chicken Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 A te trzy swieczki dedykuje naszym zwierzatkom za TM :-( Dla Kini(mojej malej koteczki, ktora byla zawsze ze mna w zlych i dobrych chwilach), dla Bureczki(kroliczka, ktory zawsze poprawial mi chumor), Desi, ktora byla z nami odkad pamietam i odeszla kiedy bylam jeszcze dzieckiem... DZIEKUJE ZE BYLISCIE A to dla moich dziadkow:-(: Dla dziadka Stanislawa, ktorego znam tylko z opowiadan i ktory zginal tragicznie gdy mialam 2 lata Dla babci Janki ktora pomogala mojej mamie w wychowaniu mnie i ktora zawsze byla przy mnie... DZIEKUJE ZE BYLISCIE >swieczki zapozyczylam z galerii Imbirka< Quote
Cerber Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Witam, wiem , ze szyvbko się odzywam, ale cały dzień siedziałam na cmentarzu i nie było mnie w domku. Kurcze ja chyba tez powinnam zapalić świeczkę mamusi tak jak Ty dziadkom :) Quote
haska_12 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Fakt...pogoda nie do zniesienia... :( Lepszej nie mogło byc ;/ Ale w domku Kesi nie zmoknie i foteczki tez porobic mozna :P Quote
chicken Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 haska_12 napisał(a):Fakt...pogoda nie do zniesienia... :( Lepszej nie mogło byc ;/ Ale w domku Kesi nie zmoknie i foteczki tez porobic mozna :P Nom zrobie juz zrobie...Ale nie dzis bo teraz Kesi smacznie spi a pancia idzie wlasnie ogladac film :p Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Oooo Chicken wiem, ze Ty nie wiesz, ale ja wiem, że niedługo będzie 100 i normalnie balanga :D:D:D:D:D:D:D jak się postarasz to jeszcze dziś będziemy świętować :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
anuleq Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Chicken ponoc sie matmy uczy, więc wątpie aby dala rade dzisiaj do 100 dobić :P Quote
Imbirka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 To może my dobijemy do 100?;):evil_lol: Quote
chicken Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Oj bardzo prosze...Mozecie dobijac :lol: Nawet mnie bo jakis tam "badan trojmianu kwadratowego" nie kumam... :cool1: Dobrze ze mam okienka przed matma... :cool3: Quote
Imbirka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ale na setnej stronce to foteczki muszą być obowiązkowo:evil_lol: Quote
chicken Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 A tymczasem zapraszam do galerii nowego forumowicza: Malamutki Huby i jej "tatusia" :cool3: :loveu: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2374257#post2374257 Quote
Imbirka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 hej, hej, hej, :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: 100 stronka :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :cunao: :knajpa: :pepsi: :cunao: :bigcool: :sweetCyb::bigcool: :sweetCyb: :bigcool::smilecol: Quote
Usia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 No i wspólnym wysiłkiem dobilismy do 100 str.:wink: :PROXY5:To oznacz tylko nowe fotki i ... IMPREZKE !!!!!!!!!!!:multi: :lol!: :bigcool::lol!: :lol!: :klacz: :jumpie: :biggrina: :biggrina: :smilecol::drink1: :smilecol::klacz: :smilecol: :jumpie: :Cool!: :Rose: :kciuki: :buzi: :bigcool::lol!: :bigcool: :klacz::Cool!: Quote
ewelinabuck Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 za 100 stronke:smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :jumpie: :jumpie: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: w naszej galerii nowe fotki i wieczorkiem tez beda nowe Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :smilecol: :smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :drinka: :drinka: :popcorn: :popcorn: Heh troszkę się na balangę spóźniłam, ale nadal jest 100 stronica, więc balujemy... Quote
Carolcia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 chicken napisał(a):Zrobie jutro... :Cool!: a ja chce teraz :diabloti: Quote
chicken Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Widze ze imprezka sie rozkrecila,.... :lol: No to ja tez wypije za 100stronke... Stawiam kolejke :evil_lol: :knajpa::knajpa::popcorn::popcorn: :laola::laola: Quote
chicken Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Chcieliscie foty? Prosze bardzo:niestety nie sa najlepszej jakosci :shake: Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 piekny haszczak,a te oczy jej sa urocze:loveu: a co ludzi mowia jak widza taki kolor u haszczaka??? Quote
haska_12 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Kesi zwariowała :evil_lol: Pewnie tak zabalowała z okazji 100 stronki :lol: :lol: :lol: Quote
chicken Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Marta_Ares'] piekny haszczak,a te oczy jej sa urocze:loveu: a co ludzi mowia jak widza taki kolor u haszczaka??? Czy ten pies widzi na to oko? Czy ma szklane oko? O prawdziwy husky! O husky, a nie to mieszaniec (bo prawdziwy to ma obydwa niebieskie) Quote
Imbirka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dzieńdoberek:multi:, widze, że nawet Kesi zabalowała z okazji 100 str.:evil_lol: Kesi jest cudna z tymi oczami, uwielbiam taki zestaw. Miałam takiego kota z różnymi ślepkami:loveu: Quote
Recommended Posts