Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak! Dół na środku ścieżki to podstawa!
A teraz wam cos opowiem-co sie przed chwila stalo...
Kopiuje rozmowe gg bo nie chce mi sie jeszcze raz tego pisac! Jestem w ciezkim szoku...

poszlam do sklepu na chwile i zamknelam garaz od zewnatrz!(wychodzilam garazem)
Ja 15:51:27
wracam..otwieram kludke a tu zamkniete :crazyeye:
Ja 15:51:34
moja mama pojechala na zakupy!
Ja 15:51:48
a drzwi od garazu od wewnatrz zamkniete!! A ja nie mam innych kluczy do domu!! :crazyeye:
Ja 15:52:12
probowalam wywazyc drzwi od garazu ale nie dalam rady :/
Ja 15:52:24
wiec poszlam do normalnych frontowych drzwi
Ja 15:52:36
szczescie ze moja mama zamknela na jeden raz :angryy::crazyeye:
Ja 15:52:45
udalo mi sie wywazyc drzwi, tzn troche je wybic z futryny! >widocznych sladow na szczescie nie ma< :shake:
Ja 15:52:52
i weszlam do srodka...
Ja 15:53:03
zeszlam do garazu..patrze a zasuwa zamknieta :crazyeye:
Ja 15:53:08
KESI TO ZROBILA!! :crazyeye:
Ja 15:53:15
a to jest zasuwa pozioma!
Ja 15:53:27
nie wiem jakim cudem, naprawde!
Ja 15:54:19
matko!
Ja 15:54:41
pewnie skakala na drzwi i ruszala niechcacy zasuwa i je zamknela... :crazyeye::roll:

Posted

No jestem w ciężkim szoku. O podobnym przypadku słyszałem tylko raz w życiu. Pewien pies umiał otwierać bramę z zasuwą którą trzeba unieść, przesunąć i opuścić. Ale po pierwsze był dużo starszy a po drugie to był specyficzny pies. No - jestem hmm zszokowany :) Pogratuluj sierściuchowi zdolności :D Moja narazie umie tylko drzwi otwierać :)

Posted

[quote name='Igi^MBE']Pewien pies umiał otwierać bramę z zasuwą którą trzeba unieść, przesunąć i opuścić.
To taka sama zasuwa! Starego typu na dodatek! Nawet ja musze pare razy pomachac zeby ja zamknac! :crazyeye: patrzylam...probowalam pare razy machnac nia w gore i w dol ale nie idzie w prawo, czyli tak jak sie zamyka! :roll: Nie wiem jak ona to zrobila! :shake:
Klaudia ;-) Pewnie Kesi byla ciezko obrazona ze jej nie zabralam ze soba i tak mi sie chciala odwdzieczyc :diabloti: Heh... To jest mala diablica dopiero! :razz:

Posted

chicken napisał(a):
To taka sama zasuwa! Starego typu na dodatek! Nawet ja musze pare razy pomachac zeby ja zamknac! :crazyeye: patrzylam...probowalam pare razy machnac nia w gore i w dol ale nie idzie w prawo, czyli tak jak sie zamyka! :roll: Nie wiem jak ona to zrobila! :shake:

A jesteś pewna że u Ciebie w domu dajmy na to nie straszy? Jakieś duchy/zjawy/ektoplazma/żyły wodne? :D Tak jak mówię - jedyny do tejk pory znany mi pies który to potrafił to był ś.p. Bolton Eden Severu, ale Bolo podobno potrafił absolutnie wszystko. A no i tamta zasuwa była nasmarowana. Może teoria o duchach wiele wyjasni :D

Posted

A oto ta zasuwa... :roll: NAPRAWDE NIE WIEM JAK ONA TO ZAMKNELA :crazyeye:

zamkniete

Tak bylo zamkniete jak wkoncu dostalam sie do domu :shake:

Winowajca:diabloti:

A tak zostawilam zasuwe wychodzac... Otworzylam i wyszlam... Zamknelam tylko kludke na zewnatrz!:roll:

Posted

hejka:multi:, Imbir otwiera mi zamek od środka, taki yalowski:cool3:, ja za to zastałam mieszkanie otwarte, gdybym nie przekręciła jeszcze dodatkowo kluczem innego zamka, to by sobie na spacerek wyszedł:cool3::evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

No ładnie... To ja tu z fotkami a wy?!

A my podziwiami twojego pieska jaki on jest :loveu: piękny :loveu:.
Kesi ma pozdrowienia od kamuli :** Wymiziaj odemnie Kesi :loveu:.
Życzymy obie wesołych świąt takich białych puchatych i z klimaciekiem.
NO i oczywiście zapraszamy do nas :loveu:.

Posted

Jesli wszystko bedzie dobrze to szykuje MEGA ale to naprawde MEGA niespodzianke :cool3: Na 100% bedziecie zaskoczeni :evil_lol: Ale nic nie objecuje... Wszystko bedzie wiadomo jutro-mam nadzieje :lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Hej to czekamy na niespodzianke:evil_lol: ale super nowy banerek:loveu:

No i niestety nie bedzie niespodzianki... Moge Wam opowiedziec wszystko, w takim razie...

Oglosilam sie w petsitter.pl z chęcią zabrania psiaka na okres świąteczny za ustalona oplata... Pomyslalam ze to super okazja do dorobienia sobie na szkolenie Kesi :P
zadzwonila babka ze ma owczarka niemieckiego, 8 miesiecznego
na poczatku bylo wszystko super!
ale pozniej zaczela mowic ze ksiazeczke jego ma u rodzicow-200km od lodzi i ze nie ma jak jej mi dostarczyc... Powiedziala ze moze u weta wyrobic nowa ksiazeczke i ze oni tam wpisza ze piesek byl zaszczepiony itd...
A najgorsze ze mowi ze teraz wyjezdza na 2 tygodnie a w lutym na stale....
i psiaka zostawi u znajomych!! bo ona niby nie moze go zabrac!
ZA DUZO TU NIEDOMOWIEN!
Wogole ona raczej inicjatywy zadnej w to nie wkladala-ja jej zadawalam pytania zamiast ona mi...Ona, ktora powinna byc zainteresowana gdzie bedzie jej pies spal i jak wypelnie mu czas! :cool1:
Wiec z bolem ale zrezygnowalam... :-( Szkoda bo psychicznie juz sie nastawilam na psiaka w swieta... ALe niestety nieszczepionego psa, bez gwarancji i odczucia ze wlasciciel po niego woci, nie moge wziac :shake:

Posted

Troche?! Jak sie jej zapytalam ile razy w tygodniu czesze tego owczarka-a jest to mieszaniec owczarka dlugowlosego z krotkowlosym-powiedziala ze WOGOLE GO NIE CZESZE! :shake:
Tez mi przykro ze Kesi nie bedzie miala towarzysza zabaw :( A ostatnio sobie tak pomyslalam ze moze ona nie w sosie jest taka bo dawno nie bawila sie z Cezarem... :( Jego pani jest wiecznie zajeta i nie wiem czy uda nam sie spotkac, choc mieszkamy na tej samej ulicy :/