chicken Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 A jak! Dół na środku ścieżki to podstawa! A teraz wam cos opowiem-co sie przed chwila stalo... Kopiuje rozmowe gg bo nie chce mi sie jeszcze raz tego pisac! Jestem w ciezkim szoku... poszlam do sklepu na chwile i zamknelam garaz od zewnatrz!(wychodzilam garazem) Ja 15:51:27 wracam..otwieram kludke a tu zamkniete :crazyeye: Ja 15:51:34 moja mama pojechala na zakupy! Ja 15:51:48 a drzwi od garazu od wewnatrz zamkniete!! A ja nie mam innych kluczy do domu!! :crazyeye: Ja 15:52:12 probowalam wywazyc drzwi od garazu ale nie dalam rady :/ Ja 15:52:24 wiec poszlam do normalnych frontowych drzwi Ja 15:52:36 szczescie ze moja mama zamknela na jeden raz :angryy::crazyeye: Ja 15:52:45 udalo mi sie wywazyc drzwi, tzn troche je wybic z futryny! >widocznych sladow na szczescie nie ma< :shake: Ja 15:52:52 i weszlam do srodka... Ja 15:53:03 zeszlam do garazu..patrze a zasuwa zamknieta :crazyeye: Ja 15:53:08 KESI TO ZROBILA!! :crazyeye: Ja 15:53:15 a to jest zasuwa pozioma! Ja 15:53:27 nie wiem jakim cudem, naprawde! Ja 15:54:19 matko! Ja 15:54:41 pewnie skakala na drzwi i ruszala niechcacy zasuwa i je zamknela... :crazyeye::roll: Quote
Klaudia :-) Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 poprostu Kesi nie chciała Cię wpuścić do domu:-):-) Quote
Igi^MBE Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 No jestem w ciężkim szoku. O podobnym przypadku słyszałem tylko raz w życiu. Pewien pies umiał otwierać bramę z zasuwą którą trzeba unieść, przesunąć i opuścić. Ale po pierwsze był dużo starszy a po drugie to był specyficzny pies. No - jestem hmm zszokowany :) Pogratuluj sierściuchowi zdolności :D Moja narazie umie tylko drzwi otwierać :) Quote
chicken Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Igi^MBE']Pewien pies umiał otwierać bramę z zasuwą którą trzeba unieść, przesunąć i opuścić. To taka sama zasuwa! Starego typu na dodatek! Nawet ja musze pare razy pomachac zeby ja zamknac! :crazyeye: patrzylam...probowalam pare razy machnac nia w gore i w dol ale nie idzie w prawo, czyli tak jak sie zamyka! :roll: Nie wiem jak ona to zrobila! :shake: Klaudia ;-) Pewnie Kesi byla ciezko obrazona ze jej nie zabralam ze soba i tak mi sie chciala odwdzieczyc :diabloti: Heh... To jest mala diablica dopiero! :razz: Quote
Igi^MBE Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 chicken napisał(a):To taka sama zasuwa! Starego typu na dodatek! Nawet ja musze pare razy pomachac zeby ja zamknac! :crazyeye: patrzylam...probowalam pare razy machnac nia w gore i w dol ale nie idzie w prawo, czyli tak jak sie zamyka! :roll: Nie wiem jak ona to zrobila! :shake: A jesteś pewna że u Ciebie w domu dajmy na to nie straszy? Jakieś duchy/zjawy/ektoplazma/żyły wodne? :D Tak jak mówię - jedyny do tejk pory znany mi pies który to potrafił to był ś.p. Bolton Eden Severu, ale Bolo podobno potrafił absolutnie wszystko. A no i tamta zasuwa była nasmarowana. Może teoria o duchach wiele wyjasni :D Quote
chicken Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Daj spokoj... :roll: Bo jeszcze uwierze... Quote
chicken Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 A oto ta zasuwa... :roll: NAPRAWDE NIE WIEM JAK ONA TO ZAMKNELA :crazyeye: zamkniete Tak bylo zamkniete jak wkoncu dostalam sie do domu :shake: Winowajca:diabloti: A tak zostawilam zasuwe wychodzac... Otworzylam i wyszlam... Zamknelam tylko kludke na zewnatrz!:roll: Quote
Imbirka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 hejka:multi:, Imbir otwiera mi zamek od środka, taki yalowski:cool3:, ja za to zastałam mieszkanie otwarte, gdybym nie przekręciła jeszcze dodatkowo kluczem innego zamka, to by sobie na spacerek wyszedł:cool3::evil_lol: Quote
chicken Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Igi^MBE'] A nie mówiłem? :):):) Bardzo smieszne! :evil_lol: Quote
chicken Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 No ładnie... To ja tu z fotkami a wy?! :mad: Quote
gogunia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='chicken'] Fotyy Kesi. Super:multi: :multi: :multi: Quote
Igi^MBE Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 A my czytamy że posłowie chcą ustanowić Jezusa królem Polski (jakby mało nam było El Curdupplo) i zastanawiamy się jaki kierunek emigracji obrać :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 No ładnie... To ja tu z fotkami a wy?! A my podziwiami twojego pieska jaki on jest :loveu: piękny :loveu:. Kesi ma pozdrowienia od kamuli :** Wymiziaj odemnie Kesi :loveu:. Życzymy obie wesołych świąt takich białych puchatych i z klimaciekiem. NO i oczywiście zapraszamy do nas :loveu:. Quote
Marta_Ares Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ale sliczne fotki:loveu: ja tylko na chwilke jutro nadrobie zaleglosci, a czy mi sie wydaje czy Kesi bez smyczy jest na fotkach?? Quote
chicken Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Tak ;) Spuscilam ja na troche...:razz: Quote
chicken Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Jesli wszystko bedzie dobrze to szykuje MEGA ale to naprawde MEGA niespodzianke :cool3: Na 100% bedziecie zaskoczeni :evil_lol: Ale nic nie objecuje... Wszystko bedzie wiadomo jutro-mam nadzieje :lol: Quote
Marta_Ares Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Hej to czekamy na niespodzianke:evil_lol: ale super nowy banerek:loveu: Quote
chicken Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Marta_Ares napisał(a):Hej to czekamy na niespodzianke:evil_lol: ale super nowy banerek:loveu: No i niestety nie bedzie niespodzianki... Moge Wam opowiedziec wszystko, w takim razie... Oglosilam sie w petsitter.pl z chęcią zabrania psiaka na okres świąteczny za ustalona oplata... Pomyslalam ze to super okazja do dorobienia sobie na szkolenie Kesi :P zadzwonila babka ze ma owczarka niemieckiego, 8 miesiecznego na poczatku bylo wszystko super! ale pozniej zaczela mowic ze ksiazeczke jego ma u rodzicow-200km od lodzi i ze nie ma jak jej mi dostarczyc... Powiedziala ze moze u weta wyrobic nowa ksiazeczke i ze oni tam wpisza ze piesek byl zaszczepiony itd... A najgorsze ze mowi ze teraz wyjezdza na 2 tygodnie a w lutym na stale.... i psiaka zostawi u znajomych!! bo ona niby nie moze go zabrac! ZA DUZO TU NIEDOMOWIEN! Wogole ona raczej inicjatywy zadnej w to nie wkladala-ja jej zadawalam pytania zamiast ona mi...Ona, ktora powinna byc zainteresowana gdzie bedzie jej pies spal i jak wypelnie mu czas! :cool1: Wiec z bolem ale zrezygnowalam... :-( Szkoda bo psychicznie juz sie nastawilam na psiaka w swieta... ALe niestety nieszczepionego psa, bez gwarancji i odczucia ze wlasciciel po niego woci, nie moge wziac :shake: Quote
Marta_Ares Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ojej szkoda ze jednak sie nie udalo:-( Kesi by miala kolege do zabawy, a wlascicelka owczarka troche dziwna.... Quote
chicken Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Troche?! Jak sie jej zapytalam ile razy w tygodniu czesze tego owczarka-a jest to mieszaniec owczarka dlugowlosego z krotkowlosym-powiedziala ze WOGOLE GO NIE CZESZE! :shake: Tez mi przykro ze Kesi nie bedzie miala towarzysza zabaw :( A ostatnio sobie tak pomyslalam ze moze ona nie w sosie jest taka bo dawno nie bawila sie z Cezarem... :( Jego pani jest wiecznie zajeta i nie wiem czy uda nam sie spotkac, choc mieszkamy na tej samej ulicy :/ Quote
Recommended Posts