Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

martwilam sie o te aktywacje wlasnie, nie wiedzialam, czy na seie robic. bo tyle macie roboty, tyle psow wciaz.

dobrze, ze dzialasz :)
dopiero skonczylam, dodwalam jeszcze nowe, w edytowany post wpisalam wszystko

Bodziowi trzeba koniecznie fotek lepszych...

i co ze szczepieniem i okresleniem wieku?

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysza2']Aluś :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to coś o czym ja cichutko myślę

Nie Mysiu, :shake: nie aaaaaaaaaaaż tak, ale bardzo dobre miejsce w pewnym DT dla niego się szykuje :smile::smile::smile:

Posted

czyli tam sie nie dogadal? i musi wyfrunac? :(

Kapsiu, czy macie jakies np. allegro fundacyjne? z szablonem takim? moze Bodziowi allegro wyroznione ktos zafunduje?

Posted

Bodziek od wczoraj zamieszkał u mnie, razem z 11 psami i kotem. :)
Agresji żadnej w nim nie widzę, wręcz przeciwnie, bardzo ładnie dogadał się z resztą psów, które nie wszystkie były eleganckie w stosunku do niego.
Bodzio bardzo ładnie CS-uje, widać, że jest świetnie zsocjalizowany, nastawiony przyjaźnie.
Do człowieka jest nastawiony bardzo pozytywnie, bez kłopotów przychodzi na wołanie (jak tylko zorientował się, że zawsze dostaje nagrodę), nadstawia się do głaskania, jest bardzo wesolutki i taki radosny, roześmiany.
Oczywiście, mogą wyjść jeszcze rożne rzeczy, ale nie podejrzewam, żeby były jakieś kłopoty.

Kurcze, jest to drugi pies, który trafił do mnie od Karmelki. Pierwszym jest Kefir, który musiał wyprowadzić się stamtąd, ponieważ straaasznie sikał.
A u mnie jakoś cudownie ozdrowiał. ;)

Bodziulek jest jeszcze bardzo, bardzo chudy, wszystkie żebra ma na wierzchu, mam nadzieję, że jakoś się zaokrągli.
POza tym jest śliczny, ma wielkie brązowe oczy, z długimi bialutkimi rzęsami.
Pierwszy raz widzę takie rzęsy u psa.
No i tak jak już napisałam, jest milutki, garnie się do ręki, nadstawia do głaskania.

Posted

joa dziekujemy!!!!!! za danie Bodziowi dt i brak strachu :)

liczymy na czeste odwiedziny i opisy dni z zycia Bodzia :)

dopracujemy wtedy nowy tekst do ogloszen i fruuuu

a fotki? aparatem dysponujesz?
gdzie mieszkacie, pod Wawa??- pytam do ogloszen
to platne dt?- pytam do rozliczenia 1 posta

jaka oplata byla u karmelki za te dni u niej? a transport free? jak Bodzio z kasa fundacyjnie?

czemu wciaz nic o nim nie jest pisane na stronie adopcyjnej? przeciez bez tego, swiat o nim nie wie nawet :( przykro mi

Posted

Mysza2 napisał(a):

Joaaa ty zmień kolor tej kołderki bo będziesz codziennie prać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I tak piorę codziennie kilka razy, bo Igo nie trzyma moczu i zawsze jak wstaje to jest kałuża.
No ale cóż, taka jest starość. Przedtem był Hudini, który miał to samo, więc prania było jeszcze więcej.

Jagoda, no właśnie, bo staruszki są takie bezradne.

A Bodziak jest milutki, ma taką mięciutką sierść.
A ząbki ma całkiem białe i ładne, może on nie jest taki stary.