Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kora78 napisał(a):
sa znalezione 2 hotele
czekamy na decyzje, do ktorego Bodzio jedzie

Koruś Ness szuka dla niego równiez DT cos juz kiełkuje a nawet chyba wyrasta, trochę cierpliwości. Do hotelu pójdzie w ostateczności!

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
kazdy trzyma mocno :)

a jest wciaz cos na horyzoncie z dt domowego? czy sie wykruszylo?

Moze się nie wykruszyło, bo DT poszedł dzisiaj do szpitala na badania. Jest poważne podejrzenie ciężkiej choroby i tak oto się kręci, raz tak raz tak :-(:shake:

Posted

Bodzio jedzie w piątek do DT do Zeuska do Krapkowic. Germaine postanowiła, że nie może Bodzia za nic w świecie oddać do hotelu.
Oby szybko się zaaklimatyzował!!! ;););)

Posted

[quote name='Mysza2']to spory kawałek drogi ma.
A będzie tam jedynym psem czy w towarzystwie. Napisz coś więcej Kapselku.
Zeuska znacie przecież ma tutaj swój wątek, mieszka z sunia boksia rezydentką.http://www.dogomania.pl/threads/187465-Zeus.-Kupka-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-zbiera-na-leczenie.-Pom%C3%B3%C5%BCmy-razem!!!
A Karmelka również odzywała się na Zeuskowym wątku, tylko teraz nie ma netu bo czeka ją przeprowadzka do nowego domku :):):)

Posted

ciesze sie, ze Bodzio bedzie mieszkal w mieszkaniu :)

Kapselkowa, napisz, jakie tam warunki beda? ile platne? zaznacze w 1 poscie i tytul zmienie.
a fotki beda jakies nowe?? czekam bardzo!

Posted

Warunki bardzo dobre, bo Karmelka zaboksiała ma maksa i nie da krzywdy dzieciakom zrobić, tego możesz być pewna. Przeprowadza się do domku który jest w trakcie remontu z dużą działką, to i psiaki wybieg będą miały. Domek jest płatny miesięcznie bodajże 300zł jeszcze się dopytam, ale chyba tak jest nie wiem czy z karmą czy + karma. Foty tylko z komórki, bo domek aparatu nie ma i neta w tej chwili nie ma, więc musimy być cierpliwe ;)

Koruś pokażesz nam swoje cudo?

Posted

ale Bodzio musi miec nowe fotki do ogloszen. te pierwsze sa dobre, ktore mial robione w hotelu w czestochowie. ale trzeba jeszcze jakies domowe. trzeba poszukac kogos, kto tam z paratem pojedzie. bo bez fotek nie ma ogloszen przeciez, a domku trzeba szukac.

moje cudo :D pokaze, pokaze... tylko wciaz nie wiem, jak... w jakim dziale zakladac.

Posted

Ktoś musi pojechac z aparatem, ale juz kiedyś szukałam kogoś, żeby porządne zdjęcia Zeuskowi zrobić i bardzo ciężko było kogoś znaleźć.
Juz wiem co do płatności 300zł + karma. Dziś Bodzio przyjeżdża do Karmelki. Oby tylko sie dogadał z boksiami :):):)