Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haska_12 napisał(a):
Super :loveu: Sama robiłas foty ? ( szkoda, że niektóre mi sie nie wyswietlają :( )

Tak sama... A to nawet nie 1/4 wszystkich fot jakie mam z tych zawodow :evil_lol:
Hmm nie wiem dlaczego Ci sie nie wyswietlaja :cool1: U mnie jest OK

Posted

chicken napisał(a):
Ja tez bylam na zawodach dzisiaj!!:crazyeye: Czy to ty prowadziles takiego malego wilczaka? :razz: Bo chyba Cie widzialam! :lol:

Ja :)
Jedyny mały wilczak w promieniu ponad 100km :) Przynajmniej do czasu... :) No nie przegapiłbym przecież okazji do pokibicowania Amonkowi na Canicrossie :) Ehh szkoda że dziś nie dojadę ale ta pogoda mnie troszkę odstrasza :)

Posted

Jak wroce ze spaceru to wstawie kolejna porcje fotek....;)
Szkoda ze do Ciebie nie zagadalam Igi^MBE :shake: Poznalibysmy sie... Ja tez dzisiaj juz nie jade-niestety brak czasu przed swietami :-(
Mika, gdzie wy mieliscie dzis agility? My wlasnie idziemy teraz w strone Stróży to moze Was zobacze :evil_lol: :cool3:

Posted

Igi^MBE napisał(a):
Ja :)
Jedyny mały wilczak w promieniu ponad 100km :) Przynajmniej do czasu... :) No nie przegapiłbym przecież okazji do pokibicowania Amonkowi na Canicrossie :) Ehh szkoda że dziś nie dojadę ale ta pogoda mnie troszkę odstrasza :)

Hej przegladalam Twoja stronke sliczny wilczak:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Agility teraz jest na Strykowskiej-Opolskiej w stadninie,bo przy tej pogodzie nie ma sensu biegać po błocie i w deszczu.

Hehe...Ja myslalam ze Ty na agility chodzisz na Stróże :lol: ale sie mylilam... Dzis szlysmy obok torru agility i akurat trafilysmy na psie przedszkole :loveu: Fajnie bylo :cool3:
Fotki z zawodow beda ale pozniej...Teraz musze sie pouczyc :roll:

Posted

Ehh doszedłem jednak do wniosku ze zostać w domu w dniu finału to grzech i szybko naprawiłem swój błąd, jadąc prościutko na zawody. Widok ubłoconych maszerów i jeszcze bardziej ubłoconych psów zrekompensował mi poranną pobudkę :)

Posted

Marta_Ares, kiedys pytalas czy taki bialy pies to husky... Tak to SIBERIAN HUSKY ;)
Imbir1 :crazyeye: Ale masz EXTRA baner :loveu:
Fotki Kesi beda ale najwczesniej po srodzie, teraz mam taki nawal pracy w szkole ze nie wiem gdzie rece wlozyc...:-( Np jutro mam 2 sprawdziany i kartkowke :-( Heh... Nauczycielom przypomnialo sie ze musza do piatku wystawic oceny :angryy:

Posted

chicken napisał(a):
teraz mam taki nawal pracy w szkole ze nie wiem gdzie rece wlozyc...:-( Np jutro mam 2 sprawdziany i kartkowke :-( Heh... Nauczycielom przypomnialo sie ze musza do piatku wystawic oceny :angryy:

Tak sobie myślę że jak to dobrze że ja już mam to piekło za sobą :) Jak świat światem nauczycielom się w grudniu przypomina że mają do wyrobienia 10 sprawdzianów i nagle przestaj eobowiązywać regulamin, tym którzy protestują obniża się oceny i jeszcze dowala minus z zachowanai i wszyscy są szczęśliwi. A uczeń tyra jak osioł i śpi 3 godziny/doba. Ehh witamy w XXI wieku, w Polsce :)

Posted

Igi^MBE Dokladnie tak jest! :angryy:
dove :crazyeye: WOW CIesze sie ze znowu powracasz do zywych(wirtualnych)! :multi:

Oto fotki dalej z zawodow :evil_lol:

Mały Speedy :loveu:

Posted

Mowilam pare postow wyzej ze zdjecia Kesi beda ale najwczesniej jutro lub pojutrze bo mam straszny nawal sprawdzianow i testow w szkole... :shake: Poza tym chce pokazac wam znowu fotki z zawodow :evil_lol:
>ale was mecze:evil_lol:<