Cimi Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 nathaniel napisał(a):Ale nei zawsze nacisnie się tam gdzie trzeba, Właśnie znalazłam moją zakrętkę :lol:. Działa prawidłowo tak głośno jak kiedyś :eviltong:. A to, że się nie naciśnie po prostu trzeba mieć na tym miejscu cały czas palec :eviltong:. nathaniel napisał(a):skoro mówisz to Ty dziewczyna która mi imponuje wiedzą dot. szkolenia Nie przesadzajmy :oops: :eviltong:. Quote
chicken Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Co do zakretek nie jestem przekonana... Moim zdaniem wydaja inny dziwek niz kliker... :shake: Quote
nathaniel Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 chicken napisał(a):Co do zakretek nie jestem przekonana... Moim zdaniem wydaja inny dziwek niz kliker... :shake: napewno inny, ale na dłuższą mete nie ma to znaczenia, byleby psu nie zmieniac co chwile dzwieku, jak sie zaczyna na klikerze to niech sie go ma zawsze przy sobie, jak na zszywaczu to też, jak na zakretce j/w . :cool3: Fotki! Quote
chicken Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 A ja zastanawiam sie wciaz jak mam nauczyc Kesi komend: haw, gee i on by... To przewyzsza moje pedagogiczne umiejetnosci... Hike juz umie bo to bylo najlatwiejsze... Ucze ja tych komend bo jak skonczy roczek bedziemy sobie jezdzic na rowerku i Kesi bedzie ciagnac ale zeby to mogla robic musi umiecte komendy zeby mnie nie wywiozla w krzaki :shake: Ma ktos jakies opcje? :razz: Quote
chicken Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 A to nasze zabki ktore udalo nam sie zebrac :loveu: Hmm tylkoc o teraz z nimi zrobic zeby nie wyrzucac... :???: Quote
chicken Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 I tu jeszcze Kesi... Zdjec juz dzis wiecej (chyba) nie bedzie wiec musicie sie tym zadowolic... Ale po co ja to mowie-i tak nas nikt nie odwiedza :-( Quote
nathaniel Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='chicken']A to nasze zabki ktore udalo nam sie zebrac :loveu: Hmm tylkoc o teraz z nimi zrobic zeby nie wyrzucac... :???: naszyjnik ?? :cool1: żartuję oczywiście Quote
chicken Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Z 5 zebow? :diabloti: No raczej dziwny wyjdzie... A one sa tk malutkie i zreszta ja nie wiem jak sie naszyjniek z zebow robi ;) Quote
anuleq Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 chicken napisał(a):Z 5 zebow? :diabloti: No raczej dziwny wyjdzie... A one sa tk malutkie i zreszta ja nie wiem jak sie naszyjniek z zebow robi ;) Wyczysc idz do jakiegos jubilera, niech ci wypoleruje na wysoki polysk i zrobi przewieszki z nich ;) Na rzemyku ekstra beda wygladać ;P Albo ozdobic nimi jej obroze... :P Quote
chicken Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Perła też :cool3: PS: Dzieci mają to do siebie że dorastają ;) Quote
chicken Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Mówiłam że już dziś nie będzie zdjęć ale nie będe taka i dam jeszcze jedno: To dla mojej przyjaciółki Oli która dziś obchodzi 18naste urodziny :) Wszystkiego naj naj Olu!! Quote
haska_12 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Przyłaczam się do życzeń ;) Wymiziaj Kesi od Oskarka ;) :buzi: Quote
haska_12 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 hm...Wiecie, ze ja musze patrzeć na tytuł, bo inaczej myślę, że Kesi to Perła a Perła to Kesi :D Quote
chicken Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Hehe!! Moja mama tez je pomylila jak ogladalam galerie Perły :evil_lol: Myslala ze to Kesi a to byla Perla :eviltong: Ale wbrew pozorom mysle ze roznia sie... Np pyszczkiem :cool3: Kesi ma miod na pyszczku i na glowie (jescze) a Perla srebro :p No i wogole sie roznia... (nie mowiac o czach) :p >Kesi< >Perła< Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='chicken']Hehe!! Moja mama tez je pomylila jak ogladalam galerie Perły :evil_lol: Myslala ze to Kesi a to byla Perla :eviltong: Ale wbrew pozora mysle ze roznia sie... Np pyszczkiem :cool3: Kesi ma miod na pyszczku i na glowie (jescze) a Perla srebro :p No i wogole sie roznia... (nie mowiac o czach) :p ;)chyba coś jej pańcia obiecała Quote
kalina. Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 różnią się:p (hi hi moja perła ma bardzo ale to bardzo podobną maske do swojego tatuśka maść tez ma po nim a jej mam była beżowo-biała;)). mama: beżowa niebieskooka tata: (to jego geny przeważają u Perełki):lol: zdjęcia z stronki hod. eskimoski domek(jak by co pokazuje tylko rodziców mojej perełki dla porównania). Quote
haska_12 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ale przystojny ten tatuś :D ;) Pikne pieski :) Quote
chicken Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 A zreszta Kalino M ne wiem czy zauwazylas ale mamy psiaki o bardzo popularnym umaszczeniu :cool3: Stad tez te podobienstwa... Gdzie nie zajrzysz to zawsze znajdziesz Husky o takim wlasnie umaszczeniu :razz: Quote
kalina. Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 hehe a ja myślałam ze bardziej niz srebrno -białe(moja ma szaro białe)jest czarno-białe:D. Quote
chicken Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 kalinaM napisał(a):hehe a ja myślałam ze bardziej niz srebrno -białe(moja ma szaro białe)jest czarno-białe:D. Co masz na mysli? Masc Kesi? Kesi jest srebrno, miodowo biala i ma czarna prege na grzbiecie :p. Miodek jej juz znika :cool3: Quote
kalina. Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 no no chiken no no teraz jesteś "cichaczem"(masz ukrytą obecność/ off):D. Quote
Recommended Posts