Carolcia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 chicken napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Moja ulubiona zabawka... :p Ale piekna psica z niej wyrosla:loveu: :loveu: Az mnie zamurowało normalnie:crazyeye: Quote
chicken Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Jeszcze nie wyrosla... :p Kesi ma dopiero 6,5 miesiaca-to jeszcze dzidzius :P Quote
haska_12 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Jak ten czas szybko leci...niedawno takie bejbe było :P A teraz to pannica :) Quote
chicken Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 haska_12 napisał(a):Jak ten czas szybko leci...niedawno takie bejbe było :P A teraz to pannica :) Eeee tam! Pozory myla :P Jeszcze do tej pory jak sie uderzy to wielka tragedia :P Jak sie uderzy w lapke to lapka odrazu idzie do gory i uszy skulone... :) I Kesi czeka zeby ja pocieszyc :p Quote
chicken Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Nie wiem co ja zrobilam ale nie widze avatarow i emotikonek... :/ A tam gdzie powinny byc takie ladne przyciski widze tylko napisy :/ heh Quote
chicken Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Jestem w glebokim szoku po przeczytaniu watku o strzelaniu mysliwych do psow :-o:-o A ja nigdzie nie moge znalezc czy teren lasu do ktorego chodze z Kesi to teren lowiecki czy nie... Quote
moon_light Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 chicken napisał(a):Nie mysliwski tylko zaprzegowy :lol: ale ogon ustawiony jak pies myśliwski Quote
chicken Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Dzis bedzie niespodzianka w galerii :):) Ale to dopiero jak wroce ze spacerku... Mam nadzieje ze net bedzie dzialac bo wczoraj sie 2 godziny meczylam zeby sie wlaczyl :/ Quote
:: FiGa :: Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 No to ja czekam na tę niespodziankę :) Quote
haska_12 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 chicken napisał(a):Eeee tam! Pozory myla :P Jeszcze do tej pory jak sie uderzy to wielka tragedia :P Jak sie uderzy w lapke to lapka odrazu idzie do gory i uszy skulone... :) I Kesi czeka zeby ja pocieszyc :p ooo hehe :) a u mnie jak sie Oskarowi coś robi to zaraz obrazony i trzeba przepraszać :P Taki skromnusi mniam :lol: Quote
haska_12 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 O! właśnie:) Czekamy na niespodzianke:) Quote
Ice Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 ona tak wszystko gryzie??:) chyba Kesi sie zdziwiła jak ja zobaczyłaś, a jeszcze bardziej masz dowód rzeczowy:) slodka psina:p miodzio:p Quote
Carolcia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 chicken napisał(a):Eeee tam! Pozory myla :P Jeszcze do tej pory jak sie uderzy to wielka tragedia :P Jak sie uderzy w lapke to lapka odrazu idzie do gory i uszy skulone... :) I Kesi czeka zeby ja pocieszyc :p jaka delikatna :lol: :loveu: Quote
Usia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 u nas Figa potrafi narobić zawsze tragedi.W zime wyskoczyłam z nia na siusiu o 3 w nocy. Snieg był wiec dozorcy wszedzie rzucali sól i małej ta sól dostała sie do łapki, wiec co zrobiła Figa ...narobiła tyle rumoru ze w oknach sie swiatła pozapalały.pisk był jak bym ja katowała oczywiscie lokatorzy nie wiedzieli co sie stało i nastepnego dnia tak dziwnie sie na mnie patrzyli a na mała ze wspólczuciem. Bo jestem okropna włascicielka katuje psa i w ogole szkoda gadac ile sie komentarzy nasłuchałam.A ja przeciez tylko wyszłam z pieskiem na spacer o 3 w nocy Quote
chicken Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Ice napisał(a): ona tak wszystko gryzie??:) chyba Kesi sie zdziwiła jak ja zobaczyłaś, a jeszcze bardziej masz dowód rzeczowy:) slodka psina:p miodzio:p Ale to jest jej zabawka :P Przeciagacz z fredzlami :P Quote
chicken Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 haska_12 napisał(a):ooo hehe :) a u mnie jak sie Oskarowi coś robi to zaraz obrazony i trzeba przepraszać :P Taki skromnusi mniam :lol: O czym ty mowisz przeciez ja nie mowie o tym jak Kesi uderze-to u nas w domu nie ma miejsca, tylko o tym ze jak sie Kesi sama uderzy! Np przewroci sie na parkiecie w domu, czy uderzy zeskakujac z lozka... I tyle :) :) Quote
chicken Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Oto pierwsza niespodzianka: Film pod tytulem: Kesi i pan odkurzacz... http://video.google.pl/videoplay?docid=-405050317896074746 Quote
chicken Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 A to nastepny filmik: Kesi i jej komendy, ktore nie zawsze chce odrazu wykonac :P , szczegolnie nie podoba jej sie "zdech pies" :P http://video.google.pl/videoplay?docid=-4180335854498687250 Quote
Marta_Ares Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 ale superr filmiki Kesi jest sliczna Quote
chicken Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Milo :) Troche niewyraznie wyszly bo sa powiekszone :/ ale trudno... Quote
chicken Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 hyh wlasnie zauwazylam ze nie bede mogla wstawiac zdjec jako miniatury bo nie widze przyciskow :/ Tylko linki beda... :( Quote
Marta_Ares Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 jesli chdzi o wstawianie fotek to piszesz mam nadzieje ze dobrze wytlumaczylam Quote
Recommended Posts