joaaa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Bodzio, jak widać, baaaaaaaaaaaardzo agresywny... ;) Tu z Rufikiem, który też czeka na dom. Bodzio nie reaguje nawet wtedy, jak niewidoma Basia wchodzi mu w miskę, z której właśnie je. Inne psy potrafią się wkurzyć, a on nic. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, ładnie zostaje sam(co prawda w towarzystwie innych psów i kota), rozumie jak mu się mówi "na miejsce". Na razie ideał psa. :) Pozawala zajrzeć sobie do uszu, dokładnie się wyczesać zgrzebłem, obejrzeć łapy i brzuszek. Quote
Kapsel Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Straszny agresor,:cool3::cool3::cool3: że aż bałam się zajrzeć, czy tam czasami u Ciebie krew sie nie leje strumieniami :shake: Bodzio ideał :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Kapsel']Straszny agresor,:cool3::cool3::cool3: że aż bałam się zajrzeć, czy tam czasami u Ciebie krew sie nie leje strumieniami :shake: Bodzio ideał :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Rzeczywiście strach się bać takiego agresora:cool3::cool3::cool3::cool3: Śliczna parka :lol::lol::lol: Quote
marta0731 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Następny "agresor" jak i mój Monti :cool3::cool3::cool3: :lilangel::lilangel::lilangel: (To ciekawe o co chodziło w poprzednim dt) Quote
Jagoda1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Oglądałam zdjęcia na stronie, Bodzio- to idealny dziadzio:) Quote
Mysza2 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Jagoda1']Oglądałam zdjęcia na stronie, Bodzio- to idealny dziadzio:) jako agresor to się zupełnie nie udał ;);););) Zajrzyjcie cioteczki na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/201910-Zegarek-torebki-ciuszki-dla-Pusi-do-12.02.2011-godz-22-00 Quote
kora78 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 o zobaczylam go na stronie Sos wreszcie :) z fotkami, co juz byly na watku. dobrze Jagoda, ze napisalas, bo ja tam codziennie nie zagladam i bym przegapila jeszcze :) to teraz czekamy, az sie telefon Germaine rozdzwoni! jakby co cykne mu znow ogloszenia, z tymi fotami nowymi. tylko moze tekst jakos trzeba zmienic... Quote
Mysza2 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nie zapomnijcie o tym zdjęciu na kanapie z podpisem "agresor w akcji" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
joaaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Kurcze, bardzo bym chciała, żeby telefon się rozdzwonił, ale prawdę powiedziawszy, o staruszki nikt nie dzwoni. :( Kora, napiszę tekst do ogłoszeń i jak będziesz mogła, to wstawisz, dobrze? Quote
kora78 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 ok, wstawie i zrobie ten standard ogloszen. ale moze allegro ktos zasponosoruje? 20zl za wyroznione Quote
kora78 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 tymczasem- komu ksiazki? rozniste http://www.dogomania.pl/threads/201499-ksiazki-nowe-i-stare-na-dwupak-jadacy-do-hotelu-do-19.02 Quote
Maruda666 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Kora, daj nr konta to na allegro wyślę. Quote
kora78 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 o jacie :) poczekaj chwilke. trzeba tekst piekny ulozyc napierw. taki chwytajacy za serce, ile to on sie tula, ile dt i porzucenie na starosc, obojetnosc ludzi, itp. odezwiemy sie, jak allegro gotowe bedzie! placi sie dopiero po wystawieniu, albo i na koniec aukcji dziekuje!!!!!!!!!!!!!!! :):) Quote
Maruda666 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Cioteńki, zajrzyjcie proszę na bazarek - głównie podręczniki z zakresu szkoły średniej, ale też inne książki. Na trzech staruszków - Bodzia, Amorka i Anika. Dla zachęty - jeżeli będzie coś do podziału, to dla każdego dołożę dychę od siebie ;) http://www.dogomania.pl/threads/202246-Podr%C4%99czniki-ksi%C4%85%C5%BCki-r%C3%B3%C5%BCne-i-nie-tylko-na-trzech-staruszk%C3%B3w-do-28.02 Quote
joaaa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Maruda, Bodzio dziękuje! Muszę coś napisać, mam nadzieję, że nie zmieni to Waszego nastawienia do Bodzia. ;) Otóż Bodzio jest bi, obskakuje Mysz, ale tak samo bawią się z Feniksem, nawet może z Feniksem bardziej. Quote
Maruda666 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 To chyba większość samców tak ma :) Czytałam gdzieś, że w ten sposób zaznacza swoją pozycję w stadzie - do niektórych facetów to tłumaczenie zresztą też pasuje :diabloti: Quote
marta0731 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Hihi i jeszcze "ma ochotę" w tym wieku:diabloti: Zdrowy psiak:lol::lol::lol: Quote
kora78 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 ja go i tak lubie nadal, w takim samym stopniu :) a moze kastracja? Quote
kora78 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 i co z tym tekstem do ogloszen? moze sie uda Bodziowi domek na wiosne znalezc. Quote
marta0731 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ja nie rozumiem po co ciągle nowe teksty do ogłoszeń... Tu chodzi raczej o to, że "odpowiednia" osoba musi zobaczyć ogłoszenie Quote
Kapsel Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 marta0731 napisał(a):Ja nie rozumiem po co ciągle nowe teksty do ogłoszeń... Tu chodzi raczej o to, że "odpowiednia" osoba musi zobaczyć ogłoszenie I po raz drugi dzisiaj zgadzam się z moja przedmówczynią :calus: a Kora:cool3: to zrobiła się bardzo upierdliwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
joaaa Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Może macie racje. Ja mam głowę jak garnek i jakoś nic sensownego nie mogę sklecić. Tylko trzeba zmienić nr telefonu, tak jak jest na stronie SOS. Quote
kora78 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 zima juz trwa za dlugo, wiec sie ludziom na nastroje rzuca :) i doswiadczenie, ze bez upierdliwosci sie nic nie wskora ;) a joaa sama pisala,ze tekscik nowy skleci :) sluchaj joaa, zerknij moze w ten tekst i napisz tylko, co nalezy tam dodac, a co usunac. odnosnie charakteru psa i jego zachowania, jakis specjalnych wymagan i warunkow zycia. fiorsteinbock zgodzila sie zrobic takie ladne, kolorowe allegro. koszt za wyroznienie i dodanie pogrubienia, to 20-22zl. jak bedzie gotowy tekst, tytul i wybrane fotki to podesle fiorce i ona takie ladne zrobi za darmo :) takie, z prawdziwego zdarzenia :) i wystawiamy na cala polske, czy tylko na mazowieckie? Quote
kora78 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 kto kupi motylka za piataka, zeby pieska starego, boksiowatego wspomoc?? http://www.dogomania.pl/threads/202658-Poczuj-wiosnę!-Kup-motylka-)-Dla-dziadzia-KRISA-aby-miał-na-leki!-Do-12.03-godz.-21 Quote
faith35 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/202658 Ciekawe cegiełki, wiosennie na bazarku, a zima za oknami, ale może świstak przyniesie wcześniej wiosnę, jak ktoś zakupi cegiełkę? Bardzo orginalny bazarek na specjalną karmę i preparaty wzmacniające dla 12-letniego bokserowatego psiaczka Krisa. Zapraszamy! sorry za offa... Quote
Recommended Posts