Kapsel Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dostaliśmy 50 zł od Kundelkowej skarbonki :mdrmed::iloveyou::laugh2_2: obraczus87 napisał(a):Poprosze o numer konta, wyslemy 50zł. Hura!!!! :sweetCyb:Bardzo dziekujemy!!! Quote
kora78 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 na sos bokserom hura kundelkowa! dziekujemy!!! Quote
Maruda666 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 A skarpeta im. Talkot - coś wiadomo? Quote
marta0731 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Odwiedzam Dziadziunia...:iloveyou: I lecę robić przelew, bo mi się wczoraj zapomniało...:oops: Quote
Kapsel Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Maruda666 napisał(a):A skarpeta im. Talkot - coś wiadomo? Zarżąd się zebrał i debatuje :roll::roll::roll: Pytali się mnie tylko o jaką kwotę wnioskuję, a ja że o każdą możliwą :oops::oops::oops: Dobrze cioteczki napisałam, czy powinnam jednak konkretnie określić? :roll::roll::roll: Martulek, Jagódko Wy Złote Cioteczki, dziękujemy!!!!!! :Rose: Quote
kora78 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 dobrze, dobrze kochana napisalas. podalas, ze 450zl hotel kosztuje? a co u niego?? jakie ma imie?? co bedzie, jak sie nie uzbiera co miesiac na hotel? pojdzie do schroniska? Quote
Kapsel Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Potwierdzam wpłatę od Kundelkowej Skarbonki :loveu:- 50 zł :sweetCyb: od Marudki666 :loveu: -50zł :sweetCyb: Bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
Maruda666 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Podniosę psiaczka z wieczora :) Coś wiadomo jak się czuje? Quote
Kapsel Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 kora78 napisał(a):dobrze, dobrze kochana napisalas. podalas, ze 450zl hotel kosztuje? a co u niego?? jakie ma imie?? co bedzie, jak sie nie uzbiera co miesiac na hotel? pojdzie do schroniska? Na to pytanie musimy chyba po troszkę same odpowiedzieć i oczywiście Germaine tez musi nam powiedzieć. Z jednorazowych może się uzbiera na miesiąc pobytu, ale co dalej?????? On ma nikłe szanse na adopcję niestety, same wiemy, że tak jest. Chyba, że zdarzy sie cud :shake: Quote
Miła od Gucia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 witajcie, dziękuje za zaproszenie do tematu. Chwilowo podniosę, czy to jest ten sam Totik, któremu już pomagaliśmy /?? Quote
kora78 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Jagoda1 napisał(a):"Przelałam"...... podaj kwote, dodam do 1 posta :) i dzieukje ogormnie!! tak, ten sam Totik, u mnie na dt. jego ds wyjezdza za granice i ekspresem chcial go oddac gdziekolwiek :( Quote
Germaine Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Kochani, NIGDY się nie zdarzyło, żeby jakikolwiek psiak będący pod opieką naszej Fundacji wrócił do schroniska. Tym bardziej dziadzio, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, żebysmy objęli go opieką, dali mu ciepły kąt i jedzenie a potem .....:shake: staniemy na głowie, żeby był bezpieczny i mysle, że wszyscy tu obecni nam pomożecie jak zawsze prawda? :p Quote
kora78 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Germaine napisał(a):Kochani, NIGDY się nie zdarzyło, żeby jakikolwiek psiak będący pod opieką naszej Fundacji wrócił do schroniska. Tym bardziej dziadzio, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, żebysmy objęli go opieką, dali mu ciepły kąt i jedzenie a potem .....:shake: staniemy na głowie, żeby był bezpieczny i mysle, że wszyscy tu obecni nam pomożecie jak zawsze prawda? :p uffff dziekuje......................... pomoge, ile moge Quote
Kapsel Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 kora78 napisał(a):uffff dziekuje......................... pomoge, ile moge Koruś, Ty pomogłaś już Totikowi, wdzięczność dla Ciebie przeogromna :buzi::calus::Rose: Quote
kora78 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 ale jestem matka chrzestna dziadzia. a mam tyle psow juz pod soba... jakie on ma imie???? bazar mu zrobie koniecznie p.s. moze jakis hotel tanszy? warto przeniesc. ?? Quote
tatankas Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 W tym miesiącu tylko podnoszę,w następnym się dołożę. Quote
Nadziejka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Jarunio mocno za ciebie kciuki sciskamy! Quote
Kapsel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 kora78 napisał(a):ale jestem matka chrzestna dziadzia. a mam tyle psow juz pod soba... jakie on ma imie???? bazar mu zrobie koniecznie p.s. moze jakis hotel tanszy? warto przeniesc. ?? Imienia jeszcze nie ma. :lookarou: Trzeba mu nadać Trzeba pomyśleć o tańszym, ale żeby nie było znów tak jak te inne hotele o których się słyszało jakie są :shake: Musi byc sprawdzony. Cioteczki Kochane wymyślcie imię dla Dziadziusia, pomysłu u mnie brak, muszę sobie zrobić. Edit; faktycznie Ewa, nazywaliśmy go Jarunio :roll::roll: .... ma tak zostać, czy inne imię? Quote
Maruda666 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Powinien się chyba nazywać Przydrożnik :evil_lol: ale Jaro zdecydowanie lepiej brzmi ;) Quote
Jagoda1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Nestor, Jantar, Felix (szczęśliwy), Lucky, a może ciepłe zdrobnienie typu - Bodzio, Staś;) ...a dla mnie to on jest ...Niuniuś:) Quote
Agnezia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Dziewczyny czy to jest hotel z boksami zewnętrznymi? Jeśli tak to jest to rozwiązanie tylko tymczasowe bo zaraz będzie bardzo zimno. Może lepiej poszukać dt nawet płatnego? Quote
Recommended Posts