie daleko sie nie wybiorę. W tygodniu nastepnym mam w zasadzie wolne poza jakimś tam jednym dniem na egzamin mam wolne. Daj znać co z tych terminów Ci pasuje :) Tylko pamiętaj że bez samochodu rodziców jestem średnio mobilny :) (Wilczaki nie lubią zbyt dalekich podróży zatłoczonymi autobusami :) powyżej 30 min to dla nich tragedia)

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
Sliczne fotki zimowe:) a coś mi się zdaję że widziałam dzisiaj Kesi..na Janowie..i nawet mój goldek się z nią z nią bawił przez chwilę:)

Tak, pewnie ja widzialas (?) :cool3: bo zagoscilysmy w grupie zaawansowanej (wyjatkowo) :evil_lol: Wybacz ale tam bylo tyle goldenkow ze nie jestem w stanie stwierdzic, ktory to byl... :oops::evil_lol:

Posted

chicken napisał(a):
Tak, pewnie ja widzialas (?) :cool3: bo zagoscilysmy w grupie zaawansowanej (wyjatkowo) :evil_lol: Wybacz ale tam bylo tyle goldenkow ze nie jestem w stanie stwierdzic, ktory to byl... :oops::evil_lol:

hihih..mój bawił się z Kesi jak już Wasza grupa wracała..to było przy samochodach już:) stałaś między dwoma samochodami z Kesi a ona bawiłą się i skakała na mojego Nerusińskiego:) na żywo jest jeszcze piękniejsza:loveu:

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
hihih..mój bawił się z Kesi jak już Wasza grupa wracała..to było przy samochodach już:) stałaś między dwoma samochodami z Kesi a ona bawiłą się i skakała na mojego Nerusińskiego:) na żywo jest jeszcze piękniejsza:loveu:

Wiesz teraz cos pamietam... Skojarzylo mi sie teraz imie: jak najpierw Kesi pokazala mu brzuch, a potem Nero jej-pamietam tez ze (chyba) Ty wolalas go po imieniu :evil_lol: Ale nie zmienia to faktu ze nie rozroznilabym go od tych innych goldasow :roll:-wszystkie sa identyczne :evil_lol: i slodkie :loveu:

A jak sie udalu zajecia? Psy topily sie w sniegu?! :evil_lol:

Posted

chicken napisał(a):
Wiesz teraz cos pamietam... Skojarzylo mi sie teraz imie: jak najpierw Kesi pokazala mu brzuch, a potem Nero jej-pamietam tez ze (chyba) Ty wolalas go po imieniu :evil_lol: Ale nie zmienia to faktu ze nie rozroznilabym go od tych innych goldasow :roll:-wszystkie sa identyczne :evil_lol: i slodkie :loveu:

A jak sie udalu zajecia? Psy topily sie w sniegu?! :evil_lol:

tak to bylo z tymi brzuchami:) wołałam go po imieniu bo wszystkie przedszkolaki bawily sie razem a on jak zawsze od starszaków sie przymilał:)
Zdjęcia wyszły nawet fajne..chociaz psiaki to istne żywioły i ciezko je było złapać:)

Guest Kamcia_14
Posted

Hej :razz:. wy tu gadu gadu a ja nie wiem o co chodzi :oops: .

Posted

[quote name='Kamcia_14']Hej :razz:. wy tu gadu gadu a ja nie wiem o co chodzi :oops: .
A bo ja i Igi^MBE wybieramy sie na wspolny spacer... :cool3: Wilczako-huszczy :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='chicken']Igi^MBE Po dluzszych przemysleniech stwierdzam ze pasuje mi np czwartek :cool3: i piatek-w tym tygodniu...
Z tych dwóch dni mi zostaje piątek po południu :/ czwartkowy egzamin z psychologii okazało sie że jednak jest o 14 więc w środku dnia :) A w piątek z samego rana muszę sie w kolejce po wpis z socjologii ustawić :)

Posted

Igi^MBE napisał(a):
Z tych dwóch dni mi zostaje piątek po południu :/ czwartkowy egzamin z psychologii okazało sie że jednak jest o 14 więc w środku dnia :) A w piątek z samego rana muszę sie w kolejce po wpis z socjologii ustawić :)

No to moze przyszly tydzien w takim razie? Bo nie widzi mi sie po ciemku z Kesi srodkami MPK poruszac :shake::cool1:

Posted

haska_12 napisał(a):
Dzien dobry :) A bedziemy mogli liczyc na fotki z "Wilczego" spacerku :cool3:? :p

Takie fotki beda za tydzien, a teraz mam fotki ze spacerku beaglowo-haszczo-borderkowego :evil_lol: Moze wkleje pozniej i ile wroce do domu :eviltong:

Posted

chicken napisał(a):
No to moze przyszly tydzien w takim razie? Bo nie widzi mi sie po ciemku z Kesi srodkami MPK poruszac :shake::cool1:

Jasne - przyszły tydzień mam wolny cały poza środą :D
Ehh Ciebie też kiedyś czeka sesja i wszystkie przyjemności z tym związane :):)

Posted

AguŚ napisał(a):
chicken

powiedz mi jak ty to robisz ze spuszczasz sunie , moja ost notorycznie ucieka, wciaz tylko na smyczy automatycznej

Ja ja bardzo rzadko spuszczam :-( Na szkoleniu ja spuscilam, wtedy gdy poszlismy wszyscy na spacer (trzmala sie grupy psow z ktorymi sie bawila-i to najlepsze rozwiazanie... A te fotki u gory, ktore sa to owszem spuscilam ja ale na ogrodzonym placu zabaw dla dzieci w towarzystwie Miki (borderka Klaudii)