Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nathaniel napisał(a):
ja bym się tylko doczepiła do powtórzonej kilka razy komendy foto ;] i zdechł pies

Tak wiem wiem... Nie powinnam ale jak widzisz ona jest czasem rozkojarzona :P

Posted

chicken napisał(a):
Sosrry ze dopiero teraz wam odpisuje ale ogladalam po raz enty "Uwolnic orke" :)
Nie ma sprawy po to jest galeria zeby sobie pogadac :P
Kliker dziala! Tzn Kesi wie ze po kliknieciu dostanie smaka i o to w tym chodzi... ;) Po prostu wylapuje moment kiedy zrobi to o co mi chodzi :)
Dawanie glosu: hmm z tego co pamietam (Kesi w chyba w pierwszym miesiacu jak u nas byla zostala tego na uczona :P) ja szczekalam zeby ja pobudzic :P i jak ona szczeknela to wtedy klikalam i mowilam daj glos :) I ajkos poszlo-bardzo szybko sie nauczyla... Oczywiscie wczesniej musialam ja nauczyc o co z tym klikaniem chodzi :) Ale wszystko jest napisane na stronce o klikerze :) Wyczytalam gdzies ze wlasnie ta metoda klikerowa nadaje sie najbardziej dla trudnych psow bo nie uczysz każąc za złe tylko nagradzajac z dobre :]
Ano Kesi ma 6,5 miesiaca... Przeciez chyba widac ze to dzieciak? Tak przynajmniej myslalam :P

dzieki za rady z tym dawaniem glosu :) moze teraz jakos to pojdzie :p .A Kesi wyglada jak dorosla psica juz :loveu:

Posted

fajna fotecja ta nade mną...
a kesi jak umie super komendy ja następnym razem postaram sie nagrać fim o komendach perły...
Perła umie:łapa,piatka łapa i piątka na leżąco,leżeć, siad,skok na klatke piersiowa(stanie na 2 łapach i opieranie sie o moją klatencje:P),skok, chodzenie koło nóg w kółko,pod nogami,poza wystawowa.

a musze ja jeszcze nauczyć daj głos oraz zdech pies(chociaż juz go troszke umie).

Posted

Hehe... Widze ze ty tez Perle wyedukowalas... Ja nakrece jeszcze jeen filmik o komendach-poprosze o pomoc mame bo tak to glupio wyszlo :P
A chodzenie przy nodze to u Kesi narazie marzenie :P Umie troche aportowac ale nie zawsze przynosi mi pilke :]
A jak nauczylas Perle skakac na klatke piersiowa? Tzn Kesi skacze na nas sama z siebie i probujemy ja tego oduczyc :P Ale na komende na klate-hmmm :] To moze sie udac :D Swietny pomysl:jak w Eight Below <3

Posted

kalinaM napisał(a):
najpierw daje jej"odczuć"że mam smakołyk klepie ręką w my klatke i ona wtedy wyskakuje;).

No tak a jak ja zaczelas tego uczyc? Ona podskakiwala odrazu tam gdzie pokazywalas?
My jestesmy po pierwszym myciu zabkow :] Kesi nawet sie spodobalo, poza tym ze chciala zjesc szczoteczke :P

Posted

:evil_lol::evil_lol: No bo to taka kocia rasa :evil_lol::evil_lol: Ona tak wyglada jak cos uslyszy... jak dzwonek zadzwoni to czasem biegnie do drzwi a czasem do okna zeby zobaczyc kto przyszedl :megagrin:
A zebys widziala jej mine jak ide do szkoly a ona wyglada przez to oknienko :shake: Najchetniej bym sie wtedy wrocila do domu :roll:
PS:A nowy filmik to ty widzialas?

Posted

chicken napisał(a):
PS:A nowy filmik to ty widzialas?

masz na myśli aportowanie piszczałki z kanapy? Jasne!:multi: :multi: :multi:
Świetny jest! Buziaczki dla słodziutkiej Kesikowej mordki :buzi:

Posted

pozatym widze ze kesi, woli kanapy od podlogi:loveu: , udostępniasz jej czasem miejsca w lóżku w nocy?? czasem przykro sie robi jak pies, spi na łóżeczku a pan musi na podłodze:megagrin: , hihi oczywiscie w formie żartu

Posted

Kesi wyglada przez okno codziennie :evil_lol: A lozeczka-jasne ze udostepniam :p Tyle ze my mamy ta wygode ze mame ekspitowalysmy do mojego pokoju :diabloti: a ja i Kesi spimy w sypialce na 2 osobnych lozkach ;) Tyle ze ja je zawsze zlaczam :razz: I tak kazdy czlonek w naszej rodzinie ma swoje lozko :multi:

Posted

chicken napisał(a):
Tyle ze my mamy ta wygode ze mame ekspitowalysmy do mojego pokoju :diabloti: a ja i Kesi spimy w sypialce na 2 osobnych lozkach ;)

Musze to wyprobowac na moich rodzicach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: -Blacky sie na pewno ucieszy :loveu: .
Śliczna jest Kesi na tym filmiku :loveu: :loveu: :loveu: -fajnie aportuje :loveu:

Posted

Carolcia napisał(a):
Musze to wyprobowac na moich rodzicach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: -Blacky sie na pewno ucieszy :loveu: .
Śliczna jest Kesi na tym filmiku :loveu: :loveu: :loveu: -fajnie aportuje :loveu:

Probuj probuj :evil_lol::evil_lol: