Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[font=times new roman]najnowsza wiadomość:[/font]
[font=times new roman][/font]
[font=times new roman] aresa wziął ashaski na tymczas, ponieważ dowiedzieliśmy się, ze wraca synuś pani marii i chce wziąć aresa ze sobą.......[/font]
[font=times new roman][/font]
[font=times new roman]nie moze jednak zostać u [/font] [font=times new roman]niego długo dlatego zbieramy na ogłoszenie w gazecie "mój pies" -koszt 200zł-czy ktoś dorzuci grosik????[/font]

Posted

Nikus napisał(a):
Dzięki Zosiu za zaproszenie:) dołożę 15 zł:)szkoda psiaka-niech zmiata do domku:) gdzie wysłać kasę?

dziękuję-jesteś kochany!
wyślę Ci na pw konto

Posted

[FONT=Times New Roman]NAJNOWSZA WIADOMOŚĆ:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]ARESA WZIĄŁ ASHASKI NA TYMCZAS, PONIEWAŻ DOWIEDZIELIŚMY SIĘ, ZE WRACA SYNUŚ PANI MARII I CHCE WZIĄĆ ARESA ZE SOBĄ.......[/FONT]

[FONT=Times New Roman]NIE MOZE JEDNAK ZOSTAĆ U [/FONT][FONT=Times New Roman]NIEGO DŁUGO DLATEGO ZBIERAMY NA OGŁOSZENIE W GAZECIE "MÓJ PIES" -KOSZT 200ZŁ-CZY KTOŚ DORZUCI GROSIK????[/FONT]

[FONT=Times New Roman]DEKLARACJE NA OGŁOSZENIE W GAZECIE "MÓJ PIES"-KOSZT 200ZŁ:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Zofija-5zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]bela51-5zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nikus-15zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Monika z Katowic- 10zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]razem-35,00zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]BRAKUJE 165zł[/FONT]

Posted

[FONT=Arial][FONT=Times New Roman]DANE DO WPŁAT NA ARESKA:[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat"[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Times New Roman]43-400 Cieszyn, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Konto:[/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Arial]ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial] w tytule przelewu: dla Aresa + nick[/FONT]

Posted

Moja fundacja ma stałą rubrykę ogłoszeniową w Gazecie Wyborczej co piątek. Podeślijcie mi na maila fotki biedaka z opisem jego historii i podajcie numer kontaktowy. Pójdzie w piątkowej wyborczej. W zasadzie każdy pies który sie w wyborczej pojawiał znalazł dom.
mail : fundacjasosdlazwierzat@wp.pl

Posted

ja sobie zapisze poki co ,10 zl wyskrobie na ogloszenie, zofija tez pomogla "mojemu" Rambowi ,takze nie odmowie i jej pomocy, poprosze o nr konta ,jednak bede mogla wplacic dopiero w srode.

Posted

Ashaski! Wpadnij z nim kiedyś do Cieszyna bo ciocia się stęskniła za maluchem. ;( ;*

[quote name='amikat']Moja fundacja ma stałą rubrykę ogłoszeniową w Gazecie Wyborczej co piątek. Podeślijcie mi na maila fotki biedaka z opisem jego historii i podajcie numer kontaktowy. Pójdzie w piątkowej wyborczej. W zasadzie każdy pies który sie w wyborczej pojawiał znalazł dom.
Ktoś już przesłał zdjęcia?

Posted

monika083 napisał(a):
ja sobie zapisze poki co ,10 zl wyskrobie na ogloszenie, zofija tez pomogla "mojemu" Rambowi ,takze nie odmowie i jej pomocy, poprosze o nr konta ,jednak bede mogla wplacic dopiero w srode.

Moniko wielkie dzięki!

Posted

[quote name='amikat']Moja fundacja ma stałą rubrykę ogłoszeniową w Gazecie Wyborczej co piątek. Podeślijcie mi na maila fotki biedaka z opisem jego historii i podajcie numer kontaktowy. Pójdzie w piątkowej wyborczej. W zasadzie każdy pies który sie w wyborczej pojawiał znalazł dom.

to będzie wielka pomoc dla Aresa! Bardzo, bardzo dziękuję!!!! Zdjęcia i historię już wysłałam