Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A te trzy swieczki dedykuje naszym zwierzatkom za TM :-(
Dla Kini(mojej malej koteczki, ktora byla zawsze ze mna w zlych i dobrych chwilach), dla Bureczki(kroliczka, ktory zawsze poprawial mi chumor), Desi, ktora byla z nami odkad pamietam i odeszla kiedy bylam jeszcze dzieckiem...
DZIEKUJE ZE BYLISCIE

A to dla moich dziadkow:-(:
Dla dziadka Stanislawa, ktorego znam tylko z opowiadan i ktory zginal tragicznie gdy mialam 2 lata
Dla babci Janki ktora pomogala mojej mamie w wychowaniu mnie i ktora zawsze byla przy mnie...
DZIEKUJE ZE BYLISCIE

>swieczki zapozyczylam z galerii Imbirka<

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, wiem , ze szyvbko się odzywam, ale cały dzień siedziałam na cmentarzu i nie było mnie w domku. Kurcze ja chyba tez powinnam zapalić świeczkę mamusi tak jak Ty dziadkom :)

Posted

haska_12 napisał(a):
Fakt...pogoda nie do zniesienia... :( Lepszej nie mogło byc ;/ Ale w domku Kesi nie zmoknie i foteczki tez porobic mozna :P

Nom zrobie juz zrobie...Ale nie dzis bo teraz Kesi smacznie spi a pancia idzie wlasnie ogladac film :p

Posted

Oooo Chicken wiem, ze Ty nie wiesz, ale ja wiem, że niedługo będzie 100 i normalnie balanga :D:D:D:D:D:D:D jak się postarasz to jeszcze dziś będziemy świętować :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

hej, hej, hej,

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: 100 stronka :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
:cunao: :knajpa: :pepsi: :cunao: :bigcool: :sweetCyb::bigcool: :sweetCyb: :bigcool::smilecol:

Posted

No i wspólnym wysiłkiem dobilismy do 100 str.:wink: :PROXY5:To oznacz tylko nowe fotki i ... IMPREZKE !!!!!!!!!!!:multi: :lol!: :bigcool::lol!: :lol!: :klacz: :jumpie: :biggrina: :biggrina: :smilecol::drink1: :smilecol::klacz: :smilecol: :jumpie: :Cool!: :Rose: :kciuki: :buzi: :bigcool::lol!: :bigcool: :klacz::Cool!:

Posted

za 100 stronke:smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :jumpie: :jumpie: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn:

w naszej galerii nowe fotki i wieczorkiem tez beda nowe

Posted

:smilecol: :smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :drinka: :drinka: :popcorn: :popcorn:

Heh troszkę się na balangę spóźniłam, ale nadal jest 100 stronica, więc balujemy...

Posted

[quote name='Marta_Ares']
piekny haszczak,a te oczy jej sa urocze:loveu: a co ludzi mowia jak widza taki kolor u haszczaka???
Czy ten pies widzi na to oko?
Czy ma szklane oko?
O prawdziwy husky!
O husky, a nie to mieszaniec (bo prawdziwy to ma obydwa niebieskie)

Posted

Dzieńdoberek:multi:, widze, że nawet Kesi zabalowała z okazji 100 str.:evil_lol:

Kesi jest cudna z tymi oczami, uwielbiam taki zestaw. Miałam takiego kota z różnymi ślepkami:loveu: