Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to mamy troche spokoju z Bodziem :)
tylko domku mu trzeba!!!

prosimy o podanie kwoty faktury z hotelu w czestochowie i wysokosc oplat w dt

zeby rozpisac w 1 poscie porzadnie

Posted

[quote name='Mysza2']i z drugiego bazarku też będzie co nieco. Dzisiaj wysłałam wszystkie paczki. A dziadulek jest śliczny:):)[/QUOTE]

Myszce się cała Chmielewska sprzedała... Czekamy na resztę:cool3:

Posted

Jestem Bodzio. Bodzio Dziadzia. Jak na poważnego psa mam imię i nazwisko. Jestem uroczym, dojrzałym psem o niespotykanie pięknych oczach. Może niektórzy sądzą, że mam już za dużo lat, że nie opłaca się mnie brać, bo i tak zaraz umrę. Nieprawda! Ja uwielbiam się bawić, biegać i skakać. Gdybyście tylko mnie zobaczyli, gdy fikam, jak młodzieniaszek, wstydzilibyście się za niesłuszne osądy! Poza tym moja pani mówi, że jestem bardzo uroczy. Nie sprawiam problemów, jestem posłuszny. Przychodzę zawołany i bardzo mocno macham przy tym swoim kikutkiem (kiedyś miałem ogon do machania, ale jakiś drań mi go obciął...). Umiem też chodzić na smyczy, a swoje potrzeby załatwiam poza domem. Lubię jeść i za coś pysznego chętnie rozdaję całusy. A był długi czas, gdy nie miałem, co jeść, gdy mój dumnie zwany- "pan" wyrzucił mnie z auta... Spałem pod pizzerią, przy ruchliwej ulicy. Czekałem, aż mi coś wyniosą, ale oni karmili swojego psa, a dla mnie już nie wystarczało... Jednak udało mi się, po wielu dniach głodu i chłodu. Dobrzy ludzie zabrali mnie i zapewnili tymczasowy kąt, tutaj czekam, aż znajdzie się ktoś, kto pokocha mnie już na zawsze i nigdy nie porzuci...
Lubię sypiać z człowiekiem w łóżku i czasem ciężko mnie z niego wygonić. Jeśli mi przygotujesz miejsce do spania grzecznie się w nim położę. Będę dla Ciebie radością na niepogodę i ogrzeję Cię w zimne dni, rozweselę cię swoimi saltami. Nie drapię drzwi, grzecznie zostaję sam w domu. Mogę mieszkać z innymi psami. Koty też mi nie przeszkadzają. Uwielbiam dzieci, ale czasem się ich boję i wolę uciec, żeby mnie nie męczyły. Podaruj mi człowieku, szansę na lepsze dni, miesiące i lata. Oddam Ci wszystko, co mam, wielkie psie serce do kochania.

Posted

[quote name='marta0731']Kora poryczałam się.............................:placz:[/QUOTE]

to tekst anastazji, tylko upiekszony przeze mnie ;)
nie wiedzialam, jak cos dodac o poprzednim wlascicielu, ktory albo go porzucil, albo Bodzio mu uciekl na "dzi..ki" bo on taki jurny jest ;)

kilka enterow tam trzeba wstawic. i dodam do 1 posta.
Kapsiu, czy ogloszenia juz poszly ze starym tekstem?????

Posted

[quote name='Kapsel']:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:[/QUOTE]

szkoda :(

no coz, moja wina, bo ja sie ociagalam zbyt dlugo!!
teraz napisz, czy tak moze byc, co zmieniac?
i czekamy na inne ciocie bodziowe

upominam sie o te rozliczenia finansow, by do 1 posta dodac :)

a na kogo jest kontakt w ogloszeniach? to tez musze dac do 1 posta

Posted

Za hotel 15 zł doba, Germaine nie dostała od nich jeszcze faktury. Trzeba policzyć ilość dni jakie Bodzi tam był.
DT 360 miesięcznie +karma

W hotelu był 8 dnix15 zł=120zł.

Posted

[quote name='marta0731']Dziś dojrzałam...
Kora wpis z 1postu
Mam nadzieję, że nie do mnie to pytanie???[/QUOTE]

nie. do skarbnika. ale nie wiem, czy ta kasa doszla. zadzwonie do niego i sie dowiem. wysle mu sms nr konta. ja sie w ciuciubabke nie bawie
kazdy mnie zna :cool3:

Posted

poprosze jeszcze o te namiary na kontakt do ogloszen. ja nie znam. prosze nr tel i maila

ja kilka ogloszen zrobie moze w ten wekend, a moze pozniej. z 10ogloszen, tzn stron.

Posted

[quote name='marta0731']Myszce się cała Chmielewska sprzedała... Czekamy na resztę:cool3:[/QUOTE]
reszty nie będzie :mad::mad: :cool3::cool3: ;)
chyba :evil_lol::evil_lol:
Koruniu tekst bardzo fajny.
Cioteczki ja już mam prawie całą kasę z bazarku. Paczki jeszcze nie doszły bo wczoraj wysłałam, zawsze przelewam dopiero jak podochodzą.
Ale jeśli kasa jest potrzebna zaraz to napiszcie i przeleję wcześniej.

Posted

od 25.11 Bodzio w pdt.
czy sie placilo od razu, czy na koniec miesiaca?

ile wychodzi za karme? dostaje sucha, czy gotowane? jak gotowane jest rozliczane?

jesli Bodzio ma prawie 800zl. to 120zl za czestochowe, transport za free, dajmy te 360zl za pdt z gory, plus ile za karme?

480zl wydatkow plus karma. mamy okolo 800zl
czyli mamy kase na zaplate za styczen tylko.....

p.s. pisalam u totika.moze karma po totiku pojedzie dla bodzia?

Posted

Dobrze by było, zeby karma pojechała do Bodzia. Kurcze ale kto jedzie Warszawa-Kraków? mógłby ją wziąć po drodze... karma kosztuje mniej więcej po rabatach 120 zł. Dt, dostał zaliczkę na Bodzia... więc na koniec cyklu, czyli 25.12 trzeba dopłacic resztę.

Posted

Dzisiaj dokonałam przelewu z bazarku.Są dwie wiadomości-zła i dobra.Zła to taka,że przelew zrealizowany zostanie dopiero 13.12.2010.Dobra to taka,że za zwłokę we wpłacie [b]agnieszka32[/b] dodała dziadziusiowi od siebie nawiązkę,więc będzie całe [b]230zł[/b] dla naszego staruszka.Chyba nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło.

Posted

[quote name='tatankas']Dzisiaj dokonałam przelewu z bazarku.Są dwie wiadomości-zła i dobra.Zła to taka,że przelew zrealizowany zostanie dopiero 13.12.2010.Dobra to taka,że za zwłokę we wpłacie [B]agnieszka32[/B] dodała dziadziusiowi od siebie nawiązkę,więc będzie całe [B]230zł[/B] dla naszego staruszka.Chyba nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło.[/QUOTE]
Hura!!!!! Tyle kaski :cool2::cool2::cool2:

Tatankas,:buzi::buzi::buzi: bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Posted

Pewnie już za późno (nie dostaję powiadomień na pocztę z dogo, może ktoś wie dlaczego?) ale w tekscie jest "moja pani" i "drań obciął ogon". Kiedys obcinanie ogonów było normą. Nie ma co podpadać całej rzeszy weterynarzy bo niektórzy z nich nie są draniami. Przepraszam, ale łatwiej się poprawia niż pisze.

Posted

moja pani jest w cudzyslowiu specjalnie :) wiec na co zmienic? prosze o rade :)

a o ogonku bym zostawila. bo na ta chwile to dranstwo, nie wspominajac o uszach. i wtedy juz bylo to dranswo, tylko nie poparte prawem. tak, jak zabijanie krow w celach spozywczych to dranstwo, nie wspominajac o cielakach. tylko jeszcze niepoparte prawem :(

nie gniewam sie za zadne poprawki. prosze o wiecej :)

uzupelniam post o kasie. dziekujemy za nadwyzke!!!

Posted

zrobilam gumtree krakow Bodziowi
ale nie wiedziala, jaki tytul dac? jakas bzdure wymyslilam..
siedze teraz na gumtree i ogloszenia poprawiam. pozniej zrobie mu wiecej

Posted

[quote name='kora78']zrobilam gumtree krakow Bodziowi
ale nie wiedziala, jaki tytul dac? jakas bzdure wymyslilam..
siedze teraz na gumtree i ogloszenia poprawiam. pozniej zrobie mu wiecej[/QUOTE]

Ja nie wiedziałam Korus, że Ty taka zdolna jesteś!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
Może będziesz miała szczęśliwą ręke i Dziadzio znajdzie swoją przystań :thumbs:

Posted

czasem robie pare ogloszen, ale natchnienie mam srednio raz w miesiacu ;)
porobie te gumtree i cykne seria bodziowi. jak juz zdjecia zgralam to juz pojdzie.

wymysl tytul :)
dalam: Bodzio, charakter boksera, porzucony jak smiec.

daj swoje pomysly kapsiu

wiec mamy:

gumtree krakow
adopcje org
adopcja psa
morusek
szerlok
psiamania
mammisia
ojej
olx
eoferty