kora78 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 martwilam sie o te aktywacje wlasnie, nie wiedzialam, czy na seie robic. bo tyle macie roboty, tyle psow wciaz. dobrze, ze dzialasz :) dopiero skonczylam, dodwalam jeszcze nowe, w edytowany post wpisalam wszystko Bodziowi trzeba koniecznie fotek lepszych... i co ze szczepieniem i okresleniem wieku? Quote
Mysza2 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 kora78 napisał(a):co za cisza :( może brak wiadomości to dobre wiadomości, oby Quote
Kapsel Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Mysza2 napisał(a):może brak wiadomości to dobre wiadomości, oby Myślę, że tylko same dobre wiadomości będą :happy1: Quote
Mysza2 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Kapsel']Myślę, że tylko same dobre wiadomości będą :happy1: Aluś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to coś o czym ja cichutko myślę Quote
Kapsel Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Mysza2']Aluś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to coś o czym ja cichutko myślę Nie Mysiu, :shake: nie aaaaaaaaaaaż tak, ale bardzo dobre miejsce w pewnym DT dla niego się szykuje :smile::smile::smile: Quote
kora78 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 czyli tam sie nie dogadal? i musi wyfrunac? :( Kapsiu, czy macie jakies np. allegro fundacyjne? z szablonem takim? moze Bodziowi allegro wyroznione ktos zafunduje? Quote
Kapsel Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Nie wiem Koruś nic o allegro. Kiedyś to robiła allegro chyba Bolsbokser, a teraz nie wiem :shake: Quote
marta0731 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Znów będzie zmiana dt...? A tam są też psy? Żeby się sytuacja w kółko nie powtarzała, bo cały kraj zwiedzi Dziadzio ;) Quote
joaaa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Bodziek od wczoraj zamieszkał u mnie, razem z 11 psami i kotem. :) Agresji żadnej w nim nie widzę, wręcz przeciwnie, bardzo ładnie dogadał się z resztą psów, które nie wszystkie były eleganckie w stosunku do niego. Bodzio bardzo ładnie CS-uje, widać, że jest świetnie zsocjalizowany, nastawiony przyjaźnie. Do człowieka jest nastawiony bardzo pozytywnie, bez kłopotów przychodzi na wołanie (jak tylko zorientował się, że zawsze dostaje nagrodę), nadstawia się do głaskania, jest bardzo wesolutki i taki radosny, roześmiany. Oczywiście, mogą wyjść jeszcze rożne rzeczy, ale nie podejrzewam, żeby były jakieś kłopoty. Kurcze, jest to drugi pies, który trafił do mnie od Karmelki. Pierwszym jest Kefir, który musiał wyprowadzić się stamtąd, ponieważ straaasznie sikał. A u mnie jakoś cudownie ozdrowiał. ;) Bodziulek jest jeszcze bardzo, bardzo chudy, wszystkie żebra ma na wierzchu, mam nadzieję, że jakoś się zaokrągli. POza tym jest śliczny, ma wielkie brązowe oczy, z długimi bialutkimi rzęsami. Pierwszy raz widzę takie rzęsy u psa. No i tak jak już napisałam, jest milutki, garnie się do ręki, nadstawia do głaskania. Quote
kora78 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 joa dziekujemy!!!!!! za danie Bodziowi dt i brak strachu :) liczymy na czeste odwiedziny i opisy dni z zycia Bodzia :) dopracujemy wtedy nowy tekst do ogloszen i fruuuu a fotki? aparatem dysponujesz? gdzie mieszkacie, pod Wawa??- pytam do ogloszen to platne dt?- pytam do rozliczenia 1 posta jaka oplata byla u karmelki za te dni u niej? a transport free? jak Bodzio z kasa fundacyjnie? czemu wciaz nic o nim nie jest pisane na stronie adopcyjnej? przeciez bez tego, swiat o nim nie wie nawet :( przykro mi Quote
Agnezia Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Kora zadzwoń do Germaine i pogadaj z nią o tym. Zadaj jej wszystkie pytania, z powyższego postu. Quote
marta0731 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Joaaa my tu wszystkie marzymy choć o jednym zdjęciuniu.......... ;) Quote
kora78 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Agnezia napisał(a):Kora zadzwoń do Germaine i pogadaj z nią o tym. Zadaj jej wszystkie pytania, z powyższego postu. zapomnialam.... musze sie poprawic Quote
joaaa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Bodzio wyeksmitował Igo z fotela, zobaczcie jaki zadowolony ;) Nawet mu nie przeszkadza, że kołderka jest zasikana. Quote
Jagoda1 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 "joaaa" Ty kochasz "dojrzałe" boksie;). Quote
kora78 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 ale pikne fotki!! nareszcie :) wiecej takich ,wiecej :) i znow pooglaszam wyglada, jak Monti w tych zielonych szelkach Quote
Mysza2 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ale fajnie:):) Joaaa ty zmień kolor tej kołderki bo będziesz codziennie prać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak fajny facet z niego:):) Quote
joaaa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Mysza2 napisał(a): Joaaa ty zmień kolor tej kołderki bo będziesz codziennie prać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I tak piorę codziennie kilka razy, bo Igo nie trzyma moczu i zawsze jak wstaje to jest kałuża. No ale cóż, taka jest starość. Przedtem był Hudini, który miał to samo, więc prania było jeszcze więcej. Jagoda, no właśnie, bo staruszki są takie bezradne. A Bodziak jest milutki, ma taką mięciutką sierść. A ząbki ma całkiem białe i ładne, może on nie jest taki stary. Quote
Mysza2 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 może nie jest, siwy pychol może być mylący Quote
marta0731 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ślicznie jest rudzielcom w zielonych szelkach :):):) Quote
Recommended Posts