haska_12 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Śliczne fotki :loveu: Kesi pięknego ma chłopaka ;) :evil_lol: ;) Quote
chicken Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 :evil_lol: Piekne fotki dzieki :loveu: ALE O MATKO TY TAK DUZO TYCH FOT NAROBILAS?! :crazyeye: Ja zrobilam sporo ale wiekszosc nie wyszla :-( Quote
chicken Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 No i prosze-ja tez wstawie wszystkie foty :razz: Quote
chicken Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 A teraz ogladajcie i podziwjajcie! :cool3: Tyle fot na raz u nas w galerii chyba nie bylo ;) Quote
chicken Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Ogłoszenie [SIZE=2]Oswiadczam wszem i wobec ze trzy fotki wziely udzial w konkursie "Zdjecie pazdziernika" i mozna na nie glosowac :p Autor: Imbir1 Model: Imbir I Kesi Tytul: :placz: nie jedz Imbirka niedobry wilku polarny:placz: >by Evaxon< Autor:chicken Model: Kesi Tytul: Czy te oczy moga klamac? Tytul:Sezon jesień-zima 2007 Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Ja nie wiem dlaczego nie wstawiłaś tych fotek wcześniej, przecież są oki:lol: Quote
chicken Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 No nie...! Ja tu tyle fot wstawiam a komentarzy naprawde jak na zmilowanie :shake: Quote
chicken Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 To pioropusz Haska a nie ogon :evil_lol: Quote
chicken Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 te fotki sie wam nei podobaja ze nie komentujecie... :cool1: Zbliza sie zima, mroz i zamiecie sniezne wiec trzeba odziac sie w cieple szaliki i czapki: Super modelka Kesi zaprezentuje wam najnowsze trendy w modzie zimowej :loveu: Quote
haska_12 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 bardzo nam się podobają :evil_lol: Ciekawe czy Kesi była zadowolona z tej sesji... :razz: Quote
ewelinabuck Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 hehhehhehhe zdjecia debesciarskie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
chicken Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Nom teraz widze ze fotki ogladacie :p Quote
chicken Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Wlasnie wrocilysmy z Kesi z pierwszego mini treningu :multi: Bylo fajnie: oprocz tego ze i jak i Kesi bylysmy mokre i ublocone :diabloti:... Kesi chciala biec bardzo szybko i chwilami jej pozwalalam ale z umiarem bo Kesi jest jeszcze za mloda i czasem zdarzalo jej sie zbaczac z drogi :shake: - kilka razy prawie bym spadla z roweru...:cool1: Bylo fajnie-naprawde SUPER! Juz si enie moge doczekac kiedy bedziemy mogly zaczynac normalne treningi :cool3: Quote
chicken Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='nathaniel']Wybierz jakieś zdjęcia. Mozesz edytowac te fotki jak chcesz...Tyle zeby byl ladny banerek :p I jak gdzies sa czerwone oczy to jak to ci nei sprawi problemu to mozesz to naprawic bo ja w tej chwili nie mam tego programu na kompie To dobrze by bylo przyblizyc MOZESZ Z TYCH FOTEK WYBIERAC Quote
haska_12 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Widzę, że bannerek się szykuje :evil_lol: :razz: :evil_lol: Quote
Recommended Posts