kora78 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 nie, nie ma jej. wiem czemu, domyslam sie. Quote
marta0731 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='kora78']to jest ta sunia, wg mnie nieco astowata. jak sadzicie? www.schronisko.walbrzych.pl/index.php?x=13c&id_zwierz=246 domki sie czasem znajduja :) Pablo ma chetny domek przeciez :) tylko ja swoje psiaki oglaszam ze schronu i cisza caly grudzien juz :( Boziu......... jaka śliczna niunia.......... :( Quote
marta0731 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 kora78 napisał(a):nie, nie ma jej. wiem czemu, domyslam sie. Bo szybko pójdzie............ a może jeszcze coś się zarobi..............???:angryy: Quote
marta0731 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Kapsel napisał(a):Będą Koruś będą. Aga wróciła wczoraj ze szpitala, Bodzio z dwie godziny się cieszył na jej widok!!! Dajmy jej chwilke odsapnąć. Damy, damy ;) Ale nie odpuścimy ;) Quote
Mysza2 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='marta0731']Damy, damy ;) Ale nie odpuścimy ;) pewnie że nie odpuścimy. A na dogo ma szansę się pojawić? Koruniu śliczna ta następna bieda. Zajrzyjcie tutaj, http://www.dogomania.pl/threads/199148-Skatowana-c%C3%B3rka-URATOWANA-zbieramy-na-DT-dla-MAMY co chwilę nowa tragedia. Ręce opadają:(:( dobrze że bodzio już ma pupkę zabezpieczoną, ale co chwilę nowa bieda:( Quote
kora78 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 sluchajcie, Kapsel, ktora ma kontakt z dt Bodzia donosi, ze dt sie wyporwadza na szybko z domu, bo jest tam grzyb i musza ratowac swoje zdrowie! nie moga zabrac Bodzia ze soba... szukamy mu domku tymczasowego na cito! mamy czas do 15 stycznia tylko :( Quote
kora78 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 goraco prosze o podbicie Bodzia na stronie Sos, ze szukamy mu dt na cito! nowe ogloszenia ode mnie: 1. adopcjapsa.pl kupiepsa.pl 3. psy.pl gumtree.krakow 5. przygarnijzwierzaka psiamania 7. mammisia e-zwierzak 9. morusek 10. mojpupil aktywacja na maila fundacyjnego idzie Quote
Maruda666 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Alu, wiesz może co z resztą psów u Ness?? Czy Alma z małą też traci dom? Quote
Kapsel Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Maruda666 napisał(a):Alu, wiesz może co z resztą psów u Ness?? Czy Alma z małą też traci dom? Nie wiem, ale pewnie tak, choc wiem, że Aga z Pawłem bardzo to przeżywają, ale nie mają wyjścia Natek jest najważniejszy, jeśli nie przeprowadzą się do mamy Pawła, Natek może umrzeć :shake::-(:-(:-( Quote
andegawenka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Kurcze ten czynsz przy takim pakiecie wydawał mi się zbyt niski...... w zimie wylazło.... Quote
Maruda666 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Paskudna pora na przeprowadzkę :( Gdzie oni coś teraz znajdą :( I co teraz z psami - Diego też szuka domu? Ktoś wie ile Nes ma u siebie zwierzaków? Quote
andegawenka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Maruda666 napisał(a):Paskudna pora na przeprowadzkę :( Gdzie oni coś teraz znajdą :( I co teraz z psami - Diego też szuka domu? Ktoś wie ile Nes ma u siebie zwierzaków? Nic nie wiedziałam że Trufelki poszli w tymczas. Myślałam że netu nie mają....straszne wieści...Trzeba szukać następnej hacjendy do wynajęcia...może jakieś hotele na kilka dni dla psiaków... Quote
ULKA12 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ja mogę zaprosić do siebie boksia, niestety to płatny tymczas i nie wiem czy jest sens bo to jednak strasznie daleko:shake: Quote
kora78 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 ULKA12 napisał(a):Ja mogę zaprosić do siebie boksia, niestety to płatny tymczas i nie wiem czy jest sens bo to jednak strasznie daleko:shake: :) super! prosimy cos wiecej opowiedziec :) Quote
andegawenka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ula, oni są gdzieś pod Krakowem, na południe chyba...:roll: Quote
Kapsel Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Maruda666 napisał(a):Paskudna pora na przeprowadzkę :( Gdzie oni coś teraz znajdą :( I co teraz z psami - Diego też szuka domu? Ktoś wie ile Nes ma u siebie zwierzaków? Danusiu, pisałam już że oni ida mieszkać do mamy Pawła do Krakowa, biorą Diega tylko ze sobą, bo strasza Pani nie za bardzo lubi zwierzaki, a to jest mieszkanie w kamienicy nie domek jednorodzinny. U Ness jest Alma z Różyczką, Bodzio i Diego. Quote
Kapsel Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ULKA12 napisał(a):Wydawało mi się że gdzieś dalej. Ulka, gdzie mieszkasz? Quote
ULKA12 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 okolice Częstochowy lub Siewierza w Żarkach Quote
andegawenka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Kapsel napisał(a):Danusiu, pisałam już że oni ida mieszkać do mamy Pawła do Krakowa, biorą Diega tylko ze sobą, bo strasza Pani nie za bardzo lubi zwierzaki, a to jest mieszkanie w kamienicy nie domek jednorodzinny. U Ness jest Alma z Różyczką, Bodzio i Diego. Nie szukają czego innego. Jeśli Pani nie lubi psów to i Diego będzie przeszkadzał.... Quote
Maruda666 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Kraków - Częstochowa, to nie jest tak żle. Quote
Kapsel Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 andegawenka napisał(a):Nie szukają czego innego. Jeśli Pani nie lubi psów to i Diego będzie przeszkadzał.... Oni juz dawno postanowili, ze Diega nie oddadzą nikomu, to jest ich pies. Diego tez ich tak kocha, szczególnie Agę i dlatego tak wyszło, ze tylko Diega zabierają. Quote
Kapsel Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Maruda666 napisał(a):Kraków - Częstochowa, to nie jest tak żle. Bodzio wróciłby w swoje rodzinne strony, przecież on został znaleziony koło Częstochowy... Quote
Recommended Posts