Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
hehe, Imbir zachowywał się też jakby pierwszy raz zobaczył śnieg:evil_lol:

No bo dawno nie widzial, to chlopak sie zdziwil ze znowu pada... :evil_lol:
PS:Chyba puchowy weekend sie skonczyl bo wlasnie pada u nas deszcz... :/

Posted

[quote name='anuleq']U nas jeszcze takiego śniegu nie ma, ale są bielsze miejsca na trawniku, Bounty dziś na nie polowal...
Jesli do rana sie nie roztopi to bedzie miała okazje do polowan, mój mamut szczesliwy jak nigdy o 3 w nocy musiałam z nim wychodzic i grać piłke :roll: bo temy bydlakowi sie zachciało bawić a ze snieg tak ładnie pruszył to i mi sie nie spieszyło do łóżka zreszta widać efekty <-nadal siedze na dogo

Chicken czy ja Ci juz mówiłam ze ona jest piekna ?? bo jak tak to moge to powtórzyć :p cudnie

Zagadka nr 1.
Gdzie jest pies ??

Chicken ty grać nie mozesz bo wiesz ale zobaczymy kto zgadnie ;)

Posted

Jupi napisał(a):
super śnieżne fotki, Kesi szczęśliwa co?:lol:

Oj bardzo :p Szkoda ze jak narazie RAJ sie skonczyl bo przez cala noc i teraz pada deszcz... :-(

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Zimowa Kesi :multi: Zazdroszczę Wam tych lasków :loveu:

Figa!Ty nam nie masz czego zazdroscic! Ty masz piekne łąki! A w lesie sa sarny i zajace :cool1:

Posted

Kesi byla chora :-( Czyms sie podtrula... Od 3 dni nie chciala zbyt duzo jesc a wczoraj przeszla glodowke bo w nocy wymiotowala caly czas :-( Wet powiedzial zeby poczekac i NIC jej nie dawac... No i poprawa nastapila... Kesi czuje sie dobrze i ma apetyt... Powolutku musimy wracac do jej wagi bo bidulka mi schudla... :cool1: I pojawila sie tez pierwsza cieczka(przynajmniej tak mysle bo widzialam krew (wiadomo gdzie)... Takze Kesi po przezyciach wraca do zdrowia... Teraz ja tez musze sie kurowac bo oddychac nie moge-zatkany nos ;)

Posted

Teraz Kesi chodzi glodna jak wilk...Zjadla i jeszcze w kuchni siedzi zeby jej dac :evil_lol: Ale nie mozemy jej dac za duzo zeby nie przeciazyc zoladka...Wkoncu od kilku dni byl pusty :shake: