kora78 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Germaine napisał(a):Bodzio dziś wieczorem jedzie do DT :p super!!! dziekujemy dt i je ubostwiamy!!!! a dt jest na dogo? niech sie ujawni :) i na biezac pisze, jak tam Bodzio. Quote
Kapsel Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 kora78 napisał(a):super!!! dziekujemy dt i je ubostwiamy!!!! a dt jest na dogo? niech sie ujawni :) i na biezac pisze, jak tam Bodzio. DT nie może się zalogować, bo ciągle linka aktywującego nie dostaje, cały czas czeka :shake: na bieżąco wieści byśmy miały! Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Germaine napisał(a):Bodzio dziś wieczorem jedzie do DT :p Super......! Quote
Maruda666 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Bodziu :) pozdrów smoka wawelskiego;) Quote
Kapsel Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Bodziulek będzie za dwie godziny :smile::smile::smile: Quote
tatankas Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dobrze,że będzie już w domku pod dobrą opieką,taka chudzinka z niego. Quote
jostel5 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kapsel mnie tu zawołała,a ja za Jej głosem sunę jak za czarodziejskim fletem...:) Cieszę się,że tetryczek Bodzio jest już bezpieczny i wrzucam do jego skarpety na razie 30 zł... Będę tu często zaglądać...:) Quote
Miła od Gucia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 To on Bodziulek czy Dziadziulek hi hi super, że ma Was zaglądamy, u nas ma swój temat jako Dziadziulek kochany Quote
kora78 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 za czarodziejkim fletem, hehehe jostel.... dziekujemy za deklaracje. juz dopisuje :D:D hahahah wyszlo wreszcie, ze Bodzio. poczatkowo byl Dziadzio bezimienny. a wolaja go pewnie znow inaczej ;) pimpuś na przyklad Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Bodzio Dziadzio, boksio ma imie i nazwisko...:lol: Quote
kora78 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Jagoda1 napisał(a):Bodzio Dziadzio, boksio ma imie i nazwisko...:lol: hahahahaha jak los Montikos. ;) Quote
Kapsel Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 jostel5 napisał(a):Kapsel mnie tu zawołała,a ja za Jej głosem sunę jak za czarodziejskim fletem...:) Cieszę się,że tetryczek Bodzio jest już bezpieczny i wrzucam do jego skarpety na razie 30 zł... Będę tu często zaglądać...:) Jostelku:calus:Kochany, ja Cie sprowadziłam nie z takim zamiarem, ja wiem ile masz wydatków :shake: Aż mi głupio :oops: Quote
Kapsel Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Bodzio dojechał :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: DT Bodzia tak pisze: [FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]Bodzio został Bodziem bo to taki Bodzio. Zachowuje sie nie jak staruszek. Pieknie powarczał na Barta. Bart nie był mu dłużny. O Diegu nie wspomnę bo najchętniej by chciał go na kolację. Zjadł właśnie i ułożył sie do snu. Ale nie w łóżku. Położył sie na kocu na podłodze. Dziwne przyzwyczajenia ma dziadzia.[/FONT][/FONT] ;););) Quote
kora78 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 nieboksiowate te przyzwyczajenia :) a u Nes jest aparat??? :roll: jaki rachunek w hotelu? Bodziu, udalo ci sie, juz polowa za Toba, teraz tylko domek trzeba znalezc :) juz jestes bezpieczny!! Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Bodzio widocznie nie wierzy jeszcze, że może spać wygodniej;). Chłopaki, ustalcie sobie hierarchię pokojowo. Quote
jostel5 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kapsel napisał(a):Jostelku:calus:Kochany, ja Cie sprowadziłam nie z takim zamiarem, ja wiem ile masz wydatków :shake: Aż mi głupio :oops: Nie marudź,Kobieto,nie marudź proszę...:) Quote
Kapsel Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2]Nes ma aparat, ale aparat z wystawki i myśli minutę zanim fotkę strzeli. Cud że czasem w kadrze jest obiekt fotografowany... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Mysza2 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 To Bodzio juz Ness?. Bardzo się cieszę. Zabieram się właśnie za bazarek dla Dziadzia. Kapselku pozdrow Ness i niech wymizia dziadunia od nas :):) Quote
Kapsel Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Mysza2 napisał(a):To Bodzio juz Ness?. Bardzo się cieszę. Zabieram się właśnie za bazarek dla Dziadzia. Kapselku pozdrow Ness i niech wymizia dziadunia od nas :):) Mam nadzieję, że w końcu sama się tu zjawi. :shake: nie może dostać z dogo linka aktywującego, a na swój nick zalogowac się nie może. Ale oczywiście pozdrowię od Ciebie Myszeńko :loveu::loveu::loveu: Quote
Nes2010 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dzięki Kapselku za nicka. Bo ja już straciłam nadzieję. No, ale na bolączki Kapsel zawsze pomoże. Dziękuję wszystkim za telefony, pozdrowienia, słowa otuchy. Były mi bardzo potrzebne. Po pierwszej nocy z Bodziem jestem w szoku. On spał w jednym miejscu przez całą noc! Spokojny, śpiący, zapatrzony ogromnymi oczami w ludzia. Kikutek ogona lata mu na wszystkie strony. próbowałam go namówić na łóżko, nie skorzystał. Kora czy zauważyłaś, że Bodzio ma siwą głowę? i za uszami też jest siwy. Pierwszy raz coś takiego widzę. Z uwagi na to, że stoję cały dzień przy garach i gotuję psiakom papu, sporadycznie w ciagu dnia będę. W razie czego Kapselek ma do mnie numer tel. Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuję za pamięć. Quote
andegawenka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Mysza2 napisał(a):To Bodzio juz Ness?. Bardzo się cieszę. Zabieram się właśnie za bazarek dla Dziadzia. Kapselku pozdrow Ness i niech wymizia dziadunia od nas :):) Myszko, jak Cię nie cytować, jak ja też nie wiedziałam gdzie Dziadzio jedzie... Jostel, bedziesz ciagana bo Ty już boksiowa jesteś i boksiowe serce masz..... Quote
Atomowka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dziewczyny zajrzyjcie tutaj, znaleziony piękny boksio. Może któraś mogłaby go na stronę fundacji wrzucic? http://www.dogomania.pl/threads/1970...eziono-boksera Quote
Kapsel Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 andegawenka napisał(a):Myszko, jak Cię nie cytować, jak ja też nie wiedziałam gdzie Dziadzio jedzie... Jostel, bedziesz ciagana bo Ty już boksiowa jesteś i boksiowe serce masz..... Jostelek :loveu: i Myszka :loveu: to juz całkowicie boksiowe cioteczki, zaraz im znajdziemy boksiołki, jak malowane ;);););) Quote
andegawenka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Alu Nes2010 to nasze ukochane Trufelki?????!~!!!! Quote
Recommended Posts