Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='faith35']http://www.dogomania.pl/threads/202658
Ciekawe cegiełki, wiosennie na bazarku, a zima za oknami, ale może świstak przyniesie wcześniej wiosnę, jak ktoś zakupi cegiełkę? Bardzo orginalny bazarek na specjalną karmę i preparaty wzmacniające dla 12-letniego bokserowatego psiaczka Krisa. Zapraszamy!
sorry za offa...

zobacz post wyzej ;)

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Maruda666']Bodziu, posłałam dla ciebie 77zł z bazarku - jak dojdzie, to zaszczekaj tutaj http://www.dogomania.pl/threads/202246-Koniec.Podr%C4%99czniki-ksi%C4%85%C5%BCki-r%C3%B3%C5%BCne-kawa-i-nie-tylko-na-trzech-staruszk%C3%B3w-do-28.02/page7
Ja tez szczekam Marudko Kochana, :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo dziękujemy, oczywiście potwierdzę na pewno :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Potwierdzam wpłatę od Marudki
Uznanie rach.-przelew/wpłata E
DAROWIZNA DLA BODZIA - MARUDA666 BAZAREK
09/03/2011 77,00 PLN

Dziękujemy Marudce666 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

• 2 weeks later...
Posted

No własnie, z fotkami gorzej na razie, bo nie mogę znaleźć ładowarki do aparatu. Ale jest nadzieja, że wkrótce ją znajdę, bo szukam już ponad tydzień. ;)

Bodzio ma się świetnie, zaczął nawet szczekać. Uwielbia siedzieć na dworze, trudno go przekonać, żeby wrócił do domu.
Bawi się z psami podwórzowymi, jakoś bardziej je lubi niż mieszkające z nim w domu.
Dzisiaj nawet usiłował zdyscyplinować Feniksa, który ubliżał im przez siatkę (bo jak wypuszczam Feniksa, to podwórzowe są zamykane w kojcu).
No i Feniks nie zdzierżył, i Bodziowi się oberwało. Bodzio się trochę zdenerwował, dzięki czemu od razu wrócił do domu.
Co prawda tego zdenerwowania nie starczyło na długo i po kilkudziesięciu minutach znowu pokazywał, że musi natychmiast wyjść. ;)

Posted

Bodzio się rozkręca. ;)
Zaczyna szczekać w domu jak słyszy, że podwórkowi przyjaciele szczekają. Przedtem szczekał tylko na dworze.
I ciągle żąda wypuszczania na podwórko, teraz już zaczyna wokalizować swoje żądania.
Czyli piszczy i jęczy(tak śmiesznie, basowo), i szturcha mnie łapą, albo dwiema.
Zdaje się, że nie jest takim spokojnym niewiniątkiem.
Uwielbia bieganie, zabawę i spacery. Cieszy się jak jakiś młodzieniaszek.
Trochę zaczął też gonić kota, więc muszę uważać na niego, żeby nie było nieszczęścia.
Na szczęście ładnie się słucha, więc można go zatrzymać.

• 3 weeks later...
Posted

tatankas napisał(a):
Gdzie ten Bodzio chuderlak,którego znaleźli przy drodze.Podmienili psa no :)

ojej nie poznałam:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: