Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AguŚ napisał(a):
Widze że Kesi ma swój fotel:roll:

Nie, to wspolny fotel :eviltong: Moja mama zdjela obicie tego fotela a Kesi musiala sie na nim posadzic :evil_lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chicken']

Posted

[quote name='Igi^MBE']Ty sie ciesz że nie byłaś np w lesie wtedy. Miałem kiedyś okazję być w lesie w taką fajną pogodę. Nic fajnego, uwierz mi na słowo i nie sprawdzaj :)
To wszystko dzialo sie w nocy :roll: O tej porze w lesie nie bywam...
Igi^MBE Pomysl jaki termin miedzy 27.01 a 10.02 Ci pasuje... Ja sie dostosuje ;)

Posted

kalinaM napisał(a):
Wow Kesi wyszła tu 'wilczo':lol: :loveu: .Albo mi sie wydaje albo Kesi jest bardziej szara.

Kesi ma masc wilczasta, a twoja Perla srebrna... I dlatego tez Kesi jest na pewno ciemniejsza ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):

Jak tam szkolenie??

fajnie :cool3: Robimy postepy...Juz niedlugo zacznie sie nauka "do mnie"-to dopiero bedzie jazda :evil_lol::roll:
Zaraz wlasnie jade na wyklady ze szkolenia, wiec zycze milej nocy bo juz sie tu nie pojawie ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
to jest chyba smycz wyciagana, ale tasma:evil_lol:

Tak dokladnie...To Flexi :cool3: Ale nie jest takiej dlugosci jakiej bym chciala-ta ma 5 metrow, a chcialabym kupic 8 metrowa...

Posted

Dzis mialam serce w gardle...Puscilam Kesi ze smycza a ona normalnie zwiewala przede mna...Tzn na chwile sie obracala i potem dalej truchcikiem w swoja strone :crazyeye: Potem zaczela gonic psa (chciala sie bawic:roll:) i dorwalam ja na jego podworku... Postanowione: Przed nauka komendy "do mnie" na szkoleniu 0 spuszczania! :angryy:

No i zimowa sesja, ykhm tzn.....zdjecia :P

Ciagne...!

Posted

Igi^MBE napisał(a):
Bardzo bym prosił o nie używanie tego brzydkiego słowa na "S" :) Zlituj się - tu są studenci :)

heh oki bede pamietac, wybacz:lol:

P.S. Swietne fotki, Husky w swoim zywiole... SUPERRRRRRR!!!!!