Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chicken napisał(a):
No patrzcie patrzcie... Przychodzi taki raz na miesiac, nie obejrzy wczesniejszych a juz prosi o nowe foty :evil_lol::evil_lol:

A skąd wiesz? :P Może codziennie :P Tylko raz na miesiac pisze :P
Dawaj zdjęcia :P :mad: My tu dla Ciebie pokoj w poszukiwaniu aparatu przekopujemy a ty tak ;P

Posted

anuleq napisał(a):
A skąd wiesz? :P Może codziennie :P Tylko raz na miesiac pisze :P
Dawaj zdjęcia :P :mad: My tu dla Ciebie pokoj w poszukiwaniu aparatu przekopujemy a ty tak ;P

Aparat pozyczylam kolezance ktora chciala zrobic fotki swoim zwierzakom ;-)Takze narazie nowych fot nie bedzie...

Posted

genialne foto :)
dawno u was nie byłam ale teraz jak mam powiadomienia obiecuje byc czesciej ;) naprawde
cichen widze ze masz ten sam problem z aparatem co ja :shake:tylko ze mój jakos zaginoł razem z dziewczyna i teraz szukaj wiatru w polu

Posted

Usia napisał(a):

genialne foto :)
dawno u was nie byłam ale teraz jak mam powiadomienia obiecuje byc czesciej ;) naprawde
cichen widze ze masz ten sam problem z aparatem co ja :shake:tylko ze mój jakos zaginoł razem z dziewczyna i teraz szukaj wiatru w polu

Ale ja nie mam zadnego problemu :roll: Ja sama jej zaproponowalam ze jej pozycze moj aparat bo wiem ze ona nie ma a bardzo kocha swoje zwierzeta i chce miec pamiatki :lol: Ona ma goldena retrivera i kota persa ;) Aparat bede miala spowrotem jutro...

Posted

A my wielkimi krokami zblizamy sie do pierwszej cieczki... Troche sie boje bo jak tego nie zauwaze to moze sie zle skonczyc gdy Kesi spuszcze nawet wsrod jej psich znajmoych :shake: Teraz musze byc czujna :shiny:
Ah no i chcialam sie jeszcze pochwalic o nauce czystosci :p
Otoz jak juz kiedys pisalam Kesi ma problem ze szczekaniem-bo nie chce szczekac kiedy chce jej sie siusiu :shake: i czesto zdarzalo jej sie zalatwic na dywanie :cool1: Teraz >dzieki dogomani!!< Kesi zalapala siusianie na zewnatz a gdy chce wyjsc podchodzi do drzwi do ogrodka i dzwoni lapka dzwoneczkiem :multi: Smieszne to troche ale dziala i Kesi i my jestesmy zadowoleni :multi: Kiedys to nakrece i pokaze wam filmik ;)

Posted

Ah...Troszke was zaniedbalam... :evil_lol: Ale dzis juz sie poprawiam i tak jak objecalam fotki zwierzakow mojej kolezanki :p

Oto Rex, Golden Retriver z nadwaga :evil_lol:

A to kotka Pers Zuzia ktora psa trzyma w garsci :evil_lol:

Posted

bellatriks napisał(a):
chicken wybierasz się jutro na spacerek na 11 na Zdrowie?:cool3:

Nie, na Zdrowie mam straszne daleko... Ja sie wybieram sama z Imbirkiem na spacerek na polach widzewskich... :p >troche panikuje przed spuszczeniem Kesi TAM-mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze<

Posted

chicken napisał(a):
Nie, na Zdrowie mam straszne daleko... Ja sie wybieram sama z Imbirkiem na spacerek na polach widzewskich... :p >troche panikuje przed spuszczeniem Kesi TAM-mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze<

czyli będę tylko ja i dove? hmm.. oj, nie wróżę Szafirowi ciekawego spaceru:shake:

Posted

No normalnie wieeeeelki LOL!!:evil_lol: Przed chwila Kesi usiadla na fotelu kolo mnie i zebrala o jedzenie (ktore wlasnie spozywam:evil_lol:), w pewnej chwili spojrzala sie na monitor i zobaczyla strzalke :loveu: Latala za nia oczami jak za mucha :-D A potem nawet powachala zeby sie upewnic czy to napewno nie mucha:ghost_2:
Ale to smieszne wygladalalo:turn-l:szkoda ze nie mialam pod reka aparatu :roll:

Posted

Cerber napisał(a):
Cześć
Kesi suuuper, czy ona już zmieniła sierść na zimówkę????

Wlasnie nie :cool1: Jest lysa :cool1: Ale ostatnio zaczelam zauwazac u niej ze juz nabiera puchu :p Ale faktem jest ze psy ktore mieszkaja w domu wolniej zmienija siersc i linieja caly rok
PS:My wlasnie wrocilysmy ze spaceru z Imbirkiem ;) Kesi jest tak padnieta ze odrazu poszla spac :evil_lol: Ale nie dziwie jej sie bo w sumie to przeszla ok 12km + szalenstwa podczas zabawy z Imbirkiem :loveu: Zaraz beda fotki :multi: