Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cerber napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
super, prawie jak w kosmosie :D

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis postanowilam troszke pobawic sie z Kesi w zaprzeg... Wzielam jej smycz a poniewaz nie mam jeszcze liny z amortyzatorem wzielam taka gume ktorej uzywa sie do przymocowania rzeczy na samochodzie. Wszystko bylo super... Kesi sobie mnie pociagnela jakies 500m :evil_lol: Tyle ze guma popekala i juz sie do niczego nie nadaje :cool1: no i Kesi pekly juz 2 szelki :-( Zdaje sobie sprawe ze to nie byly szelki przeznaczone do ciagniecia ale stwierdilam ze dookola lasu nic jej nie bedzie, niestety szelki tego nie wytrzymaly :shake: Jak uzbieram kase to kupie Kesi szelki zaprzegowe, znalazlam ostatnio w hurtowni dla zwierzat takie za 40zl, musze sie jeszcze potpytac czy maja tam tez ta line :razz: I mysle ze zima zaczniemy juz powolutku sobie trenowac na sankach ;)
A teraz foty ze spacerku bo i tak musialam isc bo Kesi po tym jednym koleczku wogole nie byla zmeczona :razz:

A to Kesikowa obroza :lol:

I pekniete szelki :cool1:Nie zjedlam ich jej bo ma na nich napisany adres, wiec sie nie przejmujcie ze biega w nich caly czas

Co tam idzie? Znowu jakis pies :diabloti:

CDN... >bedzie tez niespodzianka :razz:<

Posted

[quote name='chicken']Dzis postanowilam troszke pobawic sie z Kesi w zaprzeg... Wzielam jej smycz a poniewaz nie mam jeszcze liny z amortyzatorem wzielam taka gume ktorej uzywa sie do przymocowania rzeczy na samochodzie. Wszystko bylo super... Kesi sobie mnie pociagnela jakies 500m :evil_lol: Tyle ze guma popekala i juz sie do niczego nie nadaje :cool1: no i Kesi pekly juz 2 szelki :-( Zdaje sobie sprawe ze to nie byly szelki przeznaczone do ciagniecia ale stwierdilam ze dookola lasu nic jej nie bedzie, niestety szelki tego nie wytrzymaly :shake: Jak uzbieram kase to kupie Kesi szelki zaprzegowe, znalazlam ostatnio w hurtowni dla zwierzat takie za 40zl, musze sie jeszcze potpytac czy maja tam tez ta line :razz: I mysle ze zima zaczniemy juz powolutku sobie trenowac na sankach ;)
A teraz foty ze spacerku bo i tak musialam isc bo Kesi po tym jednym koleczku wogole nie byla zmeczona :razz:

A to Kesikowa obroza :lol:

I pekniete szelki :cool1:Nie zjedlam ich jej bo ma na nich napisany adres, wiec sie nie przejmujcie ze biega w nich caly czas

Co tam idzie? Znowu jakis pies :diabloti:

CDN... >bedzie tez niespodzianka :razz:<

to miałaś fajnie na spacerku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaka ona jest piekna ta Twoja Kesi :loveu: :loveu: :loveu: już się nie mogę doczekać co za niespodzianka będzie :D:D:D:D

Posted

Dzien dobry, Fotki Kesi z Cezarem piękne!!!!!! On też ma prześlicczne umaszczenie :D A ta niespodzianka jest kapitalna :D:D:D:D ja nie wiem na jaki serwer mogłabym dać swoje filmiki :roll: :roll:

Posted

Ale zabawe mial Kesi fajne fotki
Chcialam powiedziec ze kesi to dziewczynka :evil_lol:
Bardzo dziekuje za komplementy :p Oni sie po prostu kochaja... :cool3:

haszczaki sliczne
:p

Posted

[quote name='Cerber']Dzien dobry, Fotki Kesi z Cezarem piękne!!!!!! On też ma prześlicczne umaszczenie :D A ta niespodzianka jest kapitalna :D:D:D:D ja nie wiem na jaki serwer mogłabym dać swoje filmiki :roll: :roll:
1.Cerberek wejdz na stronke ktora wszyscy dobrze znaja: www.google.pl
2.Tam obok okna gdzie wpisuje sie fraze ktorej poszukujemy masz obok napis wiecej
3.Klikasz na Video
4.rejestrujesz sie a potem juz mozesz dawac filmiki na google :multi:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Sory wiem oczywiscie ze Kesi to suczka a w tej wypowiedzi poprostu blad literowka:oops:

A to nic ne szkodzi... Myslalam ze pomyslalas ze Kesi to chlopczyk :evil_lol: