Imbirka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 hehe, Imbir zachowywał się też jakby pierwszy raz zobaczył śnieg:evil_lol: Quote
chicken Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Imbir1 napisał(a):hehe, Imbir zachowywał się też jakby pierwszy raz zobaczył śnieg:evil_lol: No bo dawno nie widzial, to chlopak sie zdziwil ze znowu pada... :evil_lol: PS:Chyba puchowy weekend sie skonczyl bo wlasnie pada u nas deszcz... :/ Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Zimowa Kesi :multi: Zazdroszczę Wam tych lasków :loveu: Quote
Usia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='anuleq']U nas jeszcze takiego śniegu nie ma, ale są bielsze miejsca na trawniku, Bounty dziś na nie polowal... Jesli do rana sie nie roztopi to bedzie miała okazje do polowan, mój mamut szczesliwy jak nigdy o 3 w nocy musiałam z nim wychodzic i grać piłke :roll: bo temy bydlakowi sie zachciało bawić a ze snieg tak ładnie pruszył to i mi sie nie spieszyło do łóżka zreszta widać efekty <-nadal siedze na dogo Chicken czy ja Ci juz mówiłam ze ona jest piekna ?? bo jak tak to moge to powtórzyć :p cudnie Zagadka nr 1. Gdzie jest pies ?? Chicken ty grać nie mozesz bo wiesz ale zobaczymy kto zgadnie ;) Quote
haska_12 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Kesi zlewa się z tłem śniegu, gdyby nie jej kitka i uszka, bym musiała lupe przyłozyc :evil_lol: Quote
Jupi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 super śnieżne fotki, Kesi szczęśliwa co?:lol: Quote
chicken Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Jupi napisał(a):super śnieżne fotki, Kesi szczęśliwa co?:lol: Oj bardzo :p Szkoda ze jak narazie RAJ sie skonczyl bo przez cala noc i teraz pada deszcz... :-( Quote
kalina. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 piękne fotki piekne! A u mnie fotki będą w środe na 100%. Quote
chicken Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Zimowa Kesi :multi: Zazdroszczę Wam tych lasków :loveu: Figa!Ty nam nie masz czego zazdroscic! Ty masz piekne łąki! A w lesie sa sarny i zajace :cool1: Quote
chicken Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 NO NIE!! Wczoraj takki piekny snieg a dzis leje caly dzien :-( Quote
chicken Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Heh...Nikt nas nie odwiedza :cool1: Quote
ewelinabuck Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 sliczne zdjecia:loveu: jak to was nikt nie odwiedza:mad: a ja????????? Quote
chicken Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Hehe... Dzieki za mile komentarze :loveu: Quote
Carolcia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 haska_12 napisał(a):o Kesi trudno pisać źle :loveu: nom :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A co z galerią :mad: ? Gdzie się wszyscy podziali :> ? Quote
Marta_Ares Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 nie widze nowych fotek:mad: co tu tak pusto????:diabloti: Quote
chicken Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Kesi byla chora :-( Czyms sie podtrula... Od 3 dni nie chciala zbyt duzo jesc a wczoraj przeszla glodowke bo w nocy wymiotowala caly czas :-( Wet powiedzial zeby poczekac i NIC jej nie dawac... No i poprawa nastapila... Kesi czuje sie dobrze i ma apetyt... Powolutku musimy wracac do jej wagi bo bidulka mi schudla... :cool1: I pojawila sie tez pierwsza cieczka(przynajmniej tak mysle bo widzialam krew (wiadomo gdzie)... Takze Kesi po przezyciach wraca do zdrowia... Teraz ja tez musze sie kurowac bo oddychac nie moge-zatkany nos ;) Quote
Marta_Ares Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Biedna Kesi:-( ale dobrze ze juz wraca do zdowiaa Quote
chicken Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Teraz Kesi chodzi glodna jak wilk...Zjadla i jeszcze w kuchni siedzi zeby jej dac :evil_lol: Ale nie mozemy jej dac za duzo zeby nie przeciazyc zoladka...Wkoncu od kilku dni byl pusty :shake: Quote
haska_12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Chicken - Nie dziw się, przecież Kesi to wilczyca ;) uważaj, zeby ciebie nie zjadła! :cool3: Quote
Recommended Posts