Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nathaniel napisał(a):
Ale nei zawsze nacisnie się tam gdzie trzeba,

Właśnie znalazłam moją zakrętkę :lol:. Działa prawidłowo tak głośno jak kiedyś :eviltong:. A to, że się nie naciśnie po prostu trzeba mieć na tym miejscu cały czas palec :eviltong:.

nathaniel napisał(a):
skoro mówisz to Ty dziewczyna która mi imponuje wiedzą dot. szkolenia

Nie przesadzajmy :oops: :eviltong:.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chicken napisał(a):
Co do zakretek nie jestem przekonana... Moim zdaniem wydaja inny dziwek niz kliker... :shake:

napewno inny, ale na dłuższą mete nie ma to znaczenia, byleby psu nie zmieniac co chwile dzwieku, jak sie zaczyna na klikerze to niech sie go ma zawsze przy sobie, jak na zszywaczu to też, jak na zakretce j/w . :cool3:

Fotki!

Posted

A ja zastanawiam sie wciaz jak mam nauczyc Kesi komend: haw, gee i on by... To przewyzsza moje pedagogiczne umiejetnosci... Hike juz umie bo to bylo najlatwiejsze... Ucze ja tych komend bo jak skonczy roczek bedziemy sobie jezdzic na rowerku i Kesi bedzie ciagnac ale zeby to mogla robic musi umiecte komendy zeby mnie nie wywiozla w krzaki :shake:
Ma ktos jakies opcje? :razz:

Posted

chicken napisał(a):
Z 5 zebow? :diabloti: No raczej dziwny wyjdzie... A one sa tk malutkie i zreszta ja nie wiem jak sie naszyjniek z zebow robi ;)

Wyczysc idz do jakiegos jubilera, niech ci wypoleruje na wysoki polysk i zrobi przewieszki z nich ;) Na rzemyku ekstra beda wygladać ;P Albo ozdobic nimi jej obroze... :P

Posted

Mówiłam że już dziś nie będzie zdjęć ale nie będe taka i dam jeszcze jedno:

To dla mojej przyjaciółki Oli która dziś obchodzi 18naste urodziny :) Wszystkiego naj naj Olu!!

Posted

Hehe!! Moja mama tez je pomylila jak ogladalam galerie Perły :evil_lol: Myslala ze to Kesi a to byla Perla :eviltong: Ale wbrew pozorom mysle ze roznia sie... Np pyszczkiem :cool3: Kesi ma miod na pyszczku i na glowie (jescze) a Perla srebro :p No i wogole sie roznia... (nie mowiac o czach) :p

>Kesi<

>Perła<

Posted

[quote name='chicken']Hehe!! Moja mama tez je pomylila jak ogladalam galerie Perły :evil_lol: Myslala ze to Kesi a to byla Perla :eviltong: Ale wbrew pozora mysle ze roznia sie... Np pyszczkiem :cool3: Kesi ma miod na pyszczku i na glowie (jescze) a Perla srebro :p No i wogole sie roznia... (nie mowiac o czach) :p

;)chyba coś jej pańcia obiecała

Posted

różnią się:p (hi hi moja perła ma bardzo ale to bardzo podobną maske do swojego tatuśka maść tez ma po nim a jej mam była beżowo-biała;)).

mama:
beżowa niebieskooka

tata: (to jego geny przeważają u Perełki):lol:

zdjęcia z stronki hod. eskimoski domek(jak by co pokazuje tylko rodziców mojej perełki dla porównania).

Posted

A zreszta Kalino M ne wiem czy zauwazylas ale mamy psiaki o bardzo popularnym umaszczeniu :cool3: Stad tez te podobienstwa... Gdzie nie zajrzysz to zawsze znajdziesz Husky o takim wlasnie umaszczeniu :razz:

Posted

kalinaM napisał(a):
hehe a ja myślałam ze bardziej niz srebrno -białe(moja ma szaro białe)jest czarno-białe:D.

Co masz na mysli? Masc Kesi? Kesi jest srebrno, miodowo biala i ma czarna prege na grzbiecie :p. Miodek jej juz znika :cool3: