joaaa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Foty się da. :) Jakoś nie było okazji... Wczoraj przyjechał do nas nowy piesek, którego Bodzio potraktował bardzo nieładnie. Na przywitanie rzucił się na niego z zębami, a za nim Bajerek i Piśka. Nie spodziewałam się tego, bo przecież Rambusiowi nie powiedział słowa. Ale wtedy szefował Iguś i była Myszka, i one pierwsze przyjmowały Rambusia. Niestety, obojga już nie ma... :( Quote
marta0731 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Osz ten Bodzio... ma swój charakterek... a niby wiekowy taki jest, to mógłby grzecznie się wygrzewać na słońcu, tak jak przystoi starszemu psu... ;) Quote
joaaa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 No i wczorajsze fotki. :) W oczekiwaniu na żarcie: Bodzio usiłował się wpasować w koszyk Bajerka: Zwróćcie uwagę na mistrzynię drugiego planu ;) Takie białe cudo mamy od wczoraj w hotelu, to Ozzi, też do adopcji: Quote
joaaa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Bodzio ma teraz najlepszego kumpla, Ozziego. Przyjaźń została przypieczętowana obsikaniem ryjka białasa, co było widoczne w postaci żółtych kropek. ;) Bodzio staje w jego obronie, nawet skoczył do Feniksa. W ogóle, teraz jak zabrakło Igusia i Myszy, to Bodzio czuje się chyba odpowiedzialny za całe stado, co wcale nie jest pożądane, bo startuje do Feniksa. Przydałaby się kastracja. Pilnowanie to podstawowy obowiązek psa :) : Prawie całe towarzystwo: Jako bonus macie zdjęcie białasa :): Quote
Mysza2 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 ale ładne stadko:):) Boksiowe cioteczki błągam o pomoc w zebraniu na transport dla stareńkiego onka, mamy miejsce w BDT tylko dowieźć go trzeba, mamy tylko 3 dni i pójdzie do mordowni http://www.dogomania.pl/threads/2103...4#post17156504 Quote
joaaa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Tak, nie ma już mojego Gisia i Myszki też... :( Quote
kora78 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Myszki nie kojarze. ale Igo..... zanim zaczelam przygode z dogo, marzylam o Igo na ds.... ale 3 lata minely, a ja dalej zadnego psa na ds nie mam. tak mam w domu :( dzwonilam wtedy o Igo i pytalam, zanim do Ciebie trafil, chyba. szukalam wtedy boksia, tak tylko sobie patrzylam i mialam nadzieje,ze sie uda jakiegos wziasc Quote
joaaa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Iguś był u mnie od samego początku jak go zabraliśmy ze schroniska, od czerwca 2009r. Był cudownym, najmądrzejszym staruszkiem jakiego miałam. A Myszka, to moja dożyca, którą miałam od szczeniaka, 9 lat. :( Quote
marta0731 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Joaaa dziękujemy za fotki:loveu: Czy to Bodzio taki umięśniony stoi?:crazyeye: Quote
marta0731 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='kora78']Myszki nie kojarze. ale Igo..... zanim zaczelam przygode z dogo, marzylam o Igo na ds.... ale 3 lata minely, a ja dalej zadnego psa na ds nie mam. tak mam w domu :( dzwonilam wtedy o Igo i pytalam, zanim do Ciebie trafil, chyba. szukalam wtedy boksia, tak tylko sobie patrzylam i mialam nadzieje,ze sie uda jakiegos wziasc[/QUOTE] Kora... Ty musisz dt być... za mało dt jest... Choć mieć "swój ds" i przy okazji dt dla drugiego to byłoby idealnie... ;) Kurcze, ten Twój TZ, wymień na lepszy model:eviltong: Quote
Kapsel Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='joaaa']No i wczorajsze fotki. :) W oczekiwaniu na żarcie: Joasiu, co to jest za boksio? :crazyeye: Nie kojarzę zupełnie :shake: Quote
kora78 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 wowwwwwwwwwwww witamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kapselka!!!!!!!!!!! Quote
joaaa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Kapsel'] Joasiu, co to jest za boksio? :crazyeye: Nie kojarzę zupełnie :shake:[/QUOTE] No jak to kto, przecież to Piśka. ;) Quote
Kapsel Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='kora78']wowwwwwwwwwwww witamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kapselka!!!!!!!!!!! Witam również Korusiu :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Kapsel Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='joaaa']No jak to kto, przecież to Piśka. ;)[/QUOTE] Jaka ona ładna, nie poznałam jej normalnie :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kora78 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Kapsiu zostajesz juz z nami wreszcie?????? prosimy!!!! Quote
Kapsel Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='kora78']Kapsiu zostajesz juz z nami wreszcie?????? prosimy!!!![/QUOTE] Zostaję Koruniu,:loveu: oczywiście że zostaję i pewnie będziecie mnie miały dość... bo ja natrętna przecież jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
joaaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Bodzia koniecznie trzeba ciachnąć, bo czuje się w obowiązku obrony stada i niedopuszczania nowych osobników, co u mnie jest bardzo niepożądane. Mamy nowego hotelowicza, dobermana Tobora i oczywiście Bodzio od razu potraktował go nieuprzejmie, tamten też się nakręcił i efekt jest taki, że sama nie mogę ich przyzwyczajać do siebie, bo jest od razu awantura. Więc na zmianę siedzą w boksie, żeby Tibor też mógł zaznać domowego życia. Za to białas Ozzy jest zakochany w Bodziu, a on na to łaskawie pozwala (a początki też były trudne;) ). I jeszzce z Feniksem, Piśką i kotem: Quote
kora78 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 ale fajna banda :) dziekujemy za swieze wiesci :) a jak z mozliwosciami kastracji u Ciebie? fundacja sfinansuje zabieg? Quote
Recommended Posts