Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapsel napisał(a):
Będą Koruś będą. Aga wróciła wczoraj ze szpitala, Bodzio z dwie godziny się cieszył na jej widok!!! Dajmy jej chwilke odsapnąć.

Damy, damy ;) Ale nie odpuścimy ;)

Posted

sluchajcie, Kapsel, ktora ma kontakt z dt Bodzia donosi, ze dt sie wyporwadza na szybko z domu, bo jest tam grzyb i musza ratowac swoje zdrowie! nie moga zabrac Bodzia ze soba...

szukamy mu domku tymczasowego na cito!
mamy czas do 15 stycznia tylko :(

Posted

goraco prosze o podbicie Bodzia na stronie Sos, ze szukamy mu dt na cito!

nowe ogloszenia ode mnie:

1. adopcjapsa.pl
kupiepsa.pl
3. psy.pl
gumtree.krakow
5. przygarnijzwierzaka
psiamania
7. mammisia
e-zwierzak
9. morusek
10. mojpupil

aktywacja na maila fundacyjnego idzie

Posted

Maruda666 napisał(a):
Alu, wiesz może co z resztą psów u Ness?? Czy Alma z małą też traci dom?

Nie wiem, ale pewnie tak, choc wiem, że Aga z Pawłem bardzo to przeżywają, ale nie mają wyjścia Natek jest najważniejszy, jeśli nie przeprowadzą się do mamy Pawła, Natek może umrzeć :shake::-(:-(:-(

Posted

Maruda666 napisał(a):
Paskudna pora na przeprowadzkę :( Gdzie oni coś teraz znajdą :( I co teraz z psami - Diego też szuka domu? Ktoś wie ile Nes ma u siebie zwierzaków?

Nic nie wiedziałam że Trufelki poszli w tymczas. Myślałam że netu nie mają....straszne wieści...Trzeba szukać następnej hacjendy do wynajęcia...może jakieś hotele na kilka dni dla psiaków...

Posted

ULKA12 napisał(a):
Ja mogę zaprosić do siebie boksia, niestety to płatny tymczas i nie wiem czy jest sens bo to jednak strasznie daleko:shake:

:) super! prosimy cos wiecej opowiedziec :)

Posted

Maruda666 napisał(a):
Paskudna pora na przeprowadzkę :( Gdzie oni coś teraz znajdą :( I co teraz z psami - Diego też szuka domu? Ktoś wie ile Nes ma u siebie zwierzaków?

Danusiu, pisałam już że oni ida mieszkać do mamy Pawła do Krakowa, biorą Diega tylko ze sobą, bo strasza Pani nie za bardzo lubi zwierzaki, a to jest mieszkanie w kamienicy nie domek jednorodzinny. U Ness jest Alma z Różyczką, Bodzio i Diego.

Posted

Kapsel napisał(a):
Danusiu, pisałam już że oni ida mieszkać do mamy Pawła do Krakowa, biorą Diega tylko ze sobą, bo strasza Pani nie za bardzo lubi zwierzaki, a to jest mieszkanie w kamienicy nie domek jednorodzinny. U Ness jest Alma z Różyczką, Bodzio i Diego.

Nie szukają czego innego. Jeśli Pani nie lubi psów to i Diego będzie przeszkadzał....

Posted

andegawenka napisał(a):
Nie szukają czego innego. Jeśli Pani nie lubi psów to i Diego będzie przeszkadzał....

Oni juz dawno postanowili, ze Diega nie oddadzą nikomu, to jest ich pies. Diego tez ich tak kocha, szczególnie Agę i dlatego tak wyszło, ze tylko Diega zabierają.

Posted

Maruda666 napisał(a):
Kraków - Częstochowa, to nie jest tak żle.

Bodzio wróciłby w swoje rodzinne strony, przecież on został znaleziony koło Częstochowy...