Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo wszystkim DZIĘKUJĘ. Rozmawiałam dzisiaj z Ashaskim i Ares będzie też potrzebował pieniędzy na sterylizację- ponieważ zaznacza teren no i cały czas dobiera się do jego suni

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anett napisał(a):
Dzięki za zaproszenie, tak na szybko przejrzałam , czy psiak ma jakieś ogłoszenia??

ma ogłoszenia, ale zawsze przydadzą się dodatkowe:) dziękuję Anetko za przybycie:)

Posted

prosilabym jakis tekst do ogloszen ,zrobie mu allegro ,mysle ,ze warto zainwestowac w to wyroznione za 12 zl ,nie moge znalezc linkow do jego aktualnych ogloszen na watku ..To mlody i ladny pies -mysle ,ze po duzym pakiecie ogloszen i wyroznionym allegro telefony sie rozdzwonia ,i nawet to ogloszenie za 200 zl (!!!) moze okazac sie zbedne , a 200 zl akurat byloby na kastracje ,bo TRZEBA to zrobic przed adopcja.

Posted

Witam was mam na imię Magda i jestem z Tarnowskich Gór, trafiłam tu bo szukam pieska dla moich teściów.
Taki psiak w typie jack rusella byłby chyba idealny dla nich :) Chcą małego pieska który mógłby zamieszkać z nimi w domu (niestety poprzedni pies wzięty ze schroniska nie potrafił się przystosować do bycia w domu i bywał agresywny, dlatego niestety został psem kojcowym). Dlatego warunkiem jest że musi to być albo szczeniak, albo pies nauczony czystości w domu i oczywiście nie wykazujący agresji, bo w domu często przebywa 3 letnie dziecko.
W związku z tym prosiłabym o więcej informacji na temat psiaka, jak jest obecnie z utrzymywaniem czystości w domu, jaki pies ma stosunek do dzieci. No i czy ew. byłaby możliwość przetransportowania psiaka np. do Katowic bo jak rozumiem psiak jest w cieszynie a to niestety zbyt daleko dla nas.

EDIT; Przepraszam okazało się że to już nieaktualne.

Posted

[quote name='Ashaski']mnóstwo czasu spędza na dworze ;D. Jest też strasznym pieszczochem z ADHD i w nocy pod kołdre się ciśnie ;D
Komiczne. ;D Mam nadzieję, że w ferie znajdziesz czas, żeby z nim wpaść do Cieszyna. ;)

[quote name='magda.k']
EDIT; Przepraszam okazało się że to już nieaktualne.
Kurcze. Szkoda.
A teściowie już znaleźli psiaka czy jak?

Posted

Ares nie akceptuje mężczyzn. Znaczy mnie np. nie odstępuje na krok i pcha się do łóżka. Natomiast jak tylko zobaczy ojczyma to szczeka aż chrypki dostanie. Nie wiem czy się czuje zagrożony z jego strony czy jak? albo ma złe przeżycia z osobnikami płci męskiej naszego gatunku...

Posted

No przecież pisze. Coś jeszcze?? Jak pogoda to szaleje po podwórku z moją sunią ;D A w przyszłym tygodniu będzie kastrowany. Zdjęcia wrzucam na google. wcześniej link

Posted

Ashaski napisał(a):
No przecież pisze. Coś jeszcze?? Jak pogoda to szaleje po podwórku z moją sunią ;D A w przyszłym tygodniu będzie kastrowany. Zdjęcia wrzucam na google. wcześniej link

A jak nauka czystości idzie? Już lepiej jest? ;)
A co z tymi feriami? Przyjeżdżasz na Cieszyn?