Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wiedziałam ,ze jade po nagusa i jak mi pan w schronie powiedział .....po baaardzo starego ,bo zebow nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....Ranysiu ...jak ja sobie przypomne te pchły ,ktore złaziły z niego i właziły na mnie w pociągu :crazyeye:

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli jest szansa, ze da się mu uszka postawić?? :lol: Chociaż jak sierśc na uszkach odrośnie i będą oklapniętę, to psiaki też cudnie wyglądają :loveu:
Resuruss:
a masz adres strony? Chętnie zobaczę :)
Od razu wiedziałam, ze to ten jedyny.. Dzisiaj w nocy spać nie mogłam tak się doczekać nie moge chlopaka w domu, nawet zastanawiałam się, czy jutro nie pojechać, bo się wykończę do poniedziałku :lol:
Dziękuję za ohy i ahy, bardzo się cieszę, bo obiektywnie nie mogę powiedzieć, czy ładny jest, bo zakochana jestem po uszy :loveu:
Joy śle buziaki i podziękowania wszystkim zagrzywionym cioteczkom:

Posted

ojejku jak on wyglądał.....a teraz to taki fajny i jego dzieci też, żałuję, że Molly jest taka mała bo zrobiłabym jej jego klonika tj Pasiak. :evil_lol:

Posted

[quote name='Ilka21']ojejku jak on wyglądał.....a teraz to taki fajny i jego dzieci też, żałuję, że Molly jest taka mała bo zrobiłabym jej jego klonika tj Pasiak. :evil_lol:

Oj nie chciałabys klonika w formie Pasiaka ......powaznie.....to diablica wcielona :evil_lol:

A tu Siwy z wczoraj....no upasło sie mu troszeczke,ale w koncu to łojciec :razz:

Posted

Res chciałabym chciała.A co to za różnica czy będę miała diabła wcielonego x 2 czy razy 3. Molly tylko przy obcych to taki słodziak, i wszyscy się zachwycają a w domu to istne wcielenie diabła. Ostatnio jak kąpałam Toffika to ta małpa przyleciała do łazienki, ja patrze i nie wierze własnym oczom- a ona ma kryze na różowo zafarbowaną.Do tej pory nie wiem co ona zrobiła.

Posted

Dada, mam nadzieję, że nie wytrzymałaś i pojechałaś dzisiaj, bo ja się doczekać nie mogę :cool3: :evil_lol:
Res, super metamorfoza, nie pamietam już dokładnie okoliczności w jakich Siwy znalazł się w schronisku, chętnie odświeżyłabym pamięć ;) , przypomniesz nam?
Na kiedy mam przygotować dossier Mychy? Podesłać na adres z Twojej stronki?

Posted

Ilka21 napisał(a):
Res chciałabym chciała.A co to za różnica czy będę miała diabła wcielonego x 2 czy razy 3. Molly tylko przy obcych to taki słodziak, i wszyscy się zachwycają a w domu to istne wcielenie diabła. Ostatnio jak kąpałam Toffika to ta małpa przyleciała do łazienki, ja patrze i nie wierze własnym oczom- a ona ma kryze na różowo zafarbowaną.Do tej pory nie wiem co ona zrobiła.

A dało się doprać?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

no naszczęście dało się ale chyba tylko dlatego,że kupiłam szampon "do białego", bo już się wkurzyłam, bo też nigdy Toffika mmimo szorowania zwykłymi nie mogłam doprać. A po tym do białych i jasnych psów doprał się ładnie. Molly była bardzo zaskoczona, że jej kryze mocze i wogóle coś jej tam robie, miała minkę mówiącą :ale przecież ja niedawno się kąpałam...:lol:

Posted

no wiesz niby tak...ale źle zafarbowała, bo żeby była całość to bym się zastanowiła nad zostawieniem:evil_lol: ale niestety tylko środek był różowy.A kobieco żeczywiście wyglądała:lol: :evil_lol:

Posted

Jaki szampon kupiłaś tzn jakiej firmy?
Ciekawe co ona Ci wymyśli jak będzie starsza? :lol: Co będzie jak kiedyś tipsami Ci błysnie ? :evil_lol:

Posted

narzaie to obgryzała moje pazurki:evil_lol: a ja juz się boję tych jej pomysłów. Toffi był mniej szkodliwy bo robił mi tylko porządek w koszy na śmieci jak było za dużo a ja się zmądrzyłam teraz i kupiłam inny,którego sobie nie tworzą.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: