Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wlasnie, Bodzio pochodzi z okolic Czastochowy :)
i mial wtedy transport dza darmo do krakowa- nie wiem kto zalatwial. ale usmiechamy sie pieknie, by zalatwil to znowu :D

mam pm od Ulki oferuje miejsce w psim pokoju. Bodzio musi tolerowac inne pieski, ktore tam sa. tzn w tej chwili jakis niewielki i spolegliwy.

sredni piesek koszt 12zl doba. ja uwazam Bodzia za sredniego. niech sie Ulka wypowie.
karmienie: raz suche, jak Josera, raz gotowany ryz z kurczakiem na cieplo.
spacerki 3 dziennie, w tym 1 bardzo dlugi. latem duza czesc dnia lataja sobie pieski po ogrodzie i sa z Ulka i rodzina na ogrodzie. dom duzy i ogrod duzy, na wsi, z pieknymi okolicami, lasami i jeziorkiem.

pisalam tez do Lilutosi i tam mialby prawdopodobnie miejsce, ale to dodatkowa odleglosc. bo kolo Wroclawia. gdyby Bodzio byl rzeczny mieszkalby w domu- tez na wsi, z ogrodem. a gdyby byl niegrzeczny mialby kojec.

wiec Ulka, bo blizej? i miejsce wewnatrz pewne.
niech decyduje Sos

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polecam Ulę, tam pieski mają jak w domu. Fakt stado na dworze chodzi luzem, robią co chcą więc pieski muszą być spokojne - wysmienite warunki. Ula cały czas jest w kontakcie z wątkiem. Nie trzeba wyrywać wiadomości kawałkami...

Posted

niech Kapselkowa ciocia napisze, co dt mowi o Bodziu, jaki on ma charakter, jaki jest do psow znanych i nieznanych. czy moze isc do tego pokoju, jako grzeczny piesek?

Posted

Kapsel napisał(a):
Syn ma prawie 30 lat, więc na ferie już nie jeździ, wraca do siebie czyli do Danii :-(

Kapselku, taki już los nas mamusiek, 20, 30 czy 40 lat to i tak dziecko :)

Posted

Ty się Kapselku ciesz,ja tam bym swoje z chęcią już sprzedała,chociażby na ferie,chociażby na jeden dzień,ale nikt takiego pakieciku moich trzech szogunków nie chce.Dołożę,że tą ksywkę im dziadek wymyślił i się przyjęła w całej rodzinie.Teraz dla wszystkich moje szogunkami zostały :):):):p

Posted

andegawenka napisał(a):
:-)

Witam drugi hotelik godny polecenia:-)

Też witam, u Lilu jest nasz Volverin, mamy na bieżąco zdjęcia i informacje, A Lilu nawet udało się trochę odchudzić grubasa co nie jest łatwe przy jego apetycie:)

Posted

kora78 napisał(a):
Bodzio wyslalam Ci 30zl z bazarku ogloszeniowego :)

i co z dt? jaka decyzja?

Na razie Germaine szuka dla niego DT zobaczymy, decyzja należy do niej.
Koruś bardzo dziękujemy za bazarek!!! :Rose::Rose::Rose: