Zofija Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Bardzo wszystkim DZIĘKUJĘ. Rozmawiałam dzisiaj z Ashaskim i Ares będzie też potrzebował pieniędzy na sterylizację- ponieważ zaznacza teren no i cały czas dobiera się do jego suni Quote
ranias Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Zofija, dzięki za zaproszenie na watek.Wpłaciłam Areskowi 15zł, później zobaczę jak finanse :lol: Quote
Diegula Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ja również dziękuję za zaproszenie :) ale na razie nie mogę wspomóc finansowo :(:( Quote
Zofija Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 diegula napisał(a):ja również dziękuję za zaproszenie :) ale na razie nie mogę wspomóc finansowo :(:( dziękuję za przybycie na wątek:) Quote
Zofija Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 ranias napisał(a):Zofija, dzięki za zaproszenie na watek.Wpłaciłam Areskowi 15zł, później zobaczę jak finanse :lol: bARDZO cI rENIU DZIĘKUJĘ! Quote
asl Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Właśnie przelałam pieniądze z bazarku na Aresa 6 zł za zakupy od Waldi481 Quote
anett Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dzięki za zaproszenie, tak na szybko przejrzałam , czy psiak ma jakieś ogłoszenia?? Quote
Zofija Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 anett napisał(a):Dzięki za zaproszenie, tak na szybko przejrzałam , czy psiak ma jakieś ogłoszenia?? ma ogłoszenia, ale zawsze przydadzą się dodatkowe:) dziękuję Anetko za przybycie:) Quote
monika083 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 a ma wyroznione allegro ? tak jak obiecalam ,przelalam wlasnie 10zl. Quote
amikat Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Nie dostałam zdjęć Aresa w dobrej rozdzielczości. Nie mam tel do opiekuna. Quote
Ashaski Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='amikat']Nie dostałam zdjęć Aresa w dobrej rozdzielczości. Nie mam tel do opiekuna. http://picasaweb.google.com/Ashaski/Ares02?feat=directlink - zapraszam tutaj, jutro będą kolejne Quote
sylwin7 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Zwraca na siebie uwagę szczekaniem? Uściskaj go ode mnie. :lol: Quote
Ashaski Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 mnóstwo czasu spędza na dworze ;D. Jest też strasznym pieszczochem z ADHD i w nocy pod kołdre się ciśnie ;D Quote
Zofija Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 odbija sobie czas spędzony non stop w mieszkaniu Quote
monika083 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 prosilabym jakis tekst do ogloszen ,zrobie mu allegro ,mysle ,ze warto zainwestowac w to wyroznione za 12 zl ,nie moge znalezc linkow do jego aktualnych ogloszen na watku ..To mlody i ladny pies -mysle ,ze po duzym pakiecie ogloszen i wyroznionym allegro telefony sie rozdzwonia ,i nawet to ogloszenie za 200 zl (!!!) moze okazac sie zbedne , a 200 zl akurat byloby na kastracje ,bo TRZEBA to zrobic przed adopcja. Quote
monika083 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 wyroznione allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1402307753 http://katowice.szerlok.pl/oferta/ares-w-typie-jack-russel-teriera-szuka-domu-ID4wEQ.html http://www.morusek.pl/ogloszenie/41565/Ares-w-typie-jack-russel-teriera-szuka-domu/ Quote
magda.k Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Witam was mam na imię Magda i jestem z Tarnowskich Gór, trafiłam tu bo szukam pieska dla moich teściów. Taki psiak w typie jack rusella byłby chyba idealny dla nich :) Chcą małego pieska który mógłby zamieszkać z nimi w domu (niestety poprzedni pies wzięty ze schroniska nie potrafił się przystosować do bycia w domu i bywał agresywny, dlatego niestety został psem kojcowym). Dlatego warunkiem jest że musi to być albo szczeniak, albo pies nauczony czystości w domu i oczywiście nie wykazujący agresji, bo w domu często przebywa 3 letnie dziecko. W związku z tym prosiłabym o więcej informacji na temat psiaka, jak jest obecnie z utrzymywaniem czystości w domu, jaki pies ma stosunek do dzieci. No i czy ew. byłaby możliwość przetransportowania psiaka np. do Katowic bo jak rozumiem psiak jest w cieszynie a to niestety zbyt daleko dla nas. EDIT; Przepraszam okazało się że to już nieaktualne. Quote
sylwin7 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Ashaski']mnóstwo czasu spędza na dworze ;D. Jest też strasznym pieszczochem z ADHD i w nocy pod kołdre się ciśnie ;D Komiczne. ;D Mam nadzieję, że w ferie znajdziesz czas, żeby z nim wpaść do Cieszyna. ;) [quote name='magda.k'] EDIT; Przepraszam okazało się że to już nieaktualne. Kurcze. Szkoda. A teściowie już znaleźli psiaka czy jak? Quote
Ashaski Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ares nie akceptuje mężczyzn. Znaczy mnie np. nie odstępuje na krok i pcha się do łóżka. Natomiast jak tylko zobaczy ojczyma to szczeka aż chrypki dostanie. Nie wiem czy się czuje zagrożony z jego strony czy jak? albo ma złe przeżycia z osobnikami płci męskiej naszego gatunku... Quote
Zofija Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Troszeczkę pusto:(. Ashaski napisz coś więcej o naszym dzielnnym Aresie? Quote
Ashaski Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 No przecież pisze. Coś jeszcze?? Jak pogoda to szaleje po podwórku z moją sunią ;D A w przyszłym tygodniu będzie kastrowany. Zdjęcia wrzucam na google. wcześniej link Quote
sylwin7 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ashaski napisał(a):No przecież pisze. Coś jeszcze?? Jak pogoda to szaleje po podwórku z moją sunią ;D A w przyszłym tygodniu będzie kastrowany. Zdjęcia wrzucam na google. wcześniej link A jak nauka czystości idzie? Już lepiej jest? ;) A co z tymi feriami? Przyjeżdżasz na Cieszyn? Quote
amikat Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Czy był jakikolwiek odzew na ogłoszenie w wyborczej? Czy powtórzyc w piątek znowu? Quote
Recommended Posts