Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
oj, tam odrosty.:p
a co ma z łapką?

ma złamany palec i jeszcze tydzien w opatrunku, oby sie zroslo! niestety tak szaleje, ze jest to raczej nieuniknione ;(

Posted

oj tam to narazie tylko (chyba) :D
a opowiedz coś o nim :D

nazywa się Stefan :) i jest takim słodkim przytulakiem, który uwielbia na mnie zasypiać i przeuroczo się przeciągać :) ale potrafi pokazać tez podczas zabawy ząbki przez co mam pogryzione cale ręce. Ostatnio jak wróciłam do domu zastałam rozbita doniczkę i połamanego kwiatka (DUŻEGO), wiec siły mu nie brakuje :) czasami chodzimy na 1,5h spacery na których non stop biega i jak wracamy ja już padam a on przynosi zabawkę, żeby mu rzucać :) pewnie za bardzo go rozpieszczam, ale nie potrafię inaczej :))

Posted

a założyłaś mu galerie? :D
wygląda na słodkiego misa :loveu:

jest slodziak, nie jeszcze nie zalozylam mu galerii tak naprawdę, to założyłam post, żeby się dowiedzieć czy to jest sznaucer :) a Twoim zdaniem w czym przypomina yorka? oprocz tego, że ma złote zabarwienia :)

• 3 weeks later...
Posted

cudny! i faktycznie taki sznaucerkowaty o zabarwieniu yorka, a ile waży? Piszesz że go za bardzo rozpieszczasz, możliwe, ale nie znam żadnego właściciela sznaucerka żeby nie spał ze swoją psinką i jej nie rozpieszczał, moja suńka jest strasznie rozpieszczana przez wszystkich :))

• 2 weeks later...
Posted

moj niestety nie spi ze mna ale zaraz obok łożka no i oczywiscie jak zostaje sama, to od razu wskakuje sie przytulac i spimy do poludnia :) teraz wazy 4kg i ma 6m-cy. zaczyna zmieniac barwy na pyszczku na srebrne wiec ciagle czekam na ostateczny kolor :) jest ostro pomieszany :)) umieszcze pozniej jakies aktualne zdjecie :))

• 2 weeks later...
Posted

:oops: sznaucer to niestety nie jest !!! od razu widac że ma dużo w sobie yorka to typowa mieszanka yorka ze sznaucerem po za tym włos widać już na zdjęciach że ma typowy dla yorków długi i miękki ( sama posiadam sznaucera mini rodowodowego )

Posted

hej! dzięki za opinie :) te zdjecia sa najbardziej aktualne :) robilam je pod koniec grudnia :) na yorka jest troche za wysoki i ma za dlugi pyszczek wiec to chyba faktycznie ostra mieszanka. oby tylko juz zdrowy byl i nic sobie nie lamal, bo teraz juz nie pozostaje nic innego jak tylko kochac co sie ma :)

• 2 weeks later...
Posted

jak przedmowcy - yorko-sznaucer, ze wskazaniem na yorasa - i nie tylko włos, ale budowa (na tyle co widać) bardziej yorczasta niż sznaucerowa; masz nowe zdjęcia?

• 1 month later...