Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto fotki z dzisiejszej wystawy...
Niestety jest ich malo bo robione w pospiechu po skasowaniu (niechcacy) calej karty :-(:-( >jestem debilka< (sorry za bledna date)

Próba uciągu:

Dozki :loveu:

Klaudia i Jojek-przy okazji: Gratuluje Pandemii 3 miejsca! Widac bylo ze bidulka wystraszona i niepewna dlatego to SUPER wynik(chyba byla najmlodsza wsrod babykow:loveu:)Mialam jej zdjecia ale poszly z dymem za sprawa mojej glupoty :-(

Akita amerykanska:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia506 napisał(a):
boskie foty:):)

szkoda , że nie będę mogła już podziwiać :(

Co sie znowu stalo? >Szkola?<:shake: Musisz to pogodzic-szkola i w wolnych chwilach dogo... I juz :lol:

Posted

[quote name='chicken']Dzis fotek nie bedzie za kare ze nas nie odwiedzacie :obrazic::placz::placz::placz:a co ty myslisz ze ja zdąże poobiegac wszystkie galerie za pierwszym wejściem ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:a co ty myslisz ze ja zdąże poobiegac wszystkie galerie za pierwszym wejściem ;)

Hmm no dobra, zlituje sie i dam fotki :p ale mam malo bo dzis nie wzielam aparatu na spacer bo myslalam ze bedzie burza :shake: Zaraz cos wstawie...

Posted

Agula1988 napisał(a):

a to cóż za piękność ??
nie no widze ze wiele w tej galerii przegapiłam

A to moja koffana Kesi :loveu: Moj skarb :loveu: Moje zycie:loveu:
Hehe no to musisz teraz nadrobic zaleglosci :p Zapraszamy ponownie :p

Posted

BBeta napisał(a):
W pierwszej chwili myślałam, że to na dole to wąż :grin:
Tak. Wiem, wiem :stupid: jestem ;]

Jasne bo ja daje psu weze boa zeby sobie szczeki i zeby trenowala :diabloti:
To kosc ktora kupilam jej na wystwie :evil_lol: Myslalam ze troche ja bedzie miala ale niestety zezarla koncowki w pol godziny :evil_lol:

Posted

[quote name='chicken']Jasne bo ja daje psu weze boa zeby sobie szczeki i zeby trenowala :diabloti:
To kosc ktora kupilam jej na wystwie :evil_lol: Myslalam ze troche ja bedzie miala ale niestety zezarla koncowki w pol godziny :evil_lol:

Nie chodziło mi o kość :eviltong: