Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bodzio, jak widać, baaaaaaaaaaaardzo agresywny... ;)

Tu z Rufikiem, który też czeka na dom.

Bodzio nie reaguje nawet wtedy, jak niewidoma Basia wchodzi mu w miskę, z której właśnie je.
Inne psy potrafią się wkurzyć, a on nic.
Bardzo ładnie chodzi na smyczy, ładnie zostaje sam(co prawda w towarzystwie innych psów i kota), rozumie jak mu się mówi "na miejsce".
Na razie ideał psa. :)
Pozawala zajrzeć sobie do uszu, dokładnie się wyczesać zgrzebłem, obejrzeć łapy i brzuszek.

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Straszny agresor,:cool3::cool3::cool3: że aż bałam się zajrzeć, czy tam czasami u Ciebie krew sie nie leje strumieniami :shake:
Bodzio ideał :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Kapsel']Straszny agresor,:cool3::cool3::cool3: że aż bałam się zajrzeć, czy tam czasami u Ciebie krew sie nie leje strumieniami :shake:
Bodzio ideał :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Rzeczywiście strach się bać takiego agresora:cool3::cool3::cool3::cool3:
Śliczna parka :lol::lol::lol:

Posted

o zobaczylam go na stronie Sos wreszcie :) z fotkami, co juz byly na watku.
dobrze Jagoda, ze napisalas, bo ja tam codziennie nie zagladam i bym przegapila jeszcze :) to teraz czekamy, az sie telefon Germaine rozdzwoni!

jakby co cykne mu znow ogloszenia, z tymi fotami nowymi. tylko moze tekst jakos trzeba zmienic...

Posted

Kurcze, bardzo bym chciała, żeby telefon się rozdzwonił, ale prawdę powiedziawszy, o staruszki nikt nie dzwoni. :(

Kora, napiszę tekst do ogłoszeń i jak będziesz mogła, to wstawisz, dobrze?

Posted

o jacie :)
poczekaj chwilke.

trzeba tekst piekny ulozyc napierw. taki chwytajacy za serce, ile to on sie tula, ile dt i porzucenie na starosc, obojetnosc ludzi, itp.

odezwiemy sie, jak allegro gotowe bedzie! placi sie dopiero po wystawieniu, albo i na koniec aukcji

dziekuje!!!!!!!!!!!!!!! :):)

Posted

Maruda, Bodzio dziękuje!

Muszę coś napisać, mam nadzieję, że nie zmieni to Waszego nastawienia do Bodzia. ;)
Otóż Bodzio jest bi, obskakuje Mysz, ale tak samo bawią się z Feniksem, nawet może z Feniksem bardziej.

Posted

marta0731 napisał(a):
Ja nie rozumiem po co ciągle nowe teksty do ogłoszeń...
Tu chodzi raczej o to, że "odpowiednia" osoba musi zobaczyć ogłoszenie

I po raz drugi dzisiaj zgadzam się z moja przedmówczynią :calus: a Kora:cool3: to zrobiła się bardzo upierdliwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zima juz trwa za dlugo, wiec sie ludziom na nastroje rzuca :) i doswiadczenie, ze bez upierdliwosci sie nic nie wskora ;)

a joaa sama pisala,ze tekscik nowy skleci :)

sluchaj joaa, zerknij moze w ten tekst i napisz tylko, co nalezy tam dodac, a co usunac. odnosnie charakteru psa i jego zachowania, jakis specjalnych wymagan i warunkow zycia.

fiorsteinbock zgodzila sie zrobic takie ladne, kolorowe allegro. koszt za wyroznienie i dodanie pogrubienia, to 20-22zl. jak bedzie gotowy tekst, tytul i wybrane fotki to podesle fiorce i ona takie ladne zrobi za darmo :) takie, z prawdziwego zdarzenia :)

i wystawiamy na cala polske, czy tylko na mazowieckie?