chicken Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='chicken']No to jeszcze jedna piekna przerobeczka... Chcialam sie pochwalic :oops: ze ta moja piekna przerobeczka wkrotce trafi w ramke na sciane do mojego pokoju!! :multi::multi: Quote
chicken Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Ale będzie po małej modyfikacji... Quote
HuSkYdIaNa Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 chicken a możesz mi zrobić coś takiego jak dajesz na ścianę zaraz dam ci link do fotki:) mi chodzi o to po modyfikacji :):);):D link: z góry straszliwie dziękuje:) http://img83.imageshack.us/img83/7318/dsc01553jo9.jpg Quote
chicken Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Jasne! Mam nadzieje ze sie spodoba :) Zaraz tu wkleje Quote
chicken Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Oto efekt-mysle ze byloby lepiej jakby skrawej nieba byl widoczny to wtedy wygladaloby jak sloneczko... A tu link do oryginalnej wersji: http://img157.imageshack.us/my.php?image=dsc01553jo9aw0.jpg Quote
HuSkYdIaNa Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='chicken']Ale będzie po małej modyfikacji... A możesz mi takie zrobić plisss bo chce takie coś dać do ramki:loveu: bardzo bym CIę prosił tego samego zdjęcia O jak się da to bez słoneczka Quote
chicken Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='HuSkYdIaNa']A możesz mi takie zrobić plisss bo chce takie coś dać do ramki:loveu: bardzo bym CIę prosił tego samego zdjęcia O jak się da to bez słoneczka Ale to jest przerobka oryginalnego zdjecia: a oryginalne wyglada tak: musialbys mi dac zdjecie podobne do mojego... Zrobione tak niedlugo przed zachodem slonca... Ale nie pod slonce tylko sloncem :lol: Ja tu nic nie wklejalam-po prostu 2 proste modyfikacje... Dasz ladne zdjecie to i przerobka bedzie SUPER :cool3: Quote
chicken Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 A bez sloneczka wyglada tak: http://img183.imageshack.us/my.php?image=dsc01553jo9gh7.jpg Quote
chicken Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Ostatnia i najwieksza zarazem moja mega przerobka dla Huskydiany: Po przerobce: Przed przerobka: Quote
chicken Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Nikt nas nie odwiedza wiec pakujemy walizki i do lóżka... :cool1: Quote
moon_light Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 No jak to do łóżkka? Prosze się nie obijać i nowe fotki Kesi wstawiać:lol: Quote
chicken Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Nie mam nowych zdjęć bo nie mam aparatu :-( Musze czekac jeszcze miesiac :-( A tu stara fotka Kesi na dobranoc: Quote
chicken Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Dlatego teraz przerobeczkami bede ratowac nasza keikowa galerie... :cool3: Quote
haska_12 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 A ja też mogę prosić o ładną przeróbeczkę ;)??? Nie koniecznie taką jak zrobiłaś huskydianie :p np.bardzo ładnie wykonałas te zdjęcie czarno-białe a kesi ma na nim kolorowe oczka :loveu: :) Quote
chicken Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Haska potrzebuje po pierwsze wieksze a po drugie jakies zdjecie jak on siedzi czy cos... Ma byc ladne to i przerobeczka bedzie ladna... Chcialas obraz czarno bialy to masz... Ale bez sloneczka bo nie ma nieba :lol: Oskar Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='chicken']Nie mam nowych zdjęć bo nie mam aparatu :-( Musze czekac jeszcze miesiac :-( A tu stara fotka Kesi na dobranoc: Miesiąc ? :placz::placz::placz: To jedna z moich ulubionych galerii :placz: A tego potwora i koszyk to tylko postawić w moim pokoju :evil_lol: Pięknie by pasowali :evil_lol: Quote
chicken Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Bardzo mi milo ze to jedna z twoich ulubionych galerii... Niestety miesiac musze czekac na aparat bo w tej chwili ma go moj tata ktory jest daaleko bo w..................... Dubaju :-(:-( Jak wroci to da mi aparacik i bede pstrykac fotki na okraglo-jak narazie jak mi sie uda to bede robic komorka lub jeszcze poszukam jakis ladnych fotek ktorych jeszcze nie wstawialam. No i jeszcze moje przerobeczki... :lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 NIe no jak juz sie nie da nic zrobić to zadowole się przeróbeczkami :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts