Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chicken']No to jeszcze jedna piekna przerobeczka...

Chcialam sie pochwalic :oops: ze ta moja piekna przerobeczka wkrotce trafi w ramke na sciane do mojego pokoju!! :multi::multi:

Posted

[quote name='chicken']Ale będzie po małej modyfikacji...

A możesz mi takie zrobić plisss bo chce takie coś dać do ramki:loveu: bardzo bym CIę prosił tego samego zdjęcia
O jak się da to bez słoneczka

Posted

[quote name='HuSkYdIaNa']A możesz mi takie zrobić plisss bo chce takie coś dać do ramki:loveu: bardzo bym CIę prosił tego samego zdjęcia
O jak się da to bez słoneczka
Ale to jest przerobka oryginalnego zdjecia: a oryginalne wyglada tak:

musialbys mi dac zdjecie podobne do mojego... Zrobione tak niedlugo przed zachodem slonca... Ale nie pod slonce tylko sloncem :lol:
Ja tu nic nie wklejalam-po prostu 2 proste modyfikacje... Dasz ladne zdjecie to i przerobka bedzie SUPER :cool3:

Posted

A ja też mogę prosić o ładną przeróbeczkę ;)??? Nie koniecznie taką jak zrobiłaś huskydianie :p np.bardzo ładnie wykonałas te zdjęcie czarno-białe a kesi ma na nim kolorowe oczka :loveu:

:)

Posted

Haska potrzebuje po pierwsze wieksze a po drugie jakies zdjecie jak on siedzi czy cos... Ma byc ladne to i przerobeczka bedzie ladna... Chcialas obraz czarno bialy to masz... Ale bez sloneczka bo nie ma nieba :lol:

Oskar

Posted

[quote name='chicken']Nie mam nowych zdjęć bo nie mam aparatu :-( Musze czekac jeszcze miesiac :-(
A tu stara fotka Kesi na dobranoc:
Miesiąc ? :placz::placz::placz: To jedna z moich ulubionych galerii :placz:

A tego potwora i koszyk to tylko postawić w moim pokoju :evil_lol: Pięknie by pasowali :evil_lol:

Posted

Bardzo mi milo ze to jedna z twoich ulubionych galerii... Niestety miesiac musze czekac na aparat bo w tej chwili ma go moj tata ktory jest daaleko bo w..................... Dubaju :-(:-( Jak wroci to da mi aparacik i bede pstrykac fotki na okraglo-jak narazie jak mi sie uda to bede robic komorka lub jeszcze poszukam jakis ladnych fotek ktorych jeszcze nie wstawialam. No i jeszcze moje przerobeczki... :lol: