Zofija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Jeju, nareszcie u normalnych ludzi. Jak się dowiedziałąm, ze jego Pan chciał go kilkakrotnie utopić. Makabra. Ludzie są.... Quote
Zofija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [font=times new roman]najnowsza wiadomość:[/font] [font=times new roman][/font] [font=times new roman] aresa wziął ashaski na tymczas, ponieważ dowiedzieliśmy się, ze wraca synuś pani marii i chce wziąć aresa ze sobą.......[/font] [font=times new roman][/font] [font=times new roman]nie moze jednak zostać u [/font] [font=times new roman]niego długo dlatego zbieramy na ogłoszenie w gazecie "mój pies" -koszt 200zł-czy ktoś dorzuci grosik????[/font] Quote
bela51 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ja tez moge dac 5 zl. Wiecej nie dam rady... Quote
Zofija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 bela51 napisał(a):Ja tez moge dac 5 zl. Wiecej nie dam rady... bardzo Ci belu51 dziękuję Quote
Nikus Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dzięki Zosiu za zaproszenie:) dołożę 15 zł:)szkoda psiaka-niech zmiata do domku:) gdzie wysłać kasę? Quote
Zofija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Nikus napisał(a):Dzięki Zosiu za zaproszenie:) dołożę 15 zł:)szkoda psiaka-niech zmiata do domku:) gdzie wysłać kasę? dziękuję-jesteś kochany! wyślę Ci na pw konto Quote
Monika z Katowic Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dam psiaczkowi 10 zł na ogłoszenie. Proszę o konto na pw. Quote
Zofija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [FONT=Times New Roman]NAJNOWSZA WIADOMOŚĆ:[/FONT] [FONT=Times New Roman]ARESA WZIĄŁ ASHASKI NA TYMCZAS, PONIEWAŻ DOWIEDZIELIŚMY SIĘ, ZE WRACA SYNUŚ PANI MARII I CHCE WZIĄĆ ARESA ZE SOBĄ.......[/FONT] [FONT=Times New Roman]NIE MOZE JEDNAK ZOSTAĆ U [/FONT][FONT=Times New Roman]NIEGO DŁUGO DLATEGO ZBIERAMY NA OGŁOSZENIE W GAZECIE "MÓJ PIES" -KOSZT 200ZŁ-CZY KTOŚ DORZUCI GROSIK????[/FONT] [FONT=Times New Roman]DEKLARACJE NA OGŁOSZENIE W GAZECIE "MÓJ PIES"-KOSZT 200ZŁ:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zofija-5zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]bela51-5zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nikus-15zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Monika z Katowic- 10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]razem-35,00zł[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]BRAKUJE 165zł[/FONT] Quote
Zofija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]DANE DO WPŁAT NA ARESKA:[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat"[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]43-400 Cieszyn, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Konto:[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Arial]ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319[/FONT][/FONT] [FONT=Arial] w tytule przelewu: dla Aresa + nick[/FONT] Quote
asl Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 To ja też zaraz zrobię przelew 5 zł na pieska. Mam też taki drewniany wieszak - domek na klucze. Zaraz zrobię bazarek w opcji kup teraz może jakaś złotówka z tego też będzie :) Przelew już poszedł a bazarek jest tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/199312-Szybki-mini-bazarek-na-Aresa-na-og%C5%82oszenie-do-7-stycznia-2011-r.?p=16026248#post16026248 Quote
amikat Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Moja fundacja ma stałą rubrykę ogłoszeniową w Gazecie Wyborczej co piątek. Podeślijcie mi na maila fotki biedaka z opisem jego historii i podajcie numer kontaktowy. Pójdzie w piątkowej wyborczej. W zasadzie każdy pies który sie w wyborczej pojawiał znalazł dom. mail : fundacjasosdlazwierzat@wp.pl Quote
monika083 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ja sobie zapisze poki co ,10 zl wyskrobie na ogloszenie, zofija tez pomogla "mojemu" Rambowi ,takze nie odmowie i jej pomocy, poprosze o nr konta ,jednak bede mogla wplacic dopiero w srode. Quote
sylwin7 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ashaski! Wpadnij z nim kiedyś do Cieszyna bo ciocia się stęskniła za maluchem. ;( ;* [quote name='amikat']Moja fundacja ma stałą rubrykę ogłoszeniową w Gazecie Wyborczej co piątek. Podeślijcie mi na maila fotki biedaka z opisem jego historii i podajcie numer kontaktowy. Pójdzie w piątkowej wyborczej. W zasadzie każdy pies który sie w wyborczej pojawiał znalazł dom. mail : fundacjasosdlazwierzat@wp.pl Ktoś już przesłał zdjęcia? Quote
amikat Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 nie ale czekam. Musze mieć do środy to pójdzie w piątkowej Quote
Zofija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='asl']To ja też zaraz zrobię przelew 5 zł na pieska. Mam też taki drewniany wieszak - domek na klucze. Zaraz zrobię bazarek w opcji kup teraz może jakaś złotówka z tego też będzie :) Przelew już poszedł a bazarek jest tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/199312-Szybki-mini-bazarek-na-Aresa-na-og%C5%82oszenie-do-7-stycznia-2011-r.?p=16026248#post16026248 Bardzo Ci Aniu dziękuję!!! Quote
Zofija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 ewelina_t napisał(a):wpłaciłam dla biedaka 15 zł dziękuję:)!!!! Quote
Zofija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 monika083 napisał(a):ja sobie zapisze poki co ,10 zl wyskrobie na ogloszenie, zofija tez pomogla "mojemu" Rambowi ,takze nie odmowie i jej pomocy, poprosze o nr konta ,jednak bede mogla wplacic dopiero w srode. Moniko wielkie dzięki! Quote
Zofija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='amikat']Moja fundacja ma stałą rubrykę ogłoszeniową w Gazecie Wyborczej co piątek. Podeślijcie mi na maila fotki biedaka z opisem jego historii i podajcie numer kontaktowy. Pójdzie w piątkowej wyborczej. W zasadzie każdy pies który sie w wyborczej pojawiał znalazł dom. mail : fundacjasosdlazwierzat@wp.pl to będzie wielka pomoc dla Aresa! Bardzo, bardzo dziękuję!!!! Zdjęcia i historię już wysłałam Quote
agni Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 przepraszam za offa, ale ta sunia potrzebuje pomocy... http://www.dogomania.pl/threads/1993...8#post16027078 Quote
Secia Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 jestem na zaproszenie Zofiji na razie nie moge pomóc ale podnoszę wątek Quote
danka4u1 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Jestem na zaproszenie Zofiji. Zapisuję wątek i poczytam potem. Nie miałam internetu, zaległośći ogromne.... Quote
Recommended Posts